andreas443 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Εμενα plug n play φιλε μου δουλεύει τόσο καιρό και δεν κάνει θόρυβο καθόλου ούτε το ψυγείο τρίζει. Να φανταστείς τα βραδια τον αφήνω ανοικτό και κατεβάζει και στο ίδιο δωμάτιο κοιμάμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannaros_mes Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα και παλι. Εκανα μολις πριν απο λιγο το πολυαναμενομενο firmware update για την H100i στο 1.0.5. H αληθεια ειναι οτι το βουητο μειωθηκε αισθητα αλλα ανα διαστηματα ξαναεμφανιζεται για λιγο. Διαβασα κατι για αντικατασταση ανεμιστηρων απο την corsair αλλα δεν ξερω λεπτομερειες. Sobi περιμενω να ακουσω εντυπωσεις μολις αναβαθμισεις για το αν λυθηκε το δικο σου προβλημα. (Παρεπιπτοντως τα firmware και για την H80i και για την H100i μπορειτε να τα βρειτε εδω: http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=115836 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα και παλι. Εκανα μολις πριν απο λιγο το πολυαναμενομενο firmware update για την H100i στο 1.0.5. H αληθεια ειναι οτι το βουητο μειωθηκε αισθητα αλλα ανα διαστηματα ξαναεμφανιζεται για λιγο. Διαβασα κατι για αντικατασταση ανεμιστηρων απο την corsair αλλα δεν ξερω λεπτομερειες. Sobi περιμενω να ακουσω εντυπωσεις μολις αναβαθμισεις για το αν λυθηκε το δικο σου προβλημα. (Παρεπιπτοντως τα firmware και για την H80i και για την H100i μπορειτε να τα βρειτε εδω: http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=115836 ) και γω με την h55 εχω ενα αντισοιχο προβλημα με ενα βουητο που σταματει και ξεκιναει οποτε θελει.μου προτειναν rma απο την corsair αλλα δεν θελω να μπω σε ολη αυτην την διαδικασια τον εχω συνηθησει πλεον τον ηχο που κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannaros_mes Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Το θεμα ειναι οτι και να μπεις στη διαδικασια υπαρχει πιθανοτητα να σου επιστρεψουν κομματι που επισης εχει προβλημα. Οποτε τζαμπα η ταλαιπωρια και τα εξοδα. Βεβαια ειναι η μονη λυση. Παντως χωρις το βουητο εχει διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα