gamer hd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Κοιτα η κορσαιρ δεν ειναι κακη εταιρια , απλα οταν πουλας τοσα πολλα κομματια... Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Α κατσε τα φανς ειναι πανω στη ψυκτρα και μετα με αλλο καλωδιο στο βισμα της μητρικης η κατευθειαν στη μητρικη? Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannaros_mes Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια καλησπερα. Πριν λιγες μερες αντικατεστησα και εγω με rma την Η100 με την Η100i. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι κανει ενα ελαφρυ βουητο (buzzing noise για αυτους που ισως το εχουν ψαξει λιγο) ο οποιος μερικες φορες σταματαει αλλα σε γενικες γραμμες ακουγεται. Σταματησα τους ανεμιστηρες με το χερι καθως δουλευε και ο θορυβος σταματησε. Οταν ξαναξεκινησαν παλι τα ιδια. Μηπως εχετε καμια ιδεα για το τι πρεπει να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 ο τεχνικός έχει βάλει τα ανεμιστιρια πάνω στην ψήκτρα και μετά από την ψήκτρα φεύγει ένα καλώδιο και πάει στο τροφοδοτικό το ίδιο καλώδιο έχει και άλλο ένα βύσμα που καταλήγει σε τριπινο αλλα δεν το έχει βάλει πουθενά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Α κατσε τα φανς ειναι πανω στη ψυκτρα και μετα με αλλο καλωδιο στο βισμα της μητρικης η κατευθειαν στη μητρικη? Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App αφου δεν ξερεις πως συνδεονται τι συνεχιζεις το τρολλ ρε παιδακι μου να μας τρελανεις θες!? ειναι κατανοητο απο πιο πανω ποια ειναι η συνδεσμολογια... Παιδια καλησπερα. Πριν λιγες μερες αντικατεστησα και εγω με rma την Η100 με την Η100i. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι κανει ενα ελαφρυ βουητο (buzzing noise για αυτους που ισως το εχουν ψαξει λιγο) ο οποιος μερικες φορες σταματαει αλλα σε γενικες γραμμες ακουγεται. Σταματησα τους ανεμιστηρες με το χερι καθως δουλευε και ο θορυβος σταματησε. Οταν ξαναξεκινησαν παλι τα ιδια. Μηπως εχετε καμια ιδεα για το τι πρεπει να κανω; η αντλια της ειναι ησυχη οσο της Η100 ?δλδ να μην ακουγεται καν αν δεν εχεις ανεμιστηρες η ακουγεται και αυτη ? εμενα το προβλημα ειναι οτι ακουγεται πολυ σε σημειο που το βραδυ δεν μενει ανοιχτο το μηχανημα οπως συνηθιζε με την Η100 λογω θορυβου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 ο τεχνικός έχει βάλει τα ανεμιστιρια πάνω στην ψήκτρα και μετά από την ψήκτρα φεύγει ένα καλώδιο και πάει στο τροφοδοτικό το ίδιο καλώδιο έχει και άλλο ένα βύσμα που καταλήγει σε τριπινο αλλα δεν το έχει βάλει πουθενά Αυτό το 3pin πάει στην μητρική στο Cpu Fan.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 ο τεχνικός έχει βάλει τα ανεμιστιρια πάνω στην ψήκτρα και μετά από την ψήκτρα φεύγει ένα καλώδιο και πάει στο τροφοδοτικό το ίδιο καλώδιο έχει και άλλο ένα βύσμα που καταλήγει σε τριπινο αλλα δεν το έχει βάλει πουθενά αυτο ειναι απλα και μονο για να δειχνει στροφες ανεμιστηρων μεσα στο bios δεν ειναι για τιποτε αλλο... και να το βαλεις δωρο αδωρο ειναι ...δοκιμασμενο και καρατσεκαρισμενο απειρες φορες.. το mini usb δεν στο εχει συνδεσει με την μητρικη σε θυρα usb εσωτερικη ? Αυτό το 3pin πάει στην μητρική στο Cpu Fan.. DOC το 3 pin ειναι μονο για monitoring πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ρε σοβι γινεσαι κουραστικη. Κοιτα εγω ΔΕΝ ΤΡΟΛΛΑΡΩ , τωρα στο θεμα μας , δοκιμασε να δεις πως ειναι τωρα με το 3πιν συνδεμενο.Παντως μπορεις να συτησεις και advanced RMA , με αυτο σου στελνουν συγχρονως μια νεα υδροψυξη , οσο εσυ στελνεις τη χαλασμενη Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 όταν μου την έβαλαν στο πλαίσιο περιστερίω ο τεχνικός δεν μου σύνδεσε το usb καλώδιο καθόλου το καλώδιο το είχε παρατήσει μέσα στο κουτί εγώ όταν ήρθα σπίτι το σύνδεσα την μια άκρη πάνω στην ψήκτρα και την άλλη άκρη πάνω στην μητρική σε θέση usb έχω 2 τέτοιες θέσεις εγώ την έχω στην usb1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ρε σοβι γινεσαι κουραστικη. Κοιτα εγω ΔΕΝ ΤΡΟΛΛΑΡΩ , τωρα στο θεμα μας , δοκιμασε να δεις πως ειναι τωρα με το 3πιν συνδεμενο.Παντως μπορεις να συτησεις και advanced RMA , με αυτο σου στελνουν συγχρονως μια νεα υδροψυξη , οσο εσυ στελνεις τη χαλασμενη Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App κοιτα φιλε μου δεν ειμαι γυναικα αρχικα... τρολαρρεις του κερατα και στο λεω μπεσα... δεν εχεις ιδεα πως ειναι αυτο το τριπινο και προτεινεις advance rma ενω δεν ξερεις αν ο ανθρωπος ειναι διατεθημενος να διαθεσει την πιστωτικη του να του δεσμευσουν το ποσο μεχρις ωτου παραλαβει και παραλαβουν τις Η80ι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Σωτήρη κάναμε αλλαγή; :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ναι τρολλαρω , επειδη του προτεινω κατι ε? Ξερω πολυ καλα τη χρηση , απλα μπορει να φτιαξει , δεν θα χασει κατι να δοκιμασει.. Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Οσο για το γυναικα συγνωμη φαινεται σε μπερδεψα με ενα αλλο μελος... Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Σωτήρη κάναμε αλλαγή; :P τι εννοεις ?????? αν εννοεις οτι εχουμε αλλαξει αντλιες με το κιλο πλεον εχω αρχισει και κουραζομαι ομως με την corsair... Ναι τρολλαρω , επειδη του προτεινω κατι ε? Ξερω πολυ καλα τη χρηση , απλα μπορει να φτιαξει , δεν θα χασει κατι να δοκιμασει.. Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Οσο για το γυναικα συγνωμη φαινεται σε μπερδεψα με ενα αλλο μελος... Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App οκ τοσοι λιωνουν ολοι μερα στα φορουμ να βρουν λυση που την εχουν και εσυ που δεν ξερεις καν πως ειναι την εχεις τρολολολολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά είναι δύσκολο να την στυλο καταρχάς γιατί δεν ξέρω αγγλικά να συνεννοηθώ δεύτερον γιατί δεν γνωρίζω την διαδικασία και μετά ούτε να βάλω την ψήκτρα τις intel και ούτε αν μου έρθει η h80i ξέρω να την βάλω και δεν έχω και πιστωτική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannaros_mes Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Η H100 εφυγε για αυτον ακριβως το λογο. Επειδη η αντλια εκανε σαν IDE σκληρος σε φορτο. Εκτος αν ξαπλωνα το pc στο πλαι οπου δουλευε εντελως αθορυβα. Στην H100i οταν πριν απλα τους σταματησα(δεν τους εβγαλα) σταματησε εντελως οποιοσδηποτε θορυβος. Θα κατσω να τους βγαλω απο την αντλια να δω τι θα γινει και θα σας ενημερωσω. Ναι και ειναι γεγονος. Μολις τους εβγαλα απο την αντλια ο θορυβος σταματησε αμεσως και μολις τους ξαναεβαλα παλι τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά είναι δύσκολο να την στυλο καταρχάς γιατί δεν ξέρω αγγλικά να συνεννοηθώ δεύτερον γιατί δεν γνωρίζω την διαδικασία και μετά ούτε να βάλω την ψήκτρα τις intel και ούτε αν μου έρθει η h80i ξέρω να την βάλω και δεν έχω και πιστωτική παρτην παραμασχαλα και πηγαινε στο πλαισιο κ απαιτησε αλλαγη... Η H100 εφυγε για αυτον ακριβως το λογο. Επειδη η αντλια εκανε σαν IDE σκληρος σε φορτο. Εκτος αν ξαπλωνα το pc στο πλαι οπου δουλευε εντελως αθορυβα. Στην H100i οταν πριν απλα τους σταματησα(δεν τους εβγαλα) σταματησε εντελως οποιοσδηποτε θορυβος. Θα κατσω να τους βγαλω απο την αντλια να δω τι θα γινει και θα σας ενημερωσω. Ναι και ειναι γεγονος. Μολις τους εβγαλα απο την αντλια ο θορυβος σταματησε αμεσως και μολις τους ξαναεβαλα παλι τα ιδια. εμενα ακουγεται παντως και ειμαι σε φαση να την στειλω ξανα απλα κανω λιγη υπομονη καμια βδομαδα να δω τι στο καλο θα γινει με τα κωλοfirmware γιατι και να την αλλαξω παλι με 1.0.4 θα ερθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα