andreas443 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με την corsair H80i και θα ήθελα την βοήθεια σας.Μου την έχουν συνδέσει στο πλαίσιο κανονικά μου έχουν βάλει και το καλώδιο usb συνδεδεμένο πάνω στην μητρική κατέβασα την εφαρμογή corsair Link 2.2.0 για να μπορώ να χειρίζομαι τους ανεμιστήρες, το έτρεξα κανονικά μου έτρεξε και τους driver όλα καλά μέχρι εδώ a να πω ότι έχω windows 8 64bit λοιπόν ανοίγω την εφαρμογή βλέπω θερμοκρασίες μπορώ να δώσω στροφές στους ανεμιστήρες το πρόβλημα τώρα είναι ότι, εκεί που έχω ανοικτό το μηχάνημα και μπορεί να είμαι ξάπλα η εκεί που μπορεί να κάνω οτιδήποτε στο pc αρχίζουν οι ανεμιστήρες και δουλεύουν στο τέρμα από μονες τους έτσι ξαφνικά μετά από λίγο σταματάνε και έρχονται στα κανονικά κατεβάζουν στροφές αν ανοίξω το πρόγραμμα δεν μπορώ να ρυθμίσω τίποτα αλλάζω rpm στους ανεμιστήρες και δεν γίνετε τίποτα για να μπορέσω να να δουλέψω το πρόγραμμα πρέπει να σβήσω το πρόγραμμα και να το ξανά τρέξω αλλα μετά θα το ξανά κάνει από μονο του πάλι το ίδιο. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει γιατί γίνετε αυτό??Και θερμοκρασίες δεν έχω υψηλές όταν γίνετε αυτό έχω στους core 28c
gamer hd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Firmware update στην h80i κανε , σε πολλουσ ελυσε το προβλημα Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
andreas443 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Πως μπορώ να το κάνω ξέρεις φιλε μου?
gamer hd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μεσω του κορσαιρ λινκ Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
profi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 βάλε κ στο Bios το cpu fan στο max...ή τέλος πάντων σε κάποια σταθερή θέση,όχι στο auto ή cool n quiet or something!!
andreas443 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Το σύστημα μου το σύνδεσαν στο πλαίσιο στην μητρική πάνω στην υποδοχή cpu fan δεν έχει καλώδιο
gamer hd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Φιλε επειδη σκεφτομουν να αγορασω και εγω αυτη τη ψυκτρα και το ειχα ερευνησει , φτιαχνει με αναβατμμιση στο φιρμγαρε Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
andreas443 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Το θέμα είναι ότι απότι διαβάζω το έχουν αφαιρέσει το filmware και δεν υπάρχει πια.Όταν την αγόρασα πήγα στην σελίδα τις corsair και κατέβασα το πρόγραμμα και από κάτω έδινε και το filmware τώρα δεν υπάρχει
gamer hd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δες το κορσαιρ λινκ Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
sobi1984 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 φιλε μου εχεις δυο επιλογες. 1)ανοιγεις rma case και ζητας αντικατασταση στο σιτε της corsair γιατι η Η80ι σου κακα τα ψεμματα ειναι ελατωματικη 2) περιμενεις το firmware 1.0.5 το οποιο θα βγει την επομενη εβδομαδα διχως να σου υποσχεται κανεις οτι η ψυκτρα θα δουλεψει καλα...(φορας το 1.0.4) το προβλημα υπαρχει στον κοντρολλερ της αντλιας , ειναι γνωστο , η corsair θα βγαλει και θα στειλει νεους pwm ανεμιστηρες συμπληρωνοντας μονο μια τυπου αιτηση... ελπιζω να σε βοηθησα αλλα πλεον στο σταδιο που εισαι αυτες τις δυο επιλογες εχεις και μετα βλεποντας και κανοντας .
profi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Το σύστημα μου το σύνδεσαν στο πλαίσιο στην μητρική πάνω στην υποδοχή cpu fan δεν έχει καλώδιο κ πού το έχουν βάλει??
sobi1984 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 ναι δεν εχει μιας και ειναι λογικο γιατι υποτιθεται οτι ελεγχεις την ταχυτητα των ανεμιστηρων απο τον κοντρολλερ της αντλιας μεσω corsair link. οι νεοι ανεμιστηρες θα ειναι pwm που προανεφερα πανω..
andreas443 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Για να καταλάβω το πρόβλημα είναι στους ανεμιστήρες? η στο panel που είναι πάνω στον επεξεργαστή με το φωτάκι που ανάβει?? έχω στήλη μήνυμα στην εταιρία και περιμένω απάντηση δεν έχω ζήτηση αντικατάσταση απλά αναφέρω το πρόβλημα και περιμένω απάντηση το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αγγλικά και άστα να πάνε με την μετάφραση της google παιδεύομαι και ξανά μετάφραση στα ελληνικά για να δω αν βγαίνει νόημα μου φαίνεται θα βάλω πάνω τις intel την ψήκτρα και αυτή ας μπει στην ντουλάπα
sobi1984 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 και αυτοι το ιδιο θα σου πουνε με οτι σου ειπα και εγω..παρακολουθω το φορουμ της corsair για νεοτερα ολη την ωρα και εχω επικοινωνια μαζι τους γιατι ειναι η 4η ψυκτρα που βγαζει προβλημα σε μενα ... βεβαια υπαρχουν και χειροτερα απο ενα προβλημα απλο στην αντλια οπως αυτο εδω που επαιξε χτες στο φορουμ της....
andreas443 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Εντάξει πολύ τραγικό αν το ήξερα ότι θα έχω τέτοια προβλήματα σε καινούριο μηχάνημα δεν θα έβαζα υδρόψυξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα