Nahock Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα παιδιά, όταν συνδέω πάνω από ένα σκληρό στον υπολογιστή μου τότε η μητρική τα παίζει και είτε δεν αναγνωρίζει τον έναν είτε κανέναν, ή μπορεί να φορτώνει τα windows και να προσπαθεί να βάζει μπρος τον δεύτερο δίσκο, για τρίτο δε το συζητάμε. Ούτε και για dvd drive. Μόνο έναν σκληρό μπορεί να διαβάζει χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα. Οπότε είναι θέμα μητρικής η psu;
Nahock Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Intel Pentium 4 550 ddr 512mb pc3200 (200mhz)x4 p5gd1 AMd radeon hd 6450 Psu: Codegen 400W Έχω καταλήξει στο psu επειδή εκεί που είχα τρεις υγιείς σκληρούς, οι δυο έχουν γεμίσει bad sectors με υγεία στο 20 % και ο ένας που έχω τα windows κάποιες φορές δεν ανοίγει και απλώς ακούγεται ένας πολύ δυνατός συνεχόμενος μεταλλικός ήχος. Μάλλον χτυπάει η βελόνα του και προφανώς είναι στα τελευταία του. Δηλαδή έχω τρεις χαλασμένους σκληρούς σε διάστημα 2 μηνών, τους δυο τους έχω 8 χρόνια και τον έναν 4.
άδικος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεί το psu να μην είναι καλό, αλλά από τη στιγμή που έχεις και προβληματικούς δίσκους πολύ πιθανό να είναι αυτοί η αιτία που δεν αναγνωρίζονται. Λογικό είναι.
Nahock Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Οπότε πρέπει να ελέγξω το τροφοδοτικό πρώτο. Είπα μήπως τρέχει κάτι με τα ρεύματα και μου καταστρέφει τους δίσκους. Πάντως αυτός ο δίσκος που έχω το λειτουργικό τώρα και είναι 100% υγιείς εκτός από κάνα δυο φορές που μου χτυπάει η βελόνα δεν αναγνωρίζεται από την μητρική εφόσον έχω συνδεδεμένο το dvd drive οπότε έχει σίγουρα κάποιο πρόβλημα είτε η μητρική είτε το τροφοδοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα