SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα Ξέρω οτι το ιδανικό να εχεις τα παιχνίδια ειναι σε εναν ssd η 2 αν του βάλεις σε raid ακόμα καλύτερα, το κακό ειναι οτι πλέον τα παιχνίδια ειναι πολλά GB και οι μεγάλοι ssd αρκετά ακριβοί ακόμα. Αυτην την στιγμή εχω εναν ssd για το λειτουργικό και εναν Site: http://www.span.com/product/Western-Digital-Caviar-AV-GP-WD6400AVVS-SATA-3Gb-640GB-5400-7200~22815">Western Digital 640gb για παιχνίδια μονο. Οκ φυσιολογικά ενας πιο γρήγορος μηχανικός δεν θα κάνει και τοση διαφορά στα loading times κτλπ σε σχέση με εναν ssd αλλα ήθελα ντε και καλά εναν μηχανικό σχετικά " γρήγορο " η " καλύτερο " σε σχέση με αυτον τον western digital τι θα διαλέγατε ? Ευχαριστώ
iMarilina Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 <p>Καλημέρα</p> <p> </p> <p>Ξέρω οτι το ιδανικό να εχεις τα παιχνίδια ειναι σε εναν ssd η 2 αν του βάλεις σε raid ακόμα καλύτερα, το κακό ειναι οτι πλέον τα παιχνίδια ειναι πολλά GB και οι μεγάλοι ssd αρκετά ακριβοί ακόμα. Αυτην την στιγμή εχω εναν ssd για το λειτουργικό και εναν Western Digital 640gb για παιχνίδια μονο.</p> <p> </p> <p>Οκ φυσιολογικά ενας πιο γρήγορος μηχανικός δεν θα κάνει και τοση διαφορά στα loading times κτλπ σε σχέση με εναν ssd αλλα ήθελα ντε και καλά εναν μηχανικό σχετικά " γρήγορο " η " καλύτερο " σε σχέση με αυτον τον western digital τι θα διαλέγατε ?</p> <p> </p> <p>Ευχαριστώ</p> Εναν με 7200 σιγουρα Sent from my iPhone using Insomnia
LuNaTiC Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ θα πρότεινα κάτι σε Black Caviar... αν και γενικότερα ένας με 7200rpm θα είναι οκ ....
washcloud Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Οκ φυσιολογικά ενας πιο γρήγορος μηχανικός δεν θα κάνει και τοση διαφορά στα loading times κτλπ σε σχέση με εναν ssd αλλα ήθελα ντε και καλά εναν μηχανικό σχετικά " γρήγορο " η " καλύτερο " σε σχέση με αυτον τον western digital τι θα διαλέγατε ? ...έναν Velociraptor της WD ας πούμε. (10Κ RPΜ) 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 για τους οποίους δεν αξίζει να δώσεις λεφτά πλέον...
SPANK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Εχω Velociraptor αλλα δυστηχώς ειναι ο μικρούλης της σειράς (150GB) ,τον ειχα παρει για το λειτουργικό μονο παλαιότερα. Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρεις 2 WD VelociRaptor VR333M (1TB) και να τους βάλεις σε raid Edit : Βέβαια τώρα οντως να μην αξίζει τοσα χρήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα