Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Ξέρω οτι το ιδανικό να εχεις τα παιχνίδια ειναι σε εναν ssd η 2 αν του βάλεις σε raid ακόμα καλύτερα, το κακό ειναι οτι πλέον τα παιχνίδια ειναι πολλά GB και οι μεγάλοι ssd αρκετά ακριβοί ακόμα. Αυτην την στιγμή εχω εναν ssd για το λειτουργικό και  εναν Link.png Site: http://www.span.com/product/Western-Digital-Caviar-AV-GP-WD6400AVVS-SATA-3Gb-640GB-5400-7200~22815">Western Digital 640gb για παιχνίδια μονο.

Οκ φυσιολογικά ενας πιο γρήγορος μηχανικός δεν θα κάνει και τοση διαφορά στα loading times κτλπ σε σχέση με εναν ssd αλλα ήθελα ντε και καλά εναν μηχανικό σχετικά  " γρήγορο " η " καλύτερο " σε σχέση με αυτον τον western digital τι θα διαλέγατε ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

<p>Καλημέρα</p>

<p> </p>

<p>Ξέρω οτι το ιδανικό να εχεις τα παιχνίδια ειναι σε εναν ssd η 2 αν του βάλεις σε raid ακόμα καλύτερα, το κακό ειναι οτι πλέον τα παιχνίδια ειναι πολλά GB και οι μεγάλοι ssd αρκετά ακριβοί ακόμα. Αυτην την στιγμή εχω εναν ssd για το λειτουργικό και εναν Western Digital 640gb για παιχνίδια μονο.</p>

<p> </p>

<p>Οκ φυσιολογικά ενας πιο γρήγορος μηχανικός δεν θα κάνει και τοση διαφορά στα loading times κτλπ σε σχέση με εναν ssd αλλα ήθελα ντε και καλά εναν μηχανικό σχετικά " γρήγορο " η " καλύτερο " σε σχέση με αυτον τον western digital τι θα διαλέγατε ?</p>

<p> </p>

<p>Ευχαριστώ</p>

Εναν με 7200 σιγουρα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Οκ φυσιολογικά ενας πιο γρήγορος μηχανικός δεν θα κάνει και τοση διαφορά στα loading times κτλπ σε σχέση με εναν ssd αλλα ήθελα ντε και καλά εναν μηχανικό σχετικά  " γρήγορο " η " καλύτερο " σε σχέση με αυτον τον western digital τι θα διαλέγατε ?

...έναν Velociraptor της WD ας πούμε. (10Κ RPΜ)

• Like 1
Δημοσ.

Εχω Velociraptor αλλα δυστηχώς ειναι ο μικρούλης της σειράς (150GB) ,τον ειχα παρει για το λειτουργικό μονο παλαιότερα.

Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρεις 2 WD VelociRaptor VR333M (1TB) και να τους βάλεις σε raid :P

Edit : Βέβαια τώρα οντως να μην αξίζει τοσα χρήματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...