Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια παραμάνα για την ταβέρνα... και παιρνεις ηλεκτρονικά παραγγελιες και τις πηγαίνεις και με αυτο..

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαφώς και είναι περισσότερο smartphones παρά τηλέφωνα πλέον

τα Smartphones δεν είναι και τηλέφωνα? δεν είναι κάτι διαφορετικό, απλά κάτι παραπάνω. αλλά όμως έχουν χάσει την "ταυτότητά τους" που είναι ότι πρώτα απ' όλα είναι τηλεφωνα.

Δημοσ.

Ειδικά στην Ελλάδα, δεν παίζει να είναι λίγοι εκείνοι που έχουν smartphone αλλά δεν έχουν μονάδες για να καλέσουν, και τους καλούν λίγοι. Μιλάνε λίγο στο τηλέφωνο θέλω να πω.

Όπου βρουν Wi-Fi, κατεβάζουν εφαρμογές/παιχνίδια και παίζουν. Που και που μιλάνε στο τηλέφωνο και στέλνουν/λαμβάνουν κανα μήνυμα.

Δημοσ.

έτσι ΟΚ, δηλαδή ότι οι χρήστες κάνουν ότι να ναι από άποψης ουσιαστικής χρήσης της συσκευής. για 2-3 πράγματα ας πούμε χρεώνονται συσκευές εκατοντάδων ευρώ.

Δημοσ.

Πρόσφατα πήρα το Galaxy Note 2 δωρεάν με απεριόριστες κλήσεις, μηνύματα και ίντερνετ 36 λίρες το μήνα με κόλπα και παζάρια.Το έκανα tethering στο PC και κατέβασα Nvidia drivers (το δικό μου speedtest)  με ταχύτητες που έφτασαν το 1.4 MBytes όχι bits /s. Στο περίπου εκμεταλλεύομαι 20 διαφορετικές λειτουργίες σε σχεδόν καθημερινή βάση, και επειδή αλλάζω provider και έχω μείνει χωρίς internet μέχρι την επομένη Παρασκευή χρησιμοποιώ τη σύνδεση του smartphone με tethering. Θα έλεγα ψέματα ότι έχω κινητό, είναι πολύ περισσότερα. Λογικά σ' ένα χώρο όπως το insomnia αυτή θα έπρεπε να ήταν μια συνηθισμένη εμπειρία ή κάνω λάθος;

Δημοσ.

Πρόσφατα πήρα το Galaxy Note 2 δωρεάν με απεριόριστες κλήσεις, μηνύματα και ίντερνετ 36 λίρες το μήνα με κόλπα και παζάρια.Το έκανα tethering στο PC και κατέβασα Nvidia drivers (το δικό μου speedtest)  με ταχύτητες που έφτασαν το 1.4 MBytes όχι bits /s. Στο περίπου εκμεταλλεύομαι 20 διαφορετικές λειτουργίες σε σχεδόν καθημερινή βάση, και επειδή αλλάζω provider και έχω μείνει χωρίς internet μέχρι την επομένη Παρασκευή χρησιμοποιώ τη σύνδεση του smartphone με tethering. Θα έλεγα ψέματα ότι έχω κινητό, είναι πολύ περισσότερα. Λογικά σ' ένα χώρο όπως το insomnia αυτή θα έπρεπε να ήταν μια συνηθισμένη εμπειρία ή κάνω λάθος;

Δημοσ.

Εκεί είναι το θέμα. Είπες τη μαγική λέξη: λίρες

Απεριόριστες κλήσεις, μηνύματα και internet με ~41€.

Αυτά θα τα δούμε εδώ όταν ο ήλιος ανατείλει απ' τη δύση.

• Like 1
Δημοσ.

Εκεί είναι το θέμα. Είπες τη μαγική λέξη: λίρες

Απεριόριστες κλήσεις, μηνύματα και internet με ~41€.

Αυτά θα τα δούμε εδώ όταν ο ήλιος ανατείλει απ' τη δύση.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απεριόριστες, όχι όπως εδώ που σε διαφημίσεις λένε απεριόριστες και με μικρά γραμματάκια λένε πολιτική ορθής χρήσης 1500 λεπτά ή 2giga (π.χ.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...