limit Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Τι έχουν πάθει όλες οι εταιρείες με το μέγεθος.. Πρέπει να τους πει κάποιος ότι δεν ισχύει στα κινητά το όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο.. Έλεος! 1
kostas_dr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 5.5" είναι πολύ για κινητό, αλλά περί ορέξεως... 1
NOTIOS1981 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 139x70x10.1mm (YxΠxΒ) 7 εκατοστα παλαμη και αντιχειρα που θα μπορει να διανυσει 14 εκ (7πανω 7κατω ιδανικα αν το πιανεις στην μεση) νομιζω οτι το κινητο απευθυνεται σε NBAers 5
PsyGreg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 υπάρχουν και τα άτομα-nerds-hipsters που θεωρούν τις 5.5" ΒΑΣΙΜΕΣ για συσκευή που κατά κύριο λόγο έχει δημιουργεί ως συσκευή για κλήσεις-Κινητό, αλλά τα παρουσιάζουν σαν πυρηνικούς αντιδραστήρες σ.σ. άτομα που βγάζουν φωτό-βίντεο με iPads... 1
Nick789 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Τι έχουν πάθει όλες οι εταιρείες με το μέγεθος.. Πρέπει να τους πει κάποιος ότι δεν ισχύει στα κινητά το όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο.. Έλεος! Σε κάτι άλλο μετράει το μέγεθος, και ακόμα κι εκεί θέλει και τεχνική. Κοινώς, από μόνο του, δεν... trolololol LG, you fail. You fail soooo hard, LG! You fail, i tell you!!! Όσο για την ομοιότητα του με το Samsung, συγγνώμη παίδες θα πάω με την LG. Σου λέει, άσε μην το μπερδέψει κανένας άνθρωπας με κανένα samsung και πουλήσουμε κανένα.
damoclesword Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Βλέπω και hard button? Μόνο σε μένα θυμίζει samsung galaxy siii/note? ίδιο είναι. τόσο μάλιστα που σηκώνει μήνυση πατέντας!
Qman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Καλά δεν πάνε καλά.. Δεν πανα είχε 16 πυρήνες; Εγώ τέτοια πιατέλα δεν την βάζω στο αυτί μου να με κοροιδεύουν... Άκου 5,5 ίτσες οθόνη... 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 δεν νομίζω ότι μας αναγκάζει κάποιος, επιλογές έχουμε πολλές ευτυχώς... 2
darkonmusic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 σαν χρηστης του note ii το βλεπω μια χαρα αλλα και πολυ copy...μενει να δουμε την διαφορα της οθονης
kirileman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Υπάρχουν και τα bluetooth. 5,5άρι κινητό, bt, 2 φορτιστές, πορτοφόλι, τσιγάρα, κλειδιά... εδώ είσαι! 2
Geo_OPC Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Προβλέπω οτι η Samsung θα κάνει μήνυση. Αυτό ειναι ενα υποδεέστερο αντίγραφο του Note 2 (μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι και δίχως υποστήριξη...)
kostas_dr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 5,5άρι κινητό, bt, 2 φορτιστές, πορτοφόλι, τσιγάρα, κλειδιά... εδώ είσαι! Πάλι καλά που δεν καπνίζω!
gate1908 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Το λευκό μου φαίνεται πολύ ωραίο και με πολύ καλή εκμετάλευση διαστάσεων.( τα πλαϊνά boarders είναι σχεδόν ανύπαρκτα!!!) Βέβαια απο φωτο δεν μπορείς να καταλάβεις ποιότητα υλικών. Ελπίζω να μου αρέσει επιτέλους και κάτι άλλο εκτός απο apple γιατί είναι καιρός να φύγω απο το 3gs. μονο σαν πλακα μπορω να εκλαβω το σχολιο σου περι του 3g.Θες να μας πεις δηλαδη οτι δεν εχεις βρει αλλο κινητο πιο ομορφο απο το 3gs??? χαχαχαχαχαχα δηλαδη και το 3g το θεωρεις ωραιο εσυ κανενα αλλο... τι να πω χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα