Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έχουν πάθει όλες οι εταιρείες με το μέγεθος.. Πρέπει να τους πει κάποιος ότι δεν ισχύει στα κινητά το όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο..

Έλεος!

• Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

139x70x10.1mm (YxΠxΒ)

7 εκατοστα παλαμη και αντιχειρα που θα μπορει να διανυσει 14 εκ (7πανω 7κατω ιδανικα αν το πιανεις στην μεση) νομιζω οτι το κινητο απευθυνεται σε NBAers

• Like 5
Δημοσ.

υπάρχουν και τα άτομα-nerds-hipsters που θεωρούν τις 5.5" ΒΑΣΙΜΕΣ για συσκευή που κατά κύριο λόγο έχει δημιουργεί ως συσκευή για κλήσεις-Κινητό, αλλά τα παρουσιάζουν σαν πυρηνικούς αντιδραστήρες

σ.σ. άτομα που βγάζουν φωτό-βίντεο με iPads...

• Like 1
Δημοσ.

Τι έχουν πάθει όλες οι εταιρείες με το μέγεθος.. Πρέπει να τους πει κάποιος ότι δεν ισχύει στα κινητά το όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο..

Έλεος!

Σε κάτι άλλο μετράει το μέγεθος, και ακόμα κι εκεί θέλει και τεχνική. Κοινώς, από μόνο του, δεν... trolololol

LG, you fail. You fail soooo hard, LG! You fail, i tell you!!!

Όσο για την ομοιότητα του με το Samsung, συγγνώμη παίδες θα πάω με την LG. Σου λέει, άσε μην το μπερδέψει κανένας άνθρωπας με κανένα samsung και πουλήσουμε κανένα.

Δημοσ.

Καλά δεν πάνε καλά..

Δεν πανα είχε 16 πυρήνες;

Εγώ τέτοια πιατέλα δεν την βάζω στο αυτί μου να με κοροιδεύουν...

Άκου 5,5 ίτσες οθόνη...

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι μας αναγκάζει κάποιος, επιλογές έχουμε πολλές ευτυχώς...

• Like 2
Δημοσ.

Προβλέπω οτι η Samsung θα κάνει μήνυση. Αυτό ειναι ενα υποδεέστερο αντίγραφο του Note 2 (μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι και δίχως υποστήριξη...)

Δημοσ.

Το λευκό μου φαίνεται πολύ ωραίο και με πολύ καλή εκμετάλευση διαστάσεων.( τα πλαϊνά boarders είναι σχεδόν ανύπαρκτα!!!)

Βέβαια απο φωτο δεν μπορείς να καταλάβεις ποιότητα υλικών.

Ελπίζω να μου αρέσει επιτέλους και κάτι άλλο εκτός απο apple γιατί είναι καιρός να φύγω απο το 3gs.

μονο σαν πλακα μπορω να εκλαβω το σχολιο σου περι του 3g.Θες να μας πεις δηλαδη οτι δεν εχεις βρει αλλο κινητο πιο ομορφο απο το 3gs??? χαχαχαχαχαχα δηλαδη και το 3g το θεωρεις ωραιο εσυ κανενα αλλο... τι να πω χαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...