dimitris2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Η LG επιβεβαίωσε τις φήμες των προηγούμενων ημερών και αποκάλυψε το Optimus G Pro smartphone με οθόνη 5.5” ιντσών η οποία σύμφωνα με την εταιρεία παράγει ένα εφέ 2.5D.Εάν λάβουμε υπόψιν το μοντέλο που κυκλοφορεί στη Ιαπωνία, τότε πρόκειται να έχει full HD (1080p) οθόνη με τετραπύρηνο επεξεργαστή που πιθανότατα είναι ο Snapdragon S4 Pro. Θα κυκλοφορήσει σε λευκό και μαύρο χρώμα, ενώ εξωτερικά το βλέπουμε με στρογγυλεμένες γωνίες, με το καπάκι στο πίσω μέρος να έχει το σχεδιασμό των “ψηφιακών κύβων”. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε με σιγουριά εάν θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στη N. Κορέα ή και στην Ευρώπη. Το Optimus G Pro αναμένεται να το δούμε στην έκθεση Mobile World Congress της Βαρκελώνης σε λίγες ημέρες. Site: http://www.engadget.com/2013/02/12/lg-reveals-5-5-inch-optimus-g-pro-design-with-curved-glass/[/url] ']engadget.com
iceman79 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μάλλον εννοείς Νότιο Κορέα Πάντως το μέγεθος της οθόνης έχει αρχίσει να ξεφεύγει πλέον αισθητά από όλους τους κατασκευαστές 1
iosifp86 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Όταν λέει 2.5D εννοεί σχεδόν 3D? Σαν αστείο μου φαίνεται. 1
Nick789 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, ναι, μη φάτε έχουμε γλαρόσουπα. Ακόμα και σε αυτό το μοντέλο, update δε θα βγει. You have been warned... 3
Nvidiaman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι κυκλοφορησε ποτε το optimus g? χαχαχα αυτη η lg ειναι για γελια 1
yiannis_1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Το λευκό μου φαίνεται πολύ ωραίο και με πολύ καλή εκμετάλευση διαστάσεων.( τα πλαϊνά boarders είναι σχεδόν ανύπαρκτα!!!) Βέβαια απο φωτο δεν μπορείς να καταλάβεις ποιότητα υλικών. Ελπίζω να μου αρέσει επιτέλους και κάτι άλλο εκτός απο apple γιατί είναι καιρός να φύγω απο το 3gs.
Χρηστος Δρουγγος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Όταν λέει 2.5D εννοεί σχεδόν 3D? Σαν αστείο μου φαίνεται. http://en.wikipedia.org/wiki/2.5D 1
PsyGreg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως το μέγεθος της οθόνης έχει αρχίσει να ξεφεύγει πλέον αισθητά από όλους τους κατασκευαστές άστα να πάνε, δεν μιλάμε για κινητά πλέον 2
achilles_g_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Βλέπω και hard button? Μόνο σε μένα θυμίζει samsung galaxy siii/note? 1
kirileman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Πιο κόπια του Note 2 δε γίνεται. Με αυτές τις συσκευές, πάντως, θα γελάσει κόσμος το καλοκαιράκι. 4
Antonis_V Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ναι, πασάρετε μοντέλα στην αγορά. που θα πουληθούν 10 φορές... και θα ξεχαστούν σε 3 μήνες. 4 με μάξιμουμ 4.5" οθόνη, και είναι οκ. Δεν θέλω βατραχοπέδιλο... Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2013 από Antonis_V 1
mikegad Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Βλέπω και hard button? Μόνο σε μένα θυμίζει samsung galaxy siii/note? και εμένα κατευθείαν μου ήρθε στο μυαλό. Copy....paste η δουλειά 1
CosmosKGR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ, ορισμένες φορές, πιάνω τον εαυτό μου να ήθελε να γνώριζε, κάτω από τι μελέτες αγοράς προκύπτουν τέτοιες επενδύσεις από τόσο μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις! Γιατί, όπως και να το κάνουμε, κάθε νέο και τόσο προηγμένο τεχνολογικά προϊόν τους, απαιτεί από πλευράς τους, ένα αρκετά σοβαρό επενδυτικό κεφάλαιο. Μα δηλαδή τι;! Δείχνει η παγκόσμια αγορά ότι θα απορροφήσει, σε τόσο ικανοποιητικό βαθμό, συσκευές - κινητά τόσο μεγάλου μεγέθους;;;!!! Κάπου χάνω την μπάλα μου φαίνεται...
akuma9 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) 5,5 ιντσες?Τι να την κανεις τοσο μεγαλη οθονη? Αααχχ που ειναι αραγε οι καλες παλιες αποχες...σου επεφτε το κινητο κατω και εσπαγε το πατωμα...τωρα σου πεφτει το κινητο και κλαις τις 5,5ιντσες :-p Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2013 από akuma9 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα