Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η LG επιβεβαίωσε τις φήμες των προηγούμενων ημερών και αποκάλυψε το Optimus G Pro smartphone με οθόνη 5.5” ιντσών η οποία σύμφωνα με την εταιρεία παράγει ένα εφέ 2.5D.Εάν λάβουμε υπόψιν το μοντέλο που κυκλοφορεί στη Ιαπωνία, τότε πρόκειται να έχει full HD (1080p) οθόνη με τετραπύρηνο επεξεργαστή που πιθανότατα είναι ο Snapdragon S4 Pro. Θα κυκλοφορήσει σε λευκό και μαύρο χρώμα, ενώ εξωτερικά το βλέπουμε με στρογγυλεμένες γωνίες, με το καπάκι στο πίσω μέρος να έχει το σχεδιασμό των “ψηφιακών κύβων”. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε με σιγουριά εάν θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στη N. Κορέα ή και στην Ευρώπη.

Το Optimus G Pro αναμένεται να το δούμε στην έκθεση Mobile World Congress της Βαρκελώνης σε λίγες ημέρες.

Link.png Site: http://www.engadget.com/2013/02/12/lg-reveals-5-5-inch-optimus-g-pro-design-with-curved-glass/[/url] ']engadget.com

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς Νότιο Κορέα

Πάντως το μέγεθος της οθόνης έχει αρχίσει να ξεφεύγει πλέον αισθητά από όλους τους κατασκευαστές

• Like 1
Δημοσ.

Το λευκό μου φαίνεται πολύ ωραίο και με πολύ καλή εκμετάλευση διαστάσεων.( τα πλαϊνά boarders είναι σχεδόν ανύπαρκτα!!!)

Βέβαια απο φωτο δεν μπορείς να καταλάβεις ποιότητα υλικών.

Ελπίζω να μου αρέσει επιτέλους και κάτι άλλο εκτός απο apple γιατί είναι καιρός να φύγω απο το 3gs.

Δημοσ.

Πάντως το μέγεθος της οθόνης έχει αρχίσει να ξεφεύγει πλέον αισθητά από όλους τους κατασκευαστές

άστα να πάνε, δεν μιλάμε για κινητά πλέον

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, πασάρετε μοντέλα στην αγορά. που θα πουληθούν 10 φορές... και θα ξεχαστούν σε 3 μήνες.

4 με μάξιμουμ 4.5" οθόνη, και είναι οκ. Δεν θέλω βατραχοπέδιλο... 

Επεξ/σία από Antonis_V
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ, ορισμένες φορές, πιάνω τον εαυτό μου να ήθελε να γνώριζε, κάτω από τι μελέτες αγοράς προκύπτουν τέτοιες επενδύσεις από τόσο μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις!

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, κάθε νέο και τόσο προηγμένο τεχνολογικά προϊόν τους, απαιτεί από πλευράς τους, ένα αρκετά σοβαρό επενδυτικό κεφάλαιο.

Μα δηλαδή τι;!

Δείχνει η παγκόσμια αγορά ότι θα απορροφήσει, σε τόσο ικανοποιητικό βαθμό, συσκευές - κινητά τόσο μεγάλου μεγέθους;;;!!!

Κάπου χάνω την μπάλα μου φαίνεται...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5,5 ιντσες?Τι να την κανεις τοσο μεγαλη οθονη? Αααχχ που ειναι αραγε οι καλες παλιες αποχες...σου επεφτε το κινητο κατω και εσπαγε το πατωμα...τωρα σου πεφτει το κινητο και κλαις τις 5,5ιντσες :-p

Επεξ/σία από akuma9
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...