Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης μέχρι 32 ιντσών...

Το πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι ικανοποιήμενος με την εγγύηση που υπάρχουν για τα καμμένα pixel. Απο την Samsung μου είπαν ότι πρέπει να είναι πάνω απο 7 (για την ακρίβεια μου είπαν σκοτεινά dot pixels) και απο την Lg νομίζω πρέπει να είναι τουλάχιστον 5?

Υπάρχουν άλλες εταιρίες με καλύτερη εγγύηση?

Υποχρεωτικά λοιπόν έχω δεί και μερικά tv-monitor (της lg που έχουν εγγύηση 0 pixel),αν και οι περισσότεροι δεν τα προτείνουν,ειδικά αν ενδιαφέρεσαι να τα χρησιμοποιείς μόνο ως tv. Τόσο τραγικά είναι σε σχέση με τις tv?

Για βοηθήστε λίγο...

Δημοσ.

Σ' ένα άλλο εξειδικευμένο φορουμ, αυτά λένε:

"Η διαφορα ειναι σε ολες τις οθονες με δεκτη οτι χρησιμοποιουν πανελ TN με πολυ μικρη γωνια θεασης και μετρια αντιθεση.
Αν θελεις να παρεις μονιτορ-TV με IPS κοιτα στα χαρακτηριστικα να λεει γωνια θεασης 178 μοιρες."

"Μια διαφορά είναι ότι οι τηλεόρασεις έχουν πιο εξελιγμένα συστήματα επεξεργασίας της εικόνας (απόπλεξη, scaler, μειώσεις θορύβων κλπ) που σε σήματα χαμηλής ανάλυσης παίζουν τον ρόλο τους. Επίσης συνήθως οι τηλεοράσεις έχουν και περισσότερες επιλογές όσον αφορά την συνδεσιμότητα."

Προσωπικά πάντως, θα σε συμβούλευα να πάρεις καθαρόαιμη τηλεόραση και όχι tv monitor.

Δεν είπες μέχρι πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις.

Δημοσ.

Έγω στο δωμάτιο μου έχω ΤV-Monitor 23 της LG. Είναι LED και δεν εχει θέμαμε φωνίες θέασης, εχει το ίδιο μενού με την LG TV μου και η ποιότητα εικόνας είναι αρκετά καλή αλλά όχι κορυφαία. Ποια η διαφορά με τις TV σκέτο δεν έχω καταλάβει και με παραξενεύει που δίνουν καλύτερη εγγύηση.

Βέβαια για χρήση ώς Monitor προσωπικά με κουράζει η 23. Είναι μεγάλη για μένα

Δημοσ.

Προσωπικά πάντως, θα σε συμβούλευα να πάρεις καθαρόαιμη τηλεόραση και όχι tv monitor.

Δεν είπες μέχρι πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις.

Μέχρι 300 max και εγώ για κανονική τηλεόραση πήγαινα,αλλά κολλάω στο θέμα της εγγύησης για τα καμμένα pixel. Νομίζω τα λιγότερα για αντικατάσταση είναι 5 και τα δίνει η LG. Πιστεύω άλλο είναι να έχεις μια 55αρα (έχουμε) που βλέπεις απο τα 2-3+ μέτρα και πχ να έχεις 2-3 καμμένα pixel ή και παραπάνω και άλλο μια 27-32αρα και να βλέπεις απο το 1 μέτρο.

Και στο forum εδώ και γενικά στο internet,έχω διάβασει πάρα πολλές περιπτώσεις με κάμμενα pixel σχεδόν απο την 1η μέρα... Αμαρτία δεν είναι να μου κάτσει τέτοια περίπτωση?

Αυτήν εδώ σκεφτόμουνα....

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/monitor-othones/LG-M2752D-PZ-LED-TV-Monitor-27-M2752D-PZ.htm

Βέβαια για χρήση ώς Monitor προσωπικά με κουράζει η 23. Είναι μεγάλη για μένα

Εγώ με το ζόρι παλεύω την 20αρα ως monitor... :-D

Δημοσ.

Αν θες την γνώμη μου, το πρόβλημα με τα καμμένα πιξελ υπάρχει μεν, αλλά δεν είναι συχνό φαινόμενο.

Εγώ θα σου πρότεινα αυτήν την τηλεόραση, που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, και που την θεωρώ σαφώς καλύτερη απ' το μονιτορ που λες

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CDoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.skroutz.gr%2Fs%2F442018%2FSamsung-UE32EH5000W.html&ei=h9cbUdHMFoOd0QX2uID4Dg&usg=AFQjCNGirxsoa_3jlNtQwauMJpjkjv_9Rg&bvm=bv.42261806,d.d2k

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς είναι συχνό,αλλά εννοείται ότι δεν τυχαίνει σε όλους. Στην 55αρα (Samsung) που έγραψα παραπάνω υπάρχουν ήδη 2 καμμένα και την έχουμε λιγότερο απο 1 χρόνο.

Για κανονική τηλεόραση σκεφτόμουν αυτήν...

http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Samsung-LE32E420-LCD-TV-32-LE32E420E2WXXH.htm

Είναι στα ίδια χρήματα με το monitor,αν και μεγαλύτερη,αλλά την θέλω για υπνοδωμάτιο οπότε καταλαβαίνεις ότι οι 32 ίντσες ίσως είναι too much.

Νομίζω δεν έχουν πολλές διαφόρες σωστά? και στo monitor υπάρχει και η εγγύηση 0 pixel.

Δημοσ.

Οι 32" δεν είναι "μεγάλη" τηλεόραση και για υπνοδωμάτιο, μια χαρά είναι.

Η συγκεκριμένη που έχεις βάλει στο link είναι hd ready και όχι full hd σαν την 5000 που σου πρότεινα και μέσω usb δεν παίζει ταινίες.

Μόνο φωτο και μουσική.

Δημοσ.

Απο την στιγμή που σε αποσχολεί τόσο το πρόβλημα των καμμένων πιξελ, πάρε αυτό που έχει την καλύτερη εγγύηση.

Το μονιτορ απ' ότι είδα παίζει και ταινίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nαι με απασχολουν αρκετα τα καμμενα pixel και δυστυχως με ολες τις εταιριες που επικοινωνησα δεν εμεινα ικανοποιημενος με τις εγγυησεις...4-5 ειναι τα λιγοτερα που βρηκα!

Επισης κοιταξα και τι με συμφερει,η αγορα ενος tv-monitor θα εχει χρηση και ως οθονη υπολογιστη,ειτε απο την αρχη ειτε σχετικα συντομα,αυτη που εχω τωρα ειναι σχετικα παλια και χωρις εγγυηση.

Απλα διαβαζοντας τι παιζει με τα ΙPS tv-monitors (ips glow) και με την αναλυση (1920/1080) στις 27αρες,μαλλον θα προτιμησω αυτην...

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/monitor-othones/LG-M2452D-PZ-LED-TV-Monitor-24-M2452D-PZ.htm

Σε ευχαριστω για την βοηθεια,αν και τελικα κατεληξα σε tv-monitor και οχι tv. :-D

Επεξ/σία από Coolfear

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...