Bspus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Το προβλημα δεν δημιουργηθηκε ξαφνικα αλλα σιγα σιγα σε βαθος περιπου ενος χρονου (ξερω, το αμελησα και φταιω). Αρχικα εφυγε το βερνικι σε λιγα σημεια στο καπω. Το κενο ολο και μεγαλωνε και τωρα ειναι ενα μεγαλο κομματι της επιφανειας του. Στα σημεια που ειναι μονο η μπογια τωρα εχει αρχισει να ξεβαφει και αυτη. Φοβαμαι οτι καποια στιγμη θα αρχισει να σκουριαζει, αλλα για να το βαψω θελω κανενα χιλιαρικο και καθως ειναι και παλιο αμαξι δεν θεωρω οτι αξιζει, ουτε εχω να τα δωσω. Το ερωτημα ειναι τι μπορω να κανω, κατα προτιμηση μονος μου ωστε να μου βγει οσο πιο φθηνα. Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να αποφυγω προβληματα. Αδιαφορω για την εμφανιση του οχηματος. Μπορω να αγορασω απλως μπογια για αμαξι η καποιο αλλο υλικο και να καλυψω τα σημεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Αν πιανουν τα χερια σου, πηγαινε φτιαξε το χρωμα σου σε spray κατσε τριψε ολο το καπο και βαψτο. Αν ξερεις να βαφεις καλα με spray θα βγει καλο αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 παρε τηλεφωνο εδω για βαψιμο κανει καλες τιμες..Σταματακης Νικος 2102515756 λεωφορος φιλαδελφειας 259 κοκκινος μυλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Για βάψιμο μόνο του καπώ δε θα δώσεις με τίποτα κοντά στα 1000€. Υπολόγιζε το 1/5 περίπου. Κατά τ' άλλα, όπως είπε και ο nick#18 με λίγα γυαλόχαρτα, αστάρι αυτοκινήτου, μπογιά σε σπρέι με το χρώμα του αυτοκινήτου σου και βερνίκι μπορείς να κάνεις θαύματα αν "το κατέχεις". Κόστος κάτω από 50 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 το τηλ που εδωσα με βαψιμο ολο το αμαξι να μου βαλει 1 ολοκληρο body kit και να διορθωσει λακουβες κλπ 800 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 ετσι απο περιεργεια τι body kit εβαλες στο αυτοκινητο σου , για ανεβασε καμια φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα