Προς το περιεχόμενο

drivers για κάμερα SONY DCR-HC23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την παραπάνω κάμερα η οποία με καλύπτει όσον αφορά στην ποιότητα εικόνας και ήχου. Το θέμα μου όμως είναι πως κάνει εγγραφή σε κασέτα. Έτσι μου είναι αρκετά δύσκολο να μοντάρω τα βίντεο. Θα ήθελα να βρω το λειτουργικό και τους drivers για να τα αποθηκεύω και να τα χρησιμοποιώ από τον υπολογιστή. Έχω 2 μικρά παιδιά και με πειράζει που χάνω στιγμές τους ή αυτές που απαθανατίζω να μένουν αχρησιμοποίητες μέσα σε κασέτες. Ευχαριστώ προκαταβολικά. :-D

Δημοσ.

Χρειάζεσαι ένα καλώδιο FireWire εφόσον εχεις στο PC σου ανάλογη θύρα. Το συνδεεις και αμέσως θα σου βγάλει επιλογή για capture πηγαίνοντας αν θυμάμαι καλα στο play/edit της καμερας. Το movie maker που έχουν τα windows αρκεί για το μοντάζ που θες

Δημοσ.

αν βγαλεις μια φωτογραφια το καλωδιο θα σου πω τι ειναι, μαλλον ειναι ενα απλο usb καλωδιο για να περνας τις φωτογραφιες αν βγαζει η καμερα και ειναι αποθηκευμενες σε καρτα μνημης. Για να περασεις την κασσετα σε πολυ καλη ποιοτητα χρειαζεσαι ενα καλωδιο firewire, δεν υπαρχει αλλη λυση. Συνδέεται εκει που λέει iLink

Δημοσ.

Το notebook δεν έχει θύρα firewire, έχει όμως Express Card Slot που μάλλον βοηθάει. Απλά δεν ξέρω πως δουλέυει.

Αλλά τι λέω, το Express Card slot είναι προφανώς για να βάζεις την memory card της μηχανής στο pc και να περνάς έτσι τα βιντεο. Η δικιά μου η μηχανή δεν έχει και επειδή και το pc δεν έχει firewire, τι κάνω; Αγοράζω firewire to usb καλώδιο; Θα έχω ικανοποιητική ποιότητα;

Δημοσ.

Μια από τις χρήσεις του express card slot είναι η πρόσθεση επιπλέον θυρών όπως το FireWire. Χωρίς θύρα FireWire δεν γίνεται αυτό που θες. Εκτός και αν εννοείς απλά το card reader του laptop, που δεν έχει σχέση με το express card

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...