zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μάλον εσυ μπερδέυτικες φίλε zio10 Aυτές οι μέθοδοι που αναφέρεις αφορούν τους τυχών παράνομους αλοδαπους που δεν μπορούν να εχουν νομιμο αριθμό στην κατοχή τους ,αν δεν γνωρίζεις ενα θέμα μην συμετέχεις καλήτερα γιατί παραπληροφορείς και στέλνεις λαθος μηνύματα ! Εσύ είσαι 100% σίγουρος δηλαδή; Και δε νομίζω ότι παραπληροφορώ ή ότι στέλνω λάθος μηνύματα. Είναι κάτι που ακούγεται πάρα πολύ και είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει. Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου.
panormou13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μάλον εσυ μπερδέυτικες φίλε zio10 Aυτές οι μέθοδοι που αναφέρεις αφορούν τους τυχών παράνομους αλοδαπους που δεν μπορούν να εχουν νομιμο αριθμό στην κατοχή τους ,αν δεν γνωρίζεις ενα θέμα μην συμετέχεις καλήτερα γιατί παραπληροφορείς και στέλνεις λαθος μηνύματα ! Ο zio10 δεν μιλαει για τα παρανομα νουμερα αλοδαπων αλλα για τα νομιμα νουμερα αλλοδαπων που θελουν να χρησιμοποιουν παρανομα καποιοι Ελληνες 1
anstik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το οτι αγοραζει καπιος μια sim απο τα παιδια της αλφα βητα εταιριας στο Συνταγμα δεν σημένει οτι ειναι και παρανομη με τον τροπο που το αναφερεις αλλα αυτο το νοημα βγενει απο το ποστ του φιλου
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ο zio10 δεν μιλαει για τα παρανομα νουμερα αλοδαπων αλλα για τα νομιμα νουμερα αλλοδαπων που θελουν να χρησιμοποιουν παρανομα καποιοι Ελληνες Αυτό. Ακόμα και ο φίλος anstik το ίδιο λέει. Ότι υπάρχουν αυτές οι κάρτες. Αυτός λέει ότι απευθύνονται σε αλλοδαπούς αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια, όποιος θέλει βρίσκει μάλλον! Κανονικά αυτό ισχύει ναι, έτσι έγινε και με μένα 2-3 φορές που πήρα τέτοια κάρτα. Νομίζω ότι μιλάνε για ήδη ενεργοποιημένες παράνομα κάρτες. Εδώ εννοώ ότι υπάρχουν οι κάρτες που προωθούν τα παιδιά από τις εταιρείες, που ζητάνε ταυτότητα και όλα γίνονται νόμιμα και σωστά και η κάρτα είναι στο όνομά σου και υπάρχουν και οι άλλες κάρτες, οι προενεργοποιημένες με στοιχεία μάλλον αλλοδαπών που μάλλον είναι παράνομες. Δύο διαφορετικά πράγματα, σόρυ αν δεν το έγραψα σωστά.
anstik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αυτο είπα κι εγω εξ αρχής οτι υπάρχουν οι κάρτες που προωθούν τα παιδιά από τις εταιρείες σε κεντρικά σημεία της πόλης, ζητώντας ταυτότητα και όλα γίνονται νόμιμα και ο αριθμός είναι στο όνομά αυτού που κάνει την αιτηση Το θεμα απλα ξέφυγε χωρίς λόγο σε λάθος κατεύθυνση 1
panos- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Επειδή έχω γνωστό, βγάζουν φωτογραφία την ταυτότητα μαζί με τον αριθμό αίτησης και όταν πάνε στο κατάστημα τις καταχωρούν. 1
ziaba Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδη μπορει καποιος να βγαλει sim και χωρις ταυτότητα ή ετσι τα λετε για να γεμίζει το θεμα ποστ? Αν ναι πες τε μας και εμας το κολπο ναι γίνετε λέμε οι προσφυγές, ασυνόδευτα παιδιά, μετανάστες χωρίς χαρτιά πως νομίζεις έχουν sim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα