zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ουσιαστικά κάτι τέτοιο είναι παράνομο φαντάζομαι. Μη εξουσιοδοτημένο άτομο να πάρει φωτό την ταυτότητα είναι... αλλά υπάρχει λόγω της ανέχειας μας και επειδή ακόμα δεν ξέρουμε τι σημαίνει identity theft εδώ Ελλάδα. Τι διαφορά έχει αν την έβγαζε φωτοτυπία ο υπάλληλος σε ένα κατάστημα κινητής;
panos- Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Καταρχάς είναι νόμιμο. Δεύτερον εχετε ξεθάψει θέμα του 2013. 1
@topos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 οι λαθρομετανάστες πάντως χωρίς τπτ περνούν κάρτες sim και μιλάνε σερφάρουν αβέρτα όλη την ώρα (απορώ που βρίσκουν μονάδες)Offtopic-> Δεν νοειται "λαθραιος" ανθρωπος. Ontopic->Νομιζω οτι χρησιμοποιουν ξενες καρτες,δλδη οχι voda,wind,comsmote γιατι προφανως δεν μπορουν να κανουν ταυτοποιηση.
bomberb17 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 http://voicenews.gr/index.php/ellada/17437-einai-ratsistiki-i-leksi-lathrometanastis.html 2
Thanos233 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπάρχει διαφορά, είτε σου βγάλουν φωτογραφία την ταυτότητα είτε φωτοτυπία. Δεν λέει κάτι. Και ίσα ίσα, πες ότι προσπαθούν κάπως να χρησιμοποιήσουν την ταυτότητα σου, πες ότι βρίσκουν ένα άτομο που σου φέρνει και λίγο στην φωτογραφία, τι νομίζεις ότι θα ζητήσουν, φωτογραφία της ταυτότητας ή φωτοαντίγραφό της? Πόσες φορές έχεις πάει κάπου και πρέπει να κάνεις χρήση της ταυτότητας σου, σου ζήτησαν φωτοτυπία ή φωτογραφία της ταυτότητας? Τώρα, αν θες να πάρεις κάρτα από αυτούς τους promoters δεν είναι απαραίτητη η ταυτότητα, μπορείς είτε με το δίπλωμα αυτοκινήτου σου είτε με το πάσο σου αν είσαι φοιτητής.
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Offtopic-> Δεν νοειται "λαθραιος" ανθρωπος. Ontopic->Νομιζω οτι χρησιμοποιουν ξενες καρτες,δλδη οχι voda,wind,comsmote γιατι προφανως δεν μπορουν να κανουν ταυτοποιηση. Άρα ούτε λαθρεπιβάτης, λαθραναγνώστης κλπ; Δε νομίζω ότι στέκει αυτό. Τέλος πάντων. Δεν υπάρχει διαφορά, είτε σου βγάλουν φωτογραφία την ταυτότητα είτε φωτοτυπία. Δεν λέει κάτι. Και ίσα ίσα, πες ότι προσπαθούν κάπως να χρησιμοποιήσουν την ταυτότητα σου, πες ότι βρίσκουν ένα άτομο που σου φέρνει και λίγο στην φωτογραφία, τι νομίζεις ότι θα ζητήσουν, φωτογραφία της ταυτότητας ή φωτοαντίγραφό της? Πόσες φορές έχεις πάει κάπου και πρέπει να κάνεις χρήση της ταυτότητας σου, σου ζήτησαν φωτοτυπία ή φωτογραφία της ταυτότητας? Τώρα, αν θες να πάρεις κάρτα από αυτούς τους promoters δεν είναι απαραίτητη η ταυτότητα, μπορείς είτε με το δίπλωμα αυτοκινήτου σου είτε με το πάσο σου αν είσαι φοιτητής. Φωτοτυπία της ταυτότητας ζητάνε σε αρκετές περιπτώσεις πάντως. (Να πχ στα καταστήματα κινητής).
Thanos233 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Άρα ούτε λαθρεπιβάτης, λαθραναγνώστης κλπ; Δε νομίζω ότι στέκει αυτό. Τέλος πάντων. Φωτοτυπία της ταυτότητας ζητάνε σε αρκετές περιπτώσεις πάντως. (Να πχ στα καταστήματα κινητής). Αυτό ακριβώς! Δεν ζητάνε πουθενά φωτογραφία της ταυτότητας, αυτό είναι γελοίο..
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αυτό ακριβώς! Δεν ζητάνε πουθενά φωτογραφία της ταυτότητας, αυτό είναι γελοίο.. Αν κάπου είναι να τη στείλεις ηλεκτρονικά όμως είναι το ίδιο αν στείλεις φωτογραφία ή φωτοτυπία. Βασικά και όχι μόνο ηλεκτρονικά. Αν εκτυπώσεις τη φωτογραφία θα τη δεχτούν. Το ίδιο πράγμα είναι με τη φωτοτυπία.
anstik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εγω μια sim που πιρα απο το συνταγμα μου εβγαλαν φοτο την ταυτοτιτα.. πιος το λεει οτι δεν ζητανε φοτο;
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εγω μια sim που πιρα απο το συνταγμα μου εβγαλαν φοτο την ταυτοτιτα.. πιος το λεει οτι δεν ζητανε φοτο; Κανονικά αυτό ισχύει ναι, έτσι έγινε και με μένα 2-3 φορές που πήρα τέτοια κάρτα. Νομίζω ότι μιλάνε για ήδη ενεργοποιημένες παράνομα κάρτες.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδη μπορει καποιος να βγαλει sim και χωρις ταυτότητα ή ετσι τα λετε για να γεμίζει το θεμα ποστ? Αν ναι πες τε μας και εμας το κολπο
anstik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Φιλε Zio10 πως εβγαλες το συμπετασμα οτι μιλαμε για παρανομες καρτες?? Για νομιμες sim εταιριων κινητης μιλαμε και προσεχε τι γραφεις εδω σε παρακαλω
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω έχουμε μπερδευτεί λίγο...οι κάρτες που δίνουν τα παιδιά από τις εταιρείες που σου ζητάνε ταυτότητα κλπ είναι κανονικές νόμιμες κάρτες. Υπάρχουν άλλες όμως (έτσι ακούγεται δηλαδή) προενεργοποιημένες κάρτες με στοιχεία αλλοδαπών κυρίως που τις παίρνουν κάποιοι που θέλουν να έχουν κάποιο νούμερο χωρίς ταυτοποίηση, ανώνυμο. Τώρα το πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία ούτε το ξέρω, ούτε με ενδιαφέρει!
anstik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω έχουμε μπερδευτεί λίγο...οι κάρτες που δίνουν τα παιδιά από τις εταιρείες που σου ζητάνε ταυτότητα κλπ είναι κανονικές νόμιμες κάρτες. Υπάρχουν άλλες όμως (έτσι ακούγεται δηλαδή) προενεργοποιημένες κάρτες με στοιχεία αλλοδαπών κυρίως που τις παίρνουν κάποιοι που θέλουν να έχουν κάποιο νούμερο χωρίς ταυτοποίηση, ανώνυμο. Τώρα το πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία ούτε το ξέρω, ούτε με ενδιαφέρει! Μάλον εσυ μπερδέυτικες φίλε zio10 Aυτές οι μέθοδοι που αναφέρεις αφορούν τους τυχών παράνομους αλοδαπους που δεν μπορούν να εχουν νομιμο αριθμό στην κατοχή τους ,αν δεν γνωρίζεις ενα θέμα μην συμετέχεις καλήτερα γιατί παραπληροφορείς και στέλνεις λαθος μηνύματα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα