myrto1608 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας! Έχω αγοράσει ένα android box Measy A5A είναι αυτό εδώ: http://www.ebay.co.uk/itm/230868202348?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Το πρόβλημα είναι το εξής: Όταν το άνοιξα πρώτη φορά λειτουργούσε κανονικά. Έπειτα το έκλεισα και όταν το ξανάνοιξα κόλλησε στην μαύρη οθόνη που γράφει "android" και δεν προχώραγε παραπέρα στο μενού. Ξαναδοκίμασα να το ανοίξω, να κάνω reset, αλλά τίποτα δεν δούλεψε, τα ίδια! Έστειλα στον πωλητή και μου έστειλε το πρόγραμμα για να ξαναπεράσω το λειτουργικό (Android 4.0 ICS) μέσω του υπολογιστή μου. Το ξαναπέρασα, το συνέδεσα με την τηλεόραση και άνοιξε κανονικά. Όταν όμως το έκλεισα και το ξανάνοιξα πάλι κόλλησε στην οθόνη android και δεν έμπαινε στο μενού όσες φορές και αν δοκίμασα να το ανοίξω πάλι. Το έχω κάνει πολλές φορές format, το δοκίμασα στην τηλεόραση με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς και παρατήρησα οτι: -Όταν δεν το αφήσω ώρα ανοιχτό και το κλείσω γρήγορα ξανανοίγει ακόμα και αν έχω εγκαταστήσει κάποια εφαρμοφή από το playstore. -Αν το αφήσω ώρα ανοιχτό (πάνω από 10 λεπτά) δεν ξανανοίγει ακόμα και αν δεν έχω κάνει καμία εγκατάσταση εφαρμογής. -Όταν ανοίγει πρώτη φορά μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού λειτουργεί μια χαρά, αλλά είναι μέχρι να το κλείσω, μετά δεν ξανανοίγει! Τα είπα όλα αυτά στον πωλητή αλλά δεν μου ξαναπάντησε. Οπότε ρωτάω εδώ μήπως έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον ή είναι κάποιος που ξέρει και μπορεί να με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vidbabis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ EBAY ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ UPDATE (ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2013 από vidbabis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myrto1608 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μου έστειλε ο πωλητής καινούργιο firmware για να κάνω εγκατάσταση αλλά δεν μπορώ να την κάνω. Δηλαδή στη μπάρα του Livesuit μόλις συνδέω το android box δείχνει 3% μετά πάει στο 0% και σταματάει. Ένω με το προηγούμενο firmware γίνεται κανονικά. Σου έστειλε εσένα μήπως καινουργιο update που να δούλεψε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vidbabis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ FIRMWARE vst-a3a-324M.img 216MB αλλα δεν το κανει εγκατασταση ξεκιναει με 3% και μετα 0% του ζητησα να το ακυρωσω και να μου επιστρεψει τα χρηματα περιμενω απαντηση αν μου στειλει αλλο firmware και δουλεψει θα σε ενημερωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα