sarpan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα.Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Προσπαθω να κανω απεγκατασταση το FAR CRY 3 και το MAX PAYNE αλλα μου πεταει το σφαλμα που φαινεται στην φωτογραφια.Ειμαι συνδεδεμενος σας Admin και επισης εχω απενεργοποιησει το UAC.Εχω δοκιμασει και σε safe mode χωρις αποτελεσμα?Καποια ιδεα γιατι ειναι καπως μεγαλα τα παιχνιδια και θελω να απελευθερωσω χωρο,που οπως καταλαβαινετε, για τους ssd ειναι πολυτιμος
sarpan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δοκιμασα αλλα και δω παλι σφαλμα μου βγαζει.Απ'ο,τι φαινεται εχει απεγκατασταθει καπως και εχουν παραμεινει καποια αρχεια.Τι μπορω να κανω?Να τα διαγραψω με το REVO? Επιπλεον δοκιμασα και με το ccleaner που ειχα ηδη εγκατεστημενο.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 θα σου προτεινα να το κανεις με το your uninstaller αλλα ειναι εμπορικο, δεν ξερω αν μπορεις και με trial εκδοση, αλλιως αν μπορεις διεγραψε χειροκινητα τους φακελους εγκαταστασης των παιχνιδιων καθως και τα appdata των φακελων των παιχνιδιων που βρισκονται, μετα κανε επανεκκινηση και κανε απεγκατασταση μεσα απο την προσθαφαιρεση προγραμματων windows
Gtr34 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά σε ένα σημείο πριν την εγκατάσταση επίσης μπορεί να δοκιμάσεις να ξανά κάνεις εγκατάσταση η repair install το παιχνίδι και μετά απο safe mode uninstall με κάποιο σχετικό πρόγραμμα
sarpan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Λετε αν δοκιμασω να διαγραψω τα αρχεια αυτα που βγαζει το revo να εχω προβλημα?Επιπλεον δεν μπορω να βρω πουθενα τα αρχεια στο σκληρο στο φακελο "Αρχεια Εφαρμογων"
iMarilina Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 <p>Λετε αν δοκιμασω να διαγραψω τα αρχεια αυτα που βγαζει το revo να εχω προβλημα?Επιπλεον δεν μπορω να βρω πουθενα τα αρχεια στο σκληρο στο φακελο "Αρχεια Εφαρμογων"</p> Δοκίμασε να κανεις δεξί κλικ πάνω στο παιχνίδι και ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. Τικάρισε το "run as administrator" πάτα οκ και ξαναδοκίμασε Sent from my iPhone using Insomnia
darkheretic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Λετε αν δοκιμασω να διαγραψω τα αρχεια αυτα που βγαζει το revo να εχω προβλημα?Επιπλεον δεν μπορω να βρω πουθενα τα αρχεια στο σκληρο στο φακελο "Αρχεια Εφαρμογων" Τα αρχεια που βγαζει το Revo για διαγραφη ειναι συνηθως καταλοιπα της απεγκαταστασης του συγκεκριμενου προγραμματος-εφαρμογης(κλειδια μητρωου,συντομευσεις,temp files,saves κλπ).Εγω,αφου τσεκαρω λιγο τι διαγραφει τα στελνω στον αγυριστο.To Revo ειναι απο τα καλυτερα uninstallin' soft και αρκετα αξιοπιστο στο τι διαγραφει.Επισης δεν μπορεις να τα βρεις στα Αρχεια Εφαρμογων γιατι δεν ειναι εκει,ειναι στο AppData,στα TempFiles,κλειδια μητρωου,saves η profiles στα Εγγραφα και πρεπει να διαγραφουν για μια ολοκληρωμενη απεγκτασταση.Πολλεσ φορες ειναι και .sys files γιαυτο και θα τα βρει στα windows/system32 πχ που ομως ειναι αρχεια που εγκατεστησε η εφαρμογη-προγραμμα που θελεις να ξεφορτωθεις.Κι αυτο γιατι καθε τι που εγκαθιστας δεν δημιουργει φακελους μονο στα αρχεια εφαρμογων και συντομευσεις στην επιφανεια εργασιας.Φταχνει κλειδια στο Μητρωο,profiles και settings στο AppData,saves(τα παιχνιδια) στα Εγγραφα κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα