aris1986 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Θελω να την καθαρισω κυριως την ταστιερα. Τι λετε να χρησιμοποιησω απο καθαριτικά; (νερό,αζαξ;; Τι αλλο φτηνο υπαρχει εξω στα μαγαζια;
bnvdarklord Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Από οσο ξέρω το άζαξ και το νερό θα καταστρέψει το ξύλο.Εγω εγω πάρει αυτά τα δύο, μπορεις να βρείς οδηγίες καθαρισμού με αυτά στο youtube(πχ εδω ).
bnvdarklord Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Στον Νάκα τα βρήκα, αλλα νομίζω θα τα βρείς και σε τοπικά μαγαζιά μουσικών οργάνων.
SlackulatoR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Και οδοντόβουρτσα μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Επίσης αγόρασε lemon oil αλλά πρόσεχε να δεις για τι είδους fretboard κάνει (π.χ rosewood κτλ).
rg550 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 εαν η ταστιέρα σου είναι maple δεν κάνει να βάλεις λάδι επάνω. Λάδι και λοιπά καθαριστικά μόνο σε rosewood, ebony κτλ..
aris1986 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 http://www.ibanez.co.jp/products/eg_page12.php?data_id=214&color=CL01&area_id=3&year=2012&cat_id=1&series_id=72 Αυτη εδω εχω. Maple neck εχει. Τι να βαλω/αγορασω ;
haris013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 λοιπόν φυσικά ξεχνάς οτιδήποτε οικιακό καθαριστικό έχεις! το μόνο που θα καταφέρεις είναι να καταστρέψεις το fretboard. απο εκεί και πέρα πήγαινε σε κάποιο κοντινό σου κατάστημα και πές να σου δώσουν καθαριστικό για ταστιέρα. ένα πολύ καλό είναι το fast fret της GHS αλλά αν δεν το έχει το κατάστημα πάρε τα λαδάκια της dunlop. (το fast fret έχει και ειδικό πανάκι καθαρισμού και είναι πανεύκολο στην χρήση) πρόσεξε τα 2 παραπάνω που προτείνω είναι ΜΟΝΟ για ταστιέρα! αν θές να καθαρίσεις και το σώμα της κιθάρας πρέπει να πάρεις άλλο προιόν(η ernieball βγάζει ένα καλό και οικονομικό ,για συντήρηση και καθαρισμό, ernieball guitar polish λέγεται)
aris1986 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 αρα το λαδακι της dunlop κανει και για maple neck; Kαλως θα παω σε κανα musicorama εξαρχεια απο βδομαδα να παρω, πιστευω θα χουν.
haris013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 αρα το λαδακι της dunlop κανει και για maple neck; Kαλως θα παω σε κανα musicorama εξαρχεια απο βδομαδα να παρω, πιστευω θα χουν. το καλύτερο είναι αυτό,θα σε κατευθήνουν απο κοντά στο τι χρειάζεται να αγωράσεις. αμα δεν σε σου προτείνουν το fast fret για την ταστιέρα ρώτα τους αμα το έχουν και γιατί είναι πολύ εύκολο και πρακτικό στην χρήση.
aris1986 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ναι το χω δει αυτο το πανακι στο youtube. Ευχαριστω.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Η κιθαρα απο το link εχει rosewood, οχι maple! Maple neck ειναι το πισω μερος, εκει πουκραταει ο αντιχειρας, ταστιερα ειναι το fretboard, το οποιο ειναι απο rosewood, και εκει θα βαλεις το lemon oil.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα