chrismilo91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα παιδια ειμαι στον οτε εδω και 1χρονο και 8μηνες και μενουν 3μηνες για να ληξει το σημβολεω αλλα προσεξτε οταν περασε ενας χρονος με περνει ενας τηλεφωνω και μου λεει θελτε να σηνεχησετε το συμβλολεω σας λεω οκ να το συνεχησουμ προσεξτε δεν εβαλα καπια υπογραφη εγινε τηλεφωνικα και τωρα θελω να κοψω τω συμβλολεω μου γινετε αυτο που λεω που πρεπει να απευθηνθω πρεπει να πληρωσω καπιο χρηματηκο ποσο;;;;;
NikosKallithea Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Θα πληρώσεις προστιμο ΥΓ η ορθογραφία σου τα σπάει.
chrismilo91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 χααχαχα ε διλαδι ποσο? που πρεπει να παρω τηλεφωνω?
aslanG7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 75 ευρω τηλ περνεις 13888 ΥΓ η ορθογραφία σου συνεχιζει να τα σπάει.
chrismilo91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Καλα χιλια ευχαρηστω για την ορθογραφια χαχαχαχα γιατι τοσα πολα?
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 γιατι σε ολες τις εταιρειες συνηθως το τελος διακοπης συμβολαιου ειναι κοντα στα 70 ευρω.αλλα καλυτερα ρωτησε.
chrismilo91 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ρωτησα και το συμβολε μου λιγοι σε 2μηνες μετα μπαι μπαι οτε
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 απλα φροντισε να παρεις λιγο πιο πριν να πεις να μην γινει ανανεωση διοτι ειναι ικανοι να μην σε καλεσουν καν και να κανουν ανανεωση ετσι χυμα.
chrismilo91 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ναι αλλα δεν εχουν αποδειξης μετα αν θελω να το κοψω εμπασι περιπτωση θα παρω εγω ενα τηλ να τους πω να το κοπσουν οταν ληξη το συμβολεω ληγη 25.4.13
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ναι αλλα δεν εχουν αποδειξης μετα αν θελω να το κοψω εμπασι περιπτωση θα παρω εγω ενα τηλ να τους πω να το κοπσουν οταν ληξη το συμβολεω ληγη 25.4.13 ναι αποδειξεις δεν εχουν αλλα πολλεςφορες πατανε οτι στο αρχικο συμβολαιο που υπογραφεις οτι μπορει να λεει οτι πχ μετα το 12 μηνο αν ο πελατης δεν διακοψει τοτε γινεται αυτοματα ανανεωση.απλα στο λεο για να μην γινει καμια στραβη
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 πορε κιτα εκει λαμογια!!! δεν θα το πω ακριβως λαμογια διοτι πολλες φορες αυτοι ειναι καλυμμενοι οτι εχεις υπογραψει.και απλα βεβαια κανεις μας including me δεν μπαινουμε στον κοπο να διαβασουμε τι γραφει αυτο που υπογραφουμε.αν λεει πχ οτι γινεται αυτοματα ανανεωση αν ο χρηστης δεν διακοψει πχ 20 μερες πριν τοτε ναι θα σου κανουν ανανεωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα