Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι στον οτε εδω και 1χρονο και 8μηνες  και μενουν 3μηνες για να ληξει το σημβολεω αλλα προσεξτε οταν περασε ενας χρονος με περνει ενας τηλεφωνω και μου λεει θελτε να σηνεχησετε το συμβλολεω σας λεω οκ να το συνεχησουμ προσεξτε δεν εβαλα καπια υπογραφη εγινε τηλεφωνικα και τωρα θελω να κοψω τω συμβλολεω μου γινετε αυτο που λεω που πρεπει να απευθηνθω πρεπει να πληρωσω καπιο χρηματηκο ποσο;;;;;

Δημοσ.

απλα φροντισε να παρεις λιγο πιο πριν να πεις να μην γινει ανανεωση διοτι ειναι ικανοι να μην σε καλεσουν καν και να κανουν ανανεωση ετσι χυμα.

Δημοσ.

ναι αλλα δεν εχουν αποδειξης μετα αν θελω να το κοψω εμπασι περιπτωση θα παρω εγω ενα τηλ να τους πω να το κοπσουν οταν ληξη το συμβολεω ληγη 25.4.13

Δημοσ.

ναι αλλα δεν εχουν αποδειξης μετα αν θελω να το κοψω εμπασι περιπτωση θα παρω εγω ενα τηλ να τους πω να το κοπσουν οταν ληξη το συμβολεω ληγη 25.4.13

ναι αποδειξεις δεν εχουν αλλα πολλεςφορες πατανε οτι στο αρχικο συμβολαιο που υπογραφεις οτι μπορει να λεει οτι πχ μετα το 12 μηνο αν ο πελατης δεν διακοψει τοτε γινεται αυτοματα ανανεωση.απλα στο λεο για να μην γινει καμια στραβη

Δημοσ.

πορε κιτα εκει λαμογια!!!

δεν θα το πω ακριβως λαμογια διοτι πολλες φορες αυτοι ειναι καλυμμενοι οτι εχεις υπογραψει.και απλα βεβαια κανεις μας including me δεν μπαινουμε στον κοπο να διαβασουμε τι γραφει αυτο που υπογραφουμε.αν λεει πχ οτι γινεται αυτοματα ανανεωση αν ο χρηστης δεν διακοψει πχ 20 μερες πριν τοτε ναι θα σου κανουν ανανεωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...