localy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 εχω ενα pc καινουργιο με corei3 επεξεργαστη πανω και οnboard καρτα γραφικων και θελω να ρωτησω αν γινετε στην μια θυρα να βαλω μια οθονη με συνδεση vga κλασικη που θα παιξει και στην αλλη θυρα dvi αν βαλω εναν adaptor dvi-vga και συνδεσω μια αλλη οθονη θα μου δωσει σημα ταυτοχρονα και στις δυο? με λιγα λογια να μοιρασω το σημα απο τις onboard καρτες-εξοδους που εχει πανω η μητρικη σε δυο οθονες,οπως κανω με μια καρτα pcie γραφικων.
pettakos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Σημα ταυτοχρονα θα σου δωσει και στις δυο οθονες, απλως θα πρεπει να ελεγξεις το εγχειριδιο της μητρικης, διοτι μερικες δεν υποστηριζουν ταυτοχρονη εξοδο απο ανταπτορα
localy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Σημα ταυτοχρονα θα σου δωσει και στις δυο οθονες, απλως θα πρεπει να ελεγξεις το εγχειριδιο της μητρικης, διοτι μερικες δεν υποστηριζουν ταυτοχρονη εξοδο απο ανταπτορα μαλιστα,αρα απο την vga σε μια οθονη θα ειμαι οκ και απο την dvi που εχει θα δωσω με adaptora (αν υποστιριζετε) σε δευτερη οθονη ως κλωνο? και θα μαι οκ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα