Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φαίνεται περίεργο που δεν το έχει πει ήδη καποιος,αλλα το vlc το κάνει ηδη αυτό με τη βοήθεια του utorrent (το utorrent κατεβάζει,το vlc παιζει οπως και θα πρεπε να ειναι δηλαδή).Που νομίζω είναι και πιο πρακτίκό για μένα τουλ. και αποφευγονται και τα γνωστα προγραμματα/ελβετικοι σουγιαδες που κανουν τα πάντα χωρίς να κάνουν τίποτα καλα...

Δημοσ.

To utorrent το κάνει ήδη βέβαια, αλλά καλό feature είναι που πιστεύω οτι σιγά σιγά θα μπει σε όλους τους players. Έτσι και αλλιώς οι libraries που χρειάζεσαι για να προσθέσεις δυνατότητες torrent σε κάποια εφαρμογή είναι πλέον ελεύθερα διαθέσιμες.

Δημοσ.

οσο αφορα το torrentstream που πλεον ειναι acestream επειδη προσπαθω να το τρεξω για ζωντανους αγωνες και δεν βγαζω ακρη μπορει να βοηθησει καποιος??καναλια με 4000kbps που με το sopcast ετρεχαν βολιδα κολανε συνεχεια..ολο buffening κανει,,,
καποιος???

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως στα τορεντάδικα πολύ δύσκολα βρίσκεις ταινίες σε μη πειραγμένη  μορφή DVD ή Blu-ray με όλα τα extras τo commentary audio των συντελεστών τις ταινίας και γενικά όλο το αυθεντικό μενού. Πλέον οι ταχύτητες του ADSL επιτρέπουν να κατεβεί ένα αυθεντικό DVD σε ISO αρχείο κατά την διάρκεια μίας βραδιάς.  Τα βιντεοκλάμπ σχεδόν εξολοθρεύτηκαν από την ιδιωτική τηλεόραση το 90 αλλά επιβίωσαν από ψαγμένους λάτρεις του σινεμά και αρκετούς λόγω των τσοντών. Σήμερα θα επιβιώσουν ακόμα λιγότερα αλλά θα επιβιώσουν σίγουρα. Καλό το mkv και avi αλλά αλλοιώνουν την ποιότητα έστω και ανεπαίσθητα και δεν καλύπτουν όλες τις δυνατότητες ενός DVD ή blu-ray.

Δημοσ.

εγω δεν λυπάμαι καθόλου για την μοίρα των video club. Οι χρεώσεις τους ήταν απαραδεκτες και η αγένεια και η ασχετοσύνη των υπαλλήλων τους επική...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...