Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο VLC, ένας από τους πιο δημοφιλείς media players ανοιχτού κώδικα πρόκειται σύντομα να υποστηρίζει streaming video μέσω του πρωτοκόλλου Bittorrent, καθώς μια ομάδα υποστηρικτών δώρησε $10.000 δολάρια για την υλοποίηση της δυνατότητας.Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του TorrentFreak, η ομάδα αυτή ήρθε σε επαφή με τους δημιουργούς του VLC και στη συνέχεια δημιούργησε ένα νέο project στην ιστοσελίδα Elance, προσφέροντας $10.000 δολάρια σε προγραμματιστές οι οποίοι θα αναπτύξουν τις απαραίτητες λειτουργίες. Στο παρελθόν έχουν γίνει αντίστοιχες προσπάθειες για streaming video μέσω Bittorrent στο VLC player, αλλά με χαμηλή ποιότητα κώδικα και ελάχιστη υποστήριξη.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να αναλάβει κάποιος προγραμματιστής το έργο είναι να προσθέσει υποστήριξη torrent και magnet αρχείων, επιτρέποντας έτσι τους χρήστες να παρακολουθούν video από torrents μέσω του VLC με πολύ μικρή καθυστέρηση. Τονίζεται μάλιστα ότι η αναπαραγωγή των video θα γίνεται 10 φορές πιο σύντομα απ’ ότι θα χρειαζόταν εάν ο χρήστης περίμενε μέχρι να ολοκληρωθεί η λήψη.

Πολύ πιθανό να υπάρχουν media players οι οποίοι προσφέρουν ήδη αυτή τη δυνατότητα, όμως ο VLC είναι από τους λίγους που υποστηρίζουν σχεδόν οποιασδήποτε μορφής video και κατέχει ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών που το χρησιμοποιούν.

Link.png Site: http://thenextweb.com/insider/2013/02/12/vlc-supporters-pledge-10000-to-bring-bittorrent-streaming-to-the-open-source-video-player/[/url]']thenextweb.com

Δημοσ.

Τα βίντεο κλαμπ σε δυο χρόνια θα υπάρχουν μόνο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Sent from my iPhone using Insomnia

Υπάρχουν ακόμα βίντεο κλαμπ; 

• Like 4
Δημοσ.

Ναι, υπάρχουν ακόμη άτομα που θέλουν να νοικιάζουν ταινίες, εγώ προσωπικά μου αρέσει γιατί βλέπω και τα έξτρα που μπορεί να έχει μια ταινία, πχ γυρίσματα, συνεντεύξεις κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

αλλοι νοικιαζουν λογο ποιοτητας εικονας ή πιστευουν οτι θα χαλασει ο υπολογιστης τους αμα παιζει αντιγραμενο υλικο :)

• Like 1
Δημοσ.

...εεε είναι και κάτι άτομα της τελευταίας στιγμής, ας δούμε καμιά ταινία μωρέεεε...!!!

μου εχει τυχει παρα πολλες φορες και μεχρι να ετοιμασουμε τα σουβλακια η ταινια εχει κατεβει.....

στο video club θα καναμε πιο πολυ ωρα

Δημοσ.

μου εχει τυχει παρα πολλες φορες και μεχρι να ετοιμασουμε τα σουβλακια η ταινια εχει κατεβει.....

στο video club θα καναμε πιο πολυ ωρα

γνωρίζω κάτι 40άρηδες που δεν το κατέχουν το άθλημα και δεν έχουν θείους στο amerika!!!

Δημοσ.

Επίσης, υπάρχουν μερικοί torrent clients με τους οποίους μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο σου ανα piece. όπως ο qbittorrent οπότε μπορείς να βλέπεις ένα βίντεο όσο το κατεβάζεις...

Δημοσ.

Λατρεύω το vlc. Αν βάλει και άμεση λειτουργία αναπαραγωγής θα είναι σούπερ.

Να βλέπεις την ταινία σε 5-10 λεπτά (όσο να κάνει λίγο buffering).

Αν και όντως άλλοι player το είχαν ήδη. Νομίζω και το UMplayer το έχει

Δημοσ.

Καποτε που ειχα λεφτα τα ειχα κτησει τα βιντεοκλαμπ αν και ειχαν πολλα στραβα πχ σου χρεωναν τα 2 dvd ξεχωριστα αν η ταινια ηταν μεγαλη ή αν ηταν σειρα, σε ρυχναν και καταγαν ταινιες για γνωστους τους ενω πολλες φορες η ταινια σκαλωνε απο τις γρατζουνιες.

Τωρα παω μονο για να νοικιασω κανα παιχνιδι οταν εχω λεφτα.

Τωρα για την ειδηση ειναι πολυ σημαντικη ειδικα οταν δες να δεις μια σειρα που εχει μεγαλο ογκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...