Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε πήγαινε στο XFX 550Watt που σου είπαν και τα παιδιά πιο πάνω. Είναι η καλύτερη επιλογή. 

Δημοσ.

Τότε πήγαινε στο XFX 550Watt που σου είπαν και τα παιδιά πιο πάνω. Είναι η καλύτερη επιλογή. 

Και το Thermaltake Berlin που εχεις ειναι επισης καλη επιλογη

Δημοσ.

Σίγουρα για τα χρήματά του είναι πολύ καλό. Απλά το XFX έχει 5 χρόνια εγγύησης και 82%+ efficiency (+ ότι το εσωτερικό του είναι made by seasonic), έναντι 3ων και 80%+ του Tt (που κατασκευάζεται απ'τη HEC).. Στη 12άρα Vrail το πρώτο δίνει 44Α ενώ το δεύτερο 45Α. Με λίγα λόγια σε ισχύ είναι σχεδόν ίδια, αλλά σε εγγύηση/ποιότητα να υπερτερεί λίγο το XFX. Όχι ότι αυτό θα έκανε την αγορά του berlin κακή, αλίμονο, απλά το XFX είναι ένα "τικ" παραπάνω κατά τη γνώμη μου. 

• Like 2
Δημοσ.

Σίγουρα για τα χρήματά του είναι πολύ καλό. Απλά το XFX έχει 5 χρόνια εγγύησης και 82%+ efficiency (+ ότι το εσωτερικό του είναι made by seasonic), έναντι 3ων και 80%+ του Tt (που κατασκευάζεται απ'τη HEC).. Στη 12άρα Vrail το πρώτο δίνει 44Α ενώ το δεύτερο 45Α. Με λίγα λόγια σε ισχύ είναι σχεδόν ίδια, αλλά σε εγγύηση/ποιότητα να υπερτερεί λίγο το XFX. Όχι ότι αυτό θα έκανε την αγορά του berlin κακή, αλίμονο, απλά το XFX είναι ένα "τικ" παραπάνω κατά τη γνώμη μου. 

Εγω θα ελεγα πως ειναι και παραπανω απο ενα τικ μιας και το εχω.Ας μην ξεχναμε πως το ΤΤ δινει μεν 45Α αλλα ειναι 630W ενω το ΧFX 550.Εγω ομως θελω να πω και κατι αλλο στον φιλο.Το XFX εχει μικρα καλωδια για τροφοδοσια επεξεργαστη,με την καμμια δεν φτανουν να πανε για κρυψιμο πισω απο την μητρικη,αν ενδιαφερει το cable mangement.Θελει προεκταση οπωσδηποτε(μονο αν μπαινει το τροφοδοτικο σου κατω).Κατα τ'αλλα ειναι ενα παρα πολυ καλο τροφοδοτικο,που εμενα τουλαχιστον με καλυπτει απολυτα,απροβληματιστα και κυριως αθορυβα

Δημοσ.

Το "ένα τικ" το ανέφερα, απλά επειδή το berlin το βρίσκεις συνήθως κατά 4-5 ευρό φθηνότερα. Όχι ότι μιλάμε για καμία ουσιώδη διαφορά, αλλά εφόσον έχουμε φτάσει την ανάλυση λίγο παραπέρα, το αναφέρω κι αυτό. Το "φαινόμενο" των κοντών καλωδίων του XFX το ακούω αρκετά συχνα τελευταία, οπότε λογικά αληθεύει και σίγουρα είναι ένα μείον για κάποιον που θα ασχοληθεί με cable-management όπως σωστά είπες. 

Κι εγώ όταν αγόρασα τροφοδοτικό, το XFX είχα ως πρώτη επιλογη. Αλλά τότε που έκανα εγώ την αγορά, τα XFX τα είχε μόνο το visionstudio και το 550άρι το είχε 62 Ε θυμάμαι. Με μεταφορικά κι αντικαταβολή για να έρθει Αθήνα θα μου έβγαινε 68 ευρό, οπότε θεώρησα πιο συμφέρουσα αγορά το berlin στα 55 Ε. Και είναι επίσης αθόρυβο. Oπότε είναι προφανές πως έχουμε κάνει και οι δύο καλές και συμφέρουσες επιλογές :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...