dkmaster Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Πολύ καλό φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Kevin Conroy Batman confusion continues with deleted “new Arkham game” tweet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ψηθηκα πολύ άσχημα να αγοράσω το arkham city τώρα που είναι σε τιμή χώμα να το περάσω άλλη μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 δεν νομιζω πως θα τελειωσει η σειρα με prequel.στο arkham city ενα sidequest στο τςλος του ελεγε στο Batman θα σε περιμενω ή κατι παρομοιο.εγω πιστευω πως η rocksteady θα βγαλει sequel αργοτερα..ισως το κανυον σαν το gow που βγαλανε τα prequels στο psp Sent from my Nexus S using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 φοβερο!!αντε να δουμε και black mask!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Post #39. Black Mask είχε και στο AC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 <p>Post #39. <br> </p> <p>Black Mask είχε και στο AC.<br><br> </p> εγω ειμαι το 39?οπως και να χει που τον ειχε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 εγω ειμαι το 39?οπως και να χει που τον ειχε? Εννοώ ότι στην προηγούμενη σελίδα, post 39 είχε μπει ήδη το trailer. Κάνει κάτι cameos ο Black Mask, τον βλέπεις και στην αρχή αν θυμάμαι καλά και πιο μετά. Άλλωστε είναι χαρακτηριστική "φάτσα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 εγω ειμαι το 39?οπως και να χει που τον ειχε? Εννοώ ότι στην προηγούμενη σελίδα, post 39 είχε μπει ήδη το trailer. Κάνει κάτι cameos ο Black Mask, τον βλέπεις και στην αρχή αν θυμάμαι καλά και πιο μετά. Άλλωστε είναι χαρακτηριστική "φάτσα". αυτο το τραιλερ?αυτο χθες βγηκε και ειναι τετραλεπτο!εκτος και αν εχασα τοοοσα επεισοδια στο θεμα gaming!¶_¶ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Αφου μπηκε για 3η φορα το κακομοιρο το trailer ειπα να το δω. Σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι ετσι τα γραφια, theatrical trailer ειναι ουτως η αλλος. Το γεγονος οτι βλεπω τον batman να πολεμαει και αλλους villains εκτος απο joker bane riddler και τους υπολοιπους με εξιταρει σαν gamer μιας και δεν τους ξερω και δινει και νεο αερα στο παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Αφου μπηκε για 3η φορα το κακομοιρο το trailer ειπα να το δω. Σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι ετσι τα γραφια, theatrical trailer ειναι ουτως η αλλος. Το γεγονος οτι βλεπω τον batman να πολεμαει και αλλους villains εκτος απο joker bane riddler και τους υπολοιπους με εξιταρει σαν gamer μιας και δεν τους ξερω και δινει και νεο αερα στο παιχνιδι Ε ναι εννοειταί πως το trailer είναι CGI. Και αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι πως δεν έχουμε δει κανένα gameplay video για παιχνίδι που κυκλοφορεί σε 5 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ε ναι εννοειταί πως το trailer είναι CGI. Και αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι πως δεν έχουμε δει κανένα gameplay video για παιχνίδι που κυκλοφορεί σε 5 μήνες. Να σου πω την αληθεια δεν με ανησυχει μηπως ειναι χαλια. Δεν νομιζω να ειναι. Ο πηχης της σειρας ειναι αρκετα μεγαλος και λενε οτι θα ειναι το καλυτερο της τριλογιας. Ο Batman δεν ειναι χαρακτηρας to fuck with (δεν εβρισκα την ελληνικη φραση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δεν είναι όμως από την Rocksteady, οπότε δεν περιμένω την ίδια ποιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δεν είναι όμως από την Rocksteady, οπότε δεν περιμένω την ίδια ποιότητα. Ακριβώς αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα