Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Origins

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν νομιζω πως θα τελειωσει η σειρα με prequel.στο arkham city ενα sidequest στο τςλος του ελεγε στο Batman θα σε περιμενω ή κατι παρομοιο.εγω πιστευω πως η rocksteady θα βγαλει sequel αργοτερα..ισως το κανυον σαν το gow που βγαλανε τα prequels στο psp

Sent from my Nexus S using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

εγω ειμαι το 39?οπως και να χει που τον ειχε?

Εννοώ ότι στην προηγούμενη σελίδα, post 39 είχε μπει ήδη το trailer. ;)

Κάνει κάτι cameos ο Black Mask, τον βλέπεις και στην αρχή αν θυμάμαι καλά και πιο μετά.

Άλλωστε είναι χαρακτηριστική "φάτσα".

εγω ειμαι το 39?οπως και να χει που τον ειχε?

Εννοώ ότι στην προηγούμενη σελίδα, post 39 είχε μπει ήδη το trailer. ;)

Κάνει κάτι cameos ο Black Mask, τον βλέπεις και στην αρχή αν θυμάμαι καλά και πιο μετά.

Άλλωστε είναι χαρακτηριστική "φάτσα".

αυτο το τραιλερ?αυτο χθες βγηκε και ειναι τετραλεπτο!εκτος και αν εχασα τοοοσα επεισοδια στο θεμα gaming!¶_¶

Αφου μπηκε για 3η φορα το κακομοιρο το trailer ειπα να το δω. Σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι ετσι τα γραφια, theatrical trailer ειναι ουτως η αλλος. Το γεγονος οτι βλεπω τον batman να πολεμαει και αλλους villains εκτος απο joker bane riddler και τους υπολοιπους με εξιταρει σαν gamer μιας και δεν τους ξερω και δινει και νεο αερα στο παιχνιδι

Αφου μπηκε για 3η φορα το κακομοιρο το trailer ειπα να το δω. Σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι ετσι τα γραφια, theatrical trailer ειναι ουτως η αλλος. Το γεγονος οτι βλεπω τον batman να πολεμαει και αλλους villains εκτος απο joker bane riddler και τους υπολοιπους με εξιταρει σαν gamer μιας και δεν τους ξερω και δινει και νεο αερα στο παιχνιδι

Ε ναι εννοειταί πως το trailer είναι CGI. Και αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι πως δεν έχουμε δει κανένα gameplay video για παιχνίδι που κυκλοφορεί σε 5 μήνες.

Ε ναι εννοειταί πως το trailer είναι CGI. Και αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι πως δεν έχουμε δει κανένα gameplay video για παιχνίδι που κυκλοφορεί σε 5 μήνες.

Να σου πω την αληθεια δεν με ανησυχει μηπως ειναι χαλια. Δεν νομιζω να ειναι. Ο πηχης της σειρας ειναι αρκετα μεγαλος και λενε οτι θα ειναι το καλυτερο της τριλογιας. Ο Batman δεν ειναι χαρακτηρας to fuck with (δεν εβρισκα την ελληνικη φραση)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...