Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Origins

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

ενδιαφερομαι να παραγγειλω το Batman Triple Pack PC και θα ηθελα να ξερω αν υποχρεουσαι να εγκαταστησεις το origin για καποιο απο τα παιχνιδια του πακετου. Ή ειναι μονο για αυτα που κατεβαζεις;

Ειχα το origin παλιοτερα, το ειχα εγκαταστησει δυο φορες, αλλα στη δευτερη απεγκατασταση εγινε καποιο λαθος ή απλα καποια βλακεια εκ μερους μου και μου εβγαζε error ή απλα δεν ανοιγε οταν ειχα προσπαθησει να το επανεγκαταστησω, δε θυμαμαι. Τωρα λειπω σε διακοπες οποτε αποκλειεται να το φτιαξει ο αδερφος μου, δεν ξερει απο αυτα... Θα του ζητησει εγκατασταση του Origin ή θα κανει απλη εγκατασταση απο το δισκακι και μετα θα παιζει κανονικα;

Ρωταω, γιατι πλεον παιζω σε Playstation, και εχω χρονια να εγκαταστησω παιχνιδι σε PC απο δισκακι... Τελευταια φορα, πριν αρκετα χρονια, που ειχα αγορασει παιχνιδι δε μου ειχε ζητηθει κατι. Εκτος αν δεν ανηκε στο Origin ή σε καποια τετοια υπηρεσια (ή οπως αλλιως λεγεται)....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και τα 3 παιχνίδια απαιτούν steam. Κάποια παιχνίδια βάζοντας το CD Key στο steam, το κατεβάζεις χωρίς να χρειάζεται να βάλεις δισκάκι στο PC, δεν θυμάμαι βέβαια τι γίνεται με αυτά τα 3.

• Like 1

Και τα 3 παιχνίδια απαιτούν steam. Κάποια παιχνίδια βάζοντας το CD Key στο steam, το κατεβάζεις χωρίς να χρειάζεται να βάλεις δισκάκι στο PC, δεν θυμάμαι βέβαια τι γίνεται με αυτά τα 3.

Νομιζα οτι ηταν Origin, οποτε θα ειναι οκ με steam.

Ευχαριστώ!

ήταν windowsplay (κάπως ετσι λεγόταν η πλατφόρμα της microsoft) και τωρα ειναι στεαμ

Games For Windowslive. Επειδή πήρα το πακέτο, πριν μου τα δώσει η WB πριν το φιάσκο με το BAK, και τo Asylum νομίζω το απαιτεί, δεν είμαι σίγουρος (αν το ζητήσει, το εγκαθιστά αυτόματα το setup).

Games For Windowslive. Επειδή πήρα το πακέτο, πριν μου τα δώσει η WB πριν το φιάσκο με το BAK, και τo Asylum νομίζω το απαιτεί, δεν είμαι σίγουρος (αν το ζητήσει, το εγκαθιστά αυτόματα το setup).

Κατι αλλο... Σε Linux θα παιζουν;

• 3 χρόνια αργότερα...

Πως γινεται να το κανεις να τρεχει με τον αναλογικο χωρις να σπαμαρεις συνεχεια το ''Α''? Με εκνευριζει αυτο και κουραζει, υπαρχει καποιος τροπος ή καποιο configuration?

• 4 μήνες μετά...

Έκανα εγκατάσταση το παιχνίδι στο steam, άλλα όποτε πατάω play το παιχνίδι κλείνει αμέσως, και δεν βγάζει κάποιο error.
 Μήπως ξέρετε τι μπορώ να κάνω;

• 3 χρόνια αργότερα...

Καλά το ξέθαψα το θέμα, ένα ακόμη που ξεκίνησε χρόνια πριν ο @Psycho_Warhead, αλλά είπα να αρχίσω τη σειρά Batman Arkham. Τι παιχνιδάρα είναι αυτή; Τι απίστευτη σχεδίαση έχουν κάνει στην πόλη;

• Like 1

Και βασικά, είναι το χειρότερο rendition της Gotham αυτό του Arkham origins. Κάτσε να δεις την ατμόσφαιρα του city (βέβαια έχει παλιώσει πολύ), και ειδικά του knight που είναι κορυφή σε όλα εκτός λίγο από στόρυ και boss fights.

Το δε voice acting από το δίδυμο Kevin Conroy - Mark Hamill (οι οποίοι βέβαια απουσιάζουν μόνο από το origins :P), απλά φανταστικό.

Και εννοείται σε όλα ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ.

Must play τίτλοι που έθεσαν trends (όπως το combat system που υιοθετήθηκε αργότερα από διάφορους τίτλους) και οι οποίοι έστρωσαν τον δρόμο για τα επίσης εξαιρετικά spider man στο play station.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Armoral είπε

Καλά το ξέθαψα το θέμα, ένα ακόμη που ξεκίνησε χρόνια πριν ο @Psycho_Warhead, αλλά είπα να αρχίσω τη σειρά Batman Arkham. Τι παιχνιδάρα είναι αυτή; Τι απίστευτη σχεδίαση έχουν κάνει στην πόλη;

Απίστευτη η τριλογια, καλό και το prequel. Το θέμα είναι όμως τι σκ@τ@ παίχτηκε ωστε να μην έχεις ασχοληθεί μέχρι τωρα;;;!

Screenshot_20231117_082818_Google.jpg

Αυτό ήτανε μπενάλτι.. 

Επεξ/σία από kostiger

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τέλος και αυτό και το Origins Blackgate.

Κατά τη γνώμη μου το Origins είναι πολύ υποτιμημένο, είναι πραγματικά πολύ δυνατός τίτλος με καταπληκτική ιστορία, εκπληκτικά για την εποχή γραφικά (νομίζω έχουν βγάλει και texture packs) και ήχο, πολύ ωραία σκηνοθεσία, ενδιαφέρουσες μάχες με bosses και  τόσο όσο Open world που το προσαρμόζεις στη δική σου διάθεσή να ψάξεις και να ολοκληρώσεις χωρίς να σε πιέζει να το κάνεις αυτό. Στα συν του τα πολύ έξυπνα mini games που από ότι κατάλαβα είναι χαρακτηριστικό της σειράς.

Το Origins Blackgate Deluxe Edition HD είναι ένα αξιόλογος τίτλος Metroid τύπου στον κόσμο του Arkham και ακολουθεί την ιστορία του Origins ενώ προηγείται της ιστορίας του Asylum. Προερχόμενο από τις φορητές κονσόλες, νομίζω είναι ιδανικό για Steamdeck, Ally και τα σχετικά ο διασκέδασα και μου άρεσε πολύ. Είναι προσεγμένο και βασίζεται σε ένα έξυπνο σενάριο, έχει ένα βαθμό δυσκολίας πολύ ικανοποιητικό και το στοιχείο που κυριαρχεί είναι αυτό των γρίφων καθώς όπως και στο Metroid πρέπει να ανακαλύψεις διαδρομές, εισόδους, εξόδους αλλά και δεξιότητες χωρίς τις οποίες δε μπορεί να προχωρήσεις.

Σειρά έχει τώρα το Asylum με texture pack από το nexus mods, reshade και mod  για 4k cutscenes.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...