Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά πάει ναι, αλλά το stuttering υπάρχει ακόμα και απενεργοποιημένο να είναι το PhysX, είναι καθαρά θέμα της μηχανής γραφικών.

Δημοσ.

Παιδιά μόλις ξεκίνησα το παιχνιδι κ σε κάποια σημεία έχει stuttering,όλα στο φουλ, πρωτη φορά το βλεπω σε game ενω έχω παιξει βαρυτερα,κ έχω το συστημα της υπογραφής μ. Εχει κανεις άλλος πρόβλημα;

Αν έχεις vsync ενεργοποιημένο απενεργοποίησε το και βάλε adaptive vsync απ'το Nvidia CP.

Δημοσ.

Το Origins γενικά είναι το ποιο βαρύ Batman από όλα αλλά με την 970 Σε καμία περίπτωση δεν έχεις πρόβλημα. Η gpu σου δεν φταίει με τίποτα. Με την 770 είχα minimum fps 38-40 με όλα ultra, ακόμα και το PhysX (χωρίς stuttering).

V-sync έχεις on;

Δημοσ.

Δεν έχω vsync ανοιχτό, τα fps είναι απο 70 μεχρι 100+ σε όλα φουλ... Απλά όπως λέει και ο psycho ίσως είναι η μηχανή γραφικών τ που είναι τραγική... Δν τ κάνει παντα, αλλά σε μερικά σημεία μονο.

Δημοσ.

Ναι και σε μένα κάνει stuttering, δεν μπορείς να το αποφύγεις. 

In other news, εδώ και κάποιες μέρες το παιχνίδι δεν τρέχει καν από το dashboard του steam (βγάζει και καλά ότι θέλει update αλλά είναι broken) - τρέχει μόνο από το .exe στο φάκελο του παιχνιδιού.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εκείνα που μαζεύεις για να ανοίξεις τον Enigma, τα μάζεψες; Άνοιξε το χάρτη και σου λέει Enigma collectibles κάπως έτσι.

Πρέπει να τα μαζέψεις όλα.

Και μια ερώτηση, γιατί μου δείχνεις αυτό το βίντεο (παμπάλαιο post αλλά τώρα το είδα, sorry! :D);

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα.

εκανα πριν λιγο εγκατασταση το παιχνιδι μεσω steam μιας και ενας φιλος μου εκανε share το library του.

μεχρι στιγμης ολα καλα,το εφτασα μεχρι ενα σημειο

αλλα εχω μια απορια σχετικα με το online μερος του παιχνιδιου.

γενικα παιζει κοσμος; μιας και τετοια ωρα λιγο δυσκολο να εβρισκα ατομα online αφου μπηκα στο 1ο mode του online

και υπηρχε μονο ενας που περιμενε στο room.

Δημοσ.

καλησπερα.

εκανα πριν λιγο εγκατασταση το παιχνιδι μεσω steam μιας και ενας φιλος μου εκανε share το library του.

μεχρι στιγμης ολα καλα,το εφτασα μεχρι ενα σημειο

αλλα εχω μια απορια σχετικα με το online μερος του παιχνιδιου.

γενικα παιζει κοσμος; μιας και τετοια ωρα λιγο δυσκολο να εβρισκα ατομα online αφου μπηκα στο 1ο mode του online

και υπηρχε μονο ενας που περιμενε στο room.

Με όνομα skidrow και κάποιος φίλος σου έκανε share τη βιβλιοθήκη του.. το πιάσαμε το νόημα! :P (jk)

Έχω πολύ καιρό να μπω online. Τελευταία φορά ήταν το καλοκαίρι που πέρασε. Ακόμα όμως και τότε, δεν είχε κόσμο. Σπάνια έβρισκα άτομα.

Δοκίμασε να μπεις απόγευμα κατά τις 6-7 γιατί Αμερική τότε πλησιάζει 12 το μεσημέρι και Ευρώπη είναι λογική ώρα για να μπει κάποιος και ίσως μπαίνουν ποιο πολλοί.

Δημοσ.

Με όνομα skidrow και κάποιος φίλος σου έκανε share τη βιβλιοθήκη του.. το πιάσαμε το νόημα! :P (jk)

Έχω πολύ καιρό να μπω online. Τελευταία φορά ήταν το καλοκαίρι που πέρασε. Ακόμα όμως και τότε, δεν είχε κόσμο. Σπάνια έβρισκα άτομα.

Δοκίμασε να μπεις απόγευμα κατά τις 6-7 γιατί Αμερική τότε πλησιάζει 12 το μεσημέρι και Ευρώπη είναι λογική ώρα για να μπει κάποιος και ίσως μπαίνουν ποιο πολλοί.

θα ξαναδοκιμασω σιγουρα γιατι φαινετε ενδιαφερον.

απο την αλλη το αστειο με το ονομα δεν το πιασα! :huh:

Δημοσ.

α μαλιστα.

το ονομα δεν ειναι απο το γνωστο Uploader αλλα απο την μπαντα (που προφανως και ο uploader απο εκει θα το πηρε) :)

anyway,μπηκα πριν λιγο online βρηκε ατομα και μου πεταξε error οτι επεσε η συνδεση λογω steam connection.

θα ξαναπροσπαθησω,απο οτι διαβασα ειναι bug και συμβαινει σε πολλους.

p.s οσοι θελετε να παιξετε για να μαζευομαστε πιο γρηγορα ατομα στειλτε μου με p.m το steam name σας.

Δημοσ.

Άσχετο είναι. Μπορείτε να το προσπεράσετε.

α μαλιστα.

το ονομα δεν ειναι απο το γνωστο Uploader αλλα απο την μπαντα (που προφανως και ο uploader απο εκει θα το πηρε) :)

Δεν είναι uploader, είναι ομάδα.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το αγόρασα χθες το απόγευμα και το πήγα σερί.
Απίστευτο το παιχνίδι. Το είχα αρχίσει όταν είχε βγει, αλλά το είχα παρατήσει... Δεν θυμάμαι γιατί...
Έπος!!!
Από τα πρώτα τρία νομίζω πως μαζί με το πρώτο είναι το καλύτερο.

Το Arkham Knight δεν ξέρω που να το πάρω, PC ή PS4...
Υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής. 10€ και 35€ αντίστοιχα.

• Like 1
Δημοσ.

Το αγόρασα χθες το απόγευμα και το πήγα σερί.

Απίστευτο το παιχνίδι. Το είχα αρχίσει όταν είχε βγει, αλλά το είχα παρατήσει... Δεν θυμάμαι γιατί...

Έπος!!!

Από τα πρώτα τρία νομίζω πως μαζί με το πρώτο είναι το καλύτερο.

Το Arkham Knight δεν ξέρω που να το πάρω, PC ή PS4...

Υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής. 10€ και 35€ αντίστοιχα.

Εγω μια χαρα το επαιξα σε pc το Arkham Knight. Ισως κανα 2-3 φορες με πεταξε εξω με μυνημα memory leak αλλα μεχρι εκει. Ολα low βεβαια με την ταπεινη μου καρτα αλλα τελικα η Asus gtx 660 top delivered που ελεγε και ο Σημιτης. Βεβαια τοτε ειχα μονο 8 gb ram αλλα νομιζω οτι και με 16 δεν αλλαζει κατι, οταν πανε στραβα τα πραγματα και τα 16 θα τα γεμισει και θα πεταξει μυνημα για memory leak. Οποτε σου προτεινω να το παρεις με 10 ευρω στο pc.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...