Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Origins

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας εχω αγορασει το Batman Arkham origins και θελω να παιξω online.Μπαινω βρισκω ατομα δειχνει οτι φορτωνει για να παιξω αλλα μετα απο λιγο γραφει connection to steam has dropped τι φταιει???οποιος ξερει ας βοηθησει ! Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά!ξεκίνησα το παιχνιδι εδω κ μια βδομάδα!έχω φτασει στο 6% και δεν μπορώ να βγάλω τον αρχηγο(κοκκινη στολη με λοστό).....παιζω και στο easy...που να μην επαιζα δλδ....γνωρίζει κανεις επί του θέματος....??

Διάβασε μερικές σελίδες πρίν.

Η δες κανένα video στο youtube..

φίλε μου ειδα βιντεακι στο utube..αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποια κουμπια πρεπει να πατησω για να κανει τις συγκεκριμενες κινησεις...

στο 3.30 ξεκινα..!ευχαριστω!!

• 4 μήνες μετά...

Το τερμάτισα πρόσφατα μαζί με το Cold Heart DLC. Μια χαρά παιχνίδι είναι αλλά δε προσφέρει κάτι καινούργιο σε σχέση με τα 2 εξαιρετικά προηγούμενα. Το gameplay είναι το γνωστό που προσωπικά μου αρέσει αλλά έχει αρχίσει να γίνεται επαναλαμβανόμενο. Χωρίς νόημα το μεγαλύτερο αλλά άδειο open world (μόνο για να κάνει glide πιο πολύ?) και το multiplayer.

Το μόνο νέο στοιχείο είναι τα casefiles που έχουν ενδιαφέρον αλλά όχι ιδιαίτερο interaction. Το σενάριο πάντως ήταν καλό και ο τεχνικός τομέας μια χαρά ως συνήθως. Δε συνάντησα κάποιο σοβαρό bug παρά μόνο τα λίγα όντως grapple points σε σχέση με το City. Το DLC δεν ήταν κακό, καλύτερο από το Harley Quinn's Revenge.

Από μένα 8/10, τα προηγούμενα ήταν 10/10.

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

Ρε παιδια ζηταω τη βοηθεια σας.Παιζω το cold cold heart και εχω κολησει στο εξης σημειο.Το objective μου ειναι να βρω τον mr freeze και μου γραφει να ακολουθησω το thermical trail αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο ακριβως και το τι πρεπει να κανω.Μπορειτε να με βοηθησετε;;;

Ευχαριστω!

Ρε παιδια ζηταω τη βοηθεια σας.Παιζω το cold cold heart και εχω κολησει στο εξης σημειο.Το objective μου ειναι να βρω τον mr freeze και μου γραφει να ακολουθησω το thermical trail αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο ακριβως και το τι πρεπει να κανω.Μπορειτε να με βοηθησετε;;;

Ευχαριστω!

Αφου δεν ξερεις τι ειναι, στο κυριο παιχνιδι πως προχωραγες τις αποστολες; Υπηρχε τουλαχιστον δυο φορες αποστολη που σου ελεγε να τα ακολουθησεις. 

Δεν θυμαμαι το κουμπι, ισως το χ, που βλεπει ο batman τον χωρο διαφορετικα. Θα δεις στο πατωμα καποια στοιχεια που πρεπει να ακολουθησεις

Εχω προβλημα με το παιχνιδι!

Παλια μου επαιζε κανονικα, το παρατησα κια χθες ειπα να το ξαναρχισω απο κει που το αφησα! Αλλα, εκανε κατι updates και μετα μπηκα να παιξω και ηταν γεματω glitches. Εκανα grapple και περνουσε μεσα απο τα κτηρια, επεφτε στο εδαφος και εδαφος δεν υπηρχε, τι να κανω  να το απεγκαταστησω και να το ξανα-εγκαταστησω?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα παιδια.αγορασα το game, μιας και ειχα παιξει τα 2 προηγουμενα, στο steam sales. το εγκατεστησα ολα μια χαρα και χθεσ εβαλα πρωτη φορα να το παιξω και φριζαρει πριν καν μου δωσει τον ελεγχο του παικτη.δεν βγαζει μηνυμα δεν κανει τπτ.απλα φριζ.

εψαξα λιγο και ακρη δνε βρηκα.τα φωτα σας αν μπορειτε.το παιζω στο συστημα της υπογραφης

• 3 μήνες μετά...

Παιδιά μόλις ξεκίνησα το παιχνιδι κ σε κάποια σημεία έχει stuttering,όλα στο φουλ, πρωτη φορά το βλεπω σε game ενω έχω παιξει βαρυτερα,κ έχω το συστημα της υπογραφής μ. Εχει κανεις άλλος πρόβλημα;

Έχεις βάλει PhysX ; Βασικά, είτε βάλεις είτε δεν βάλεις η μηχανή που χρησιμοποιεί (Unreal Stuttering 3, έτσι την λέω εγώ) σε όλα τα παιχνίδια έχει κολληματάκια.

Το Origins γενικά είναι το ποιο βαρύ Batman από όλα αλλά με την 970 Σε καμία περίπτωση δεν έχεις πρόβλημα. Η gpu σου δεν φταίει με τίποτα. Με την 770 είχα minimum fps 38-40 με όλα ultra, ακόμα και το PhysX (χωρίς stuttering).

V-sync έχεις on;

Σε τι αναλυση παιζεις? Συμφωνα με τα benchmark που ειδα η970 αντεχει με ολα φουλ μεχρι 2560χ1600, Οταν βγηκε ειχα ακομα την 560 ti η οποια το επαιζε μεχρι 1920χ1080 ολα φουλ αλλα με fxaa αντι για msaa.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...