Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Origins

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η default επιλογη ειναι inverted.Μεσα στο παιχνιδι(που ακριβως δεν θυμαμαι γιατι το εχω απεγκαταστησει)υπαρχει 100% να το κανεις κανονικο(να στριβεις αριστερα και να κανει δεξια κλπ)

Την γνωρίζω την επιλογή, αλλά όταν το πρωτο-είχα ξεκινήσει δεν θυμάμαι να την είχα δει μέσα στα Settings και δεν το έψαξα.

Σ' ευχαριστώ, θα το κοιτάξω σήμερα που θα ξανα-ασχοληθώ με το παιχνίδι. Δεν μπορούσα να περάσω το σημείο που κόλλησα, με τίποτα !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τι update 3.5gb ειναι αυτο?

Disabled invalid collision object in Mad Hatter level, which was preventing some people from crossing the river

Fixed 'secure area' bug with Gotham Bridge.

Fix for Deadshot quest not completing properly.

Fixed Black Mask drug stash/chapter mixup that would lock away some drug canisters.

Added the ability to run NVidia Benchmark feature from Options Menu.

Fixed a crash at the end of Deadshot.

Issues with MyAlibi should be fixed.

Fixed Bird thugs not spawning.

Fixed Fatal Error on Press Start screen.

Fixed bug making it impossible to grapple in bridge

Fixed sequencer not working properly in Gordon’s office.

Fixed elevator that couldn’t be boosted in Bridge.

Fixed issue with elevator not going back to the correct position in Sewers.

Numerous other more minor fixes.

Implemented Benchmark feature for optimizing graphical settings.

Fix issue where saving the game could stomp on other save data

Added additional code to prevent ‘infinite falling’ states.

Fixed an issue where players would be unable to grapple if they missed the helicopter in the Royal Hotel.

Fix for Bane not spawning again in FFC at start of the Prison level

Fixed the Bird side mission not starting properly

Immediately acquiring concussion detonator after using batwing now saves objective when fast traveling later

Added fix for not being able to get 100% because the Concept Art is measured out of 120 instead of the correct value of 80

Fixed another ‘infinite falling’ issue in GCPD

Fixed missing objective for Lacey Towers in certain scenarios

Fix for the player being locked behind a door by AI vs AI (user was stuck in Industrial District Enigma Tower)

• Like 1

το τερμάτισα σήμερα τελικά, όπως έχει ειπωθεί όσο προχωράει γίνεται σαφώς πιο ενδιαφέρον, η ιστορία ήταν πολύ καλή, το gameplay ίδιο (με σαφή βελτίωση στα boss fights), αλλά καλό (παρόλα αυτά θα ήθελα νέες ιδέες σε επόμενο sequel) , νομίζω ότι άδικα θάφτηκε από τους κριτικούς ειδικά από τη στιγμή που τόσα και τόσα παιχνίδια είναι επαναλαμβανόμενα χωρίς να έχουν εξίσου καλό gameplay 

ένα 8/10 από μένα

Αδικα το θαψανε αυτο ειναι το μονο βεβαιο. Μαλλον τους πληρωσαν οι ανταγωνιστες της warner bross για να το θαψουν δεν εξηγειται αλλιως. Το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο σε ολους τους τομεις. Γι αυτο και εγω εχω σταματησει εδω και χρονια να διαβαζω reviews.

μπορει να βοηθησει καποιος για τη δεν μπορω να κανω save μετα τη μαχη με τη copperhead βγαινω απο το παιχνιδι και οταν ξαναδοκιμαζω παλι απο το ιδιο σημειο! το game το εχω δανιστει απο το θειο !

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Γειας σας αγορασα προχ8ες το καινουργιο batman το εκανα εγκατασταση ειναι πολυ ωραιο!!Εχω ομως ενα προβλημα επειδη παιζω με χειρηστηριο το κουμπι για την κινηση αντι να παει μπροστα παει πισω κ αντι να παει πισω παει μπροστα...μπορει να βοηθησει κανεις να μου πει πως μπορω να αλλαξω τα κουμπια??δοκιμασα κ με τ πληκτρολογιο αλλα κ εκει τα ιδια με το s παει μπροστα κ μ το w πισω!Ευχαριστω!!!

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά απ' ότι θυμάμαι έχει επιλογή στις ρυθμίσεις να αντιστρέψεις την κίνηση. Έψαξες και δεν το βρήκες;

ναι παταω στις ρυθμισεις αλλα δεν βγαζει κατι για ν το αλλαξω

ναι το εκανα αλλα παλι τα ιδια!!!Δοκιμασα να παιξω κ online αλλα μου λεει οτι εχει προβλημα το steam :  connection to steam has dropped   .

αυτο λεει...ποιο ειναι το προβλημα???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...