Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@mathsrule ναι σορρυ τον bane εννοω..σε εκεινο το σημειο ημουν

στο batman vs bane αλλα εκανα φορματ και ξεχασα να κρατησω backup..

και το παιχνιδι το εχω απο τον θειο

Εγώ έχω save να σου δώσω αλλά είναι τερματισμένο το παιχνίδι.

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

:/ μμ εχει για mission select?τουλαχιστον να το ξεκινησω απο την αρχη της ενοτητας του bane..

Δεν γνωρίζω εάν έχει. Θα σου στείλω πάντως να έχεις.

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ :D

τελικα δεν εχει mission select..

οποτε ξανα οποιος ειναι στον Bane τον αρχηγο που ειναι vs με τον batman

• Like 1
Δημοσ.

Αγορασμένο από το πλαίσιο και μου λέει οτι δε μπορώ να το κάνω install με τον κωδικό αυτό γιατί δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μου....Έχει κανείς ιδέα τί γίνεται???

Δημοσ.

εχεις δοκιμασει να κανεις fast travel σε καποια αλλη περιοχη η και στο batcave;

Δεν μπορώ γιατί υποτίθεται ότι είμαι σε μάχη. Τα Save του παιχνιδιού που αποθηκεύονται, ξέρουμε;

Δημοσ.

Δεν μπορώ γιατί υποτίθεται ότι είμαι σε μάχη. Τα Save του παιχνιδιού που αποθηκεύονται, ξέρουμε;

αν ειναι απο τον θειο επαναγεμισμενο(με πιανεις) ναι.

program data-->steam και θα το βρεις.

Δημοσ.

αν ειναι απο τον θειο επαναγεμισμενο(με πιανεις) ναι.

program data-->steam και θα το βρεις.

και επειδη μπορει ναχει και αλλα gamez ''επαναγεμισμενα''

συγκεκριμενα τα saves ειναι εδω

C:\ProgramData \Steam\RLD!\20900\

Δημοσ.

Ανακοινώθηκε η Batman: Arkham Collection Edition

H Warner Bros. ανακοίνωσε το Batman: Arkham Collection Edition για PC, PS3 και Xbox 360. Η εν λόγω συλλογή θα περιλαμβάνει τα Arkham Asylum, Arkham City και Arkham Origins και θα είναι διαθέσιμο στις 22 Νοεμβρίου. Οι δύο πρώτοι τίτλοι της σειράς Arkham θα είναι σε ψηφιακή μορφή ενώ το Arkham Origins θα υπάρχει σε retail μορφή. Τέλος έγινε γνωστό ότι η PS3 έκδοση του Batman: Arkham Origins θα περιλαμβάνει και το Knightfall DLC pack.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί και έχει απαντηθεί, αλλά δεν ήξερα με τί keywords να κάνω search!!

Όταν χρησιμοποιείτε στο παιχνίδι το Remote Controlled Batarang, το οποίο όμως πρέπει να περάσει μέσα από ηλεκτροφόρα καλώδια, ο χειρισμός του γίνεται αντίστροφα; Δηλαδή αν θέλετε να το κάνετε να πάει αριστερά πρέπει εσείς να κουνήσετε το ποντίκι στα δεξιά, για να πάει επάνω πρέπει να το κουνήσετε κάτω, κ.ο.κ.;

Θυμάμαι πως κάτι τέτοιο είχε συμβεί και στο AA ή στο AC, αλλά εκεί κάποιος είχε 'πειράξει' τον Batman και γι' αυτό γινόταν, όχι πάντα!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί και έχει απαντηθεί, αλλά δεν ήξερα με τί keywords να κάνω search!!

Όταν χρησιμοποιείτε στο παιχνίδι το Remote Controlled Batarang, το οποίο όμως πρέπει να περάσει μέσα από ηλεκτροφόρα καλώδια, ο χειρισμός του γίνεται αντίστροφα; Δηλαδή αν θέλετε να το κάνετε να πάει αριστερά πρέπει εσείς να κουνήσετε το ποντίκι στα δεξιά, για να πάει επάνω πρέπει να το κουνήσετε κάτω, κ.ο.κ.;

Θυμάμαι πως κάτι τέτοιο είχε συμβεί και στο AA ή στο AC, αλλά εκεί κάποιος είχε 'πειράξει' τον Batman και γι' αυτό γινόταν, όχι πάντα!!

η default επιλογη ειναι inverted.Μεσα στο παιχνιδι(που ακριβως δεν θυμαμαι γιατι το εχω απεγκαταστησει)υπαρχει 100% να το κανεις κανονικο(να στριβεις αριστερα και να κανει δεξια κλπ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...