Xristaras12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 το ξεκινησα κ εγω το παιχνιδι χτες. Καλο οπως και τα προηγουμενα της σειρας. Με ενοχλει αρκετα οτι δεν δουλευει σωστα το grapnel(αν το λεω σωστα-που πατας το F και ανεβαινεις σε κτηρια κλπ)στα παλιοτερα batman ηταν πιο αμεσο και σου εδειχνε ακριβως που ειναι το σημειο για να πιαστεις. στο origins μερικες φορες ενω σημαδευω την κορυφη δεν βγαινει το F να το πατησω και πρεπει να κανω λιγο μπρος-πισω. Επισης χτες βρηκε fix για το bug για το Burnley Tower. θα το δοκιμασω σημερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ναι, στα gargoyles παλιά στόχευες κατευθείαν σε αυτά, ενώ τώρα θέλει από πάνω τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ναι, και μένα μου την έσπαγε αυτό ενώ στα προηγούμενα ήταν πιο σωστό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 επισης,πλεον μετα το fix που περασα απ τον θειο μου,μου κοπηκαν τα ποδια σε 1 δοση. οπως πετουσα πανω απο την πολη,πατησα να με τραβηξει το grapnel και χωθηκα ΕΝΤΟΣ κτηριου. Σα να μην εφτανε αυτο,αφου καταφερα και εφυγα γεμισε η οθονη πολυχρωμες γραμμες και artifacts παντου.Λεω παει η καρτα γραφικων. Αμ δε,τελικα θεμα του παιχνιδιου ηταν καθως πηγαινα προς τον Burnley Tower. Αν το ξανακαταφερω θα ποσταρω screenshot. Μπηκα-βγηκα απ το παιχνιδι και εστρωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Παίδες βοήθεια!! Στο σημείο που ο Joker σου βάζει ένα χρονόμετρο και πρέπει να πηδήξεις από το παράθυρο και να πιαστείς από το ελικόπτερο έκανα μ@@@κια και το έχασα το ελικόπτερο. Γύρισα πίσω και η πόρτα που είχα περάσει προηγουμένως κλείδωσε με αποτέλεσμα να γίνει save εκεί και να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα. Αν έχει κανείς κάποια ιδέα ή βρίσκεται σε κοντινό σημείο με μένα για να μου δώσει το save του θα του ήμουν ευγνώμων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Παίδες βοήθεια!! Στο σημείο που ο Joker σου βάζει ένα χρονόμετρο και πρέπει να πηδήξεις από το παράθυρο και να πιαστείς από το ελικόπτερο έκανα μ@@@κια και το έχασα το ελικόπτερο. Γύρισα πίσω και η πόρτα που είχα περάσει προηγουμένως κλείδωσε με αποτέλεσμα να γίνει save εκεί και να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα. Αν έχει κανείς κάποια ιδέα ή βρίσκεται σε κοντινό σημείο με μένα για να μου δώσει το save του θα του ήμουν ευγνώμων!! Εάν θυμάμαι καλά ούτε κι εγώ το έπιασα το ελικόπτερο, αλλά πήγα πετώντας εκεί που έπρεπε. BTW το τερμάτισα κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ενω παιζω το παιχνιδι εχω τρελα framedrops μηπως να κατεβασω το antiallising η ειναι απο αλλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 παιδια επειδη εχω κανει φορματ και ξεχασα ο μακακας να κανω backup τα save,ειναι κανεις κοντα στον αρχηγο Dane? για να μου δωσει το save του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδια εχω μολις σκοτωσει τον anarky μετα το καραβι τελικα και μου λεει σαν αποστολη να βρω τον black mask στα lacey towers.Εχω φαει τον τοπο και δεν υπαρχει πουθενα στον χαρτη.Ειδα ενα walkthrough και βλεπω οτι αφου απενεργοποιει την πρωτη βομβα του anarky,εχει στην οθονη αυτο το σημα του μπατμαν που σου λεει που να πας.Εμενα δεν το βγαζει πουθενα.Το μονο που εχω στον χαρτη ειναι τα σημεια αυτου με τους towers και το σημα που μπλοκαρουν,καθως και τα ατομα που πρεπει να ανακρινω για να τον βρω.Πουθενα δεν εχει τιποτα για τον black mask.Τι να κανω τωρα,σας ετυχε εσας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Νομιζω οτι μετα απο εκει πρεπει να κανεις fast travel στη σπηλια για να τσεκαρει κατι στο bat-mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδια εχω μολις σκοτωσει τον anarky μετα το καραβι τελικα και μου λεει σαν αποστολη να βρω τον black mask στα lacey towers.Εχω φαει τον τοπο και δεν υπαρχει πουθενα στον χαρτη.Ειδα ενα walkthrough και βλεπω οτι αφου απενεργοποιει την πρωτη βομβα του anarky,εχει στην οθονη αυτο το σημα του μπατμαν που σου λεει που να πας.Εμενα δεν το βγαζει πουθενα.Το μονο που εχω στον χαρτη ειναι τα σημεια αυτου με τους towers και το σημα που μπλοκαρουν,καθως και τα ατομα που πρεπει να ανακρινω για να τον βρω.Πουθενα δεν εχει τιποτα για τον black mask.Τι να κανω τωρα,σας ετυχε εσας; Κι εγώ είχα ακριβώς το ίδιο θέμα. Απλά πήγαινε εκεί που σου δείχνει το βίντεο και θα συνεχίσεις κανονικά. Απλά δεν έχει το σύμβολο πάνω στον χάρτη για το mission. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Νομιζω οτι μετα απο εκει πρεπει να κανεις fast travel στη σπηλια για να τσεκαρει κατι στο bat-mac. Το εκανα και δεν μου εβγαλε τιποτα. Κι εγώ είχα ακριβώς το ίδιο θέμα. Απλά πήγαινε εκεί που σου δείχνει το βίντεο και θα συνεχίσεις κανονικά. Απλά δεν έχει το σύμβολο πάνω στον χάρτη για το mission. Αρα ειναι glitch.Οκ θα το κανω ετσι.Ευχαριστω και τους δυο. Καλημερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) παιδια επειδη εχω κανει φορματ και ξεχασα ο μακακας να κανω backup τα save,ειναι κανεις κοντα στον αρχηγο Bane? για να μου δωσει το save του; κανεις; θελω να παιξω την παιχνιδαραααα Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2013 από euxoulhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 κανεις; θελω να παιξω την παιχνιδαραααα Εννοείς τον Βane; Προς το τέλος λες που έχει γίνει 5 τετραγωνικά μέτρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 @mathsrule ναι σορρυ τον bane εννοω..σε εκεινο το σημειο ημουν στο batman vs bane αλλα εκανα φορματ και ξεχασα να κρατησω backup.. και το παιχνιδι το εχω απο τον θειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα