grouspen Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 πλεον με τους 13.11 v7 τρέχει κομπλέ και με msaa 8x (με τους 13,9 είχε max 30fps ) όλα στο μέγιστο εκτός physx (amd) msaa 8x fxaa high 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Με τι κάρτα; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 βγήκε patch ή μου φαίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 που το βρηκες; δεν εχω δει κατι.. ναι βγηκε απο πριν ενα 2ωρο..στα 94 mb..για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 βγήκε patch ή μου φαίνεται?Βγήκε άλλα είναι για multi δεν αλλάζει κάτι στο single Ούτε ένα glitch που λέει ότι έχει με ένα ελικόπτερο (Δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί) Πάντως βρε παιδιά και ας τρώει κράξιμο το παιχνίδι εμένα μου αρέσει. Ναι καινοτομία μηδέν αλλά αυτή η συνταγή είναι αρκετά καλή και σε μόλις τρία παιχνίδια δεν έχει προλάβει να παλιώσει imho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και 'γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Heh, ωραίοι οι devs. "Το φτιάχνουμε το bug, μέχρι τότε χρησιμοποιήστε το glitch" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Παω να το τρεξω σημερα και μου βγαζει μηνυμα το avast οτι βρηκε ιο στο steam _api dll . Λεει οτι ειναι Win 32 Malware gen και δεν μου επιτρεπει να τρεξω το παιχνιδι. Τι εγινε? Γιατι ενω τοσες μερες δουλευε κανονικα τωρα παρουσιαστηκε αυτο το προβλημα? Να απενεργοποιησω το avast? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Έχεις Antivirus εν έτη 2013 ; Καλά κρασιά..Όλα τα ''ραγίσματα'' τα βρίσκουν σαν virus. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Απενεργοποίησε το real time protection , ξαναπέρνα το steam _api dll , βάλε το φάκελο στις εξαιρέσεις του avast και ενεργοποίησε πάλι το real time protection. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Aυτο εκανα και δουλευει παλι το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Πιστευω πως απο αποψη σεναριου, ειναι το καλυτερο Batman της σειρας! Χωρις να εχει αλλαξει κατι, κραταει ακομα τη συνταγη που σε τραβαει να παιξεις.. Και επιτελους καταφερα να τρεξω σωστα το bench! Min:57 Max:101 Avrg:70 1920x1080 Msaa 8x Geometry detail: DX11 Dynamic shadows: DX11 Motion blur: ON Depth of field: DX11 Distortion, lens flares, light shafts, reflections: ON Ambiend oclusion: DX11 Hardware accelerated physx: High Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Το τερμάτισα, αρκετά καλό αν και το βρήκα λίγο μικρό το main story.Η τελευταία πίστα είχε αρκετά κολλήματα(stuttering) και γενικά με τα shock gloves(PhysX High) πέφτουν πολύ τα FPS.Άντε να δούμε το επόμενο batman σε Unreal Engine 4 που θα έχει και PhysX 3.x και θα τρέχει πολύ καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Έχεις Antivirus εν έτη 2013 ; Καλά κρασιά..Όλα τα ''ραγίσματα'' τα βρίσκουν σαν virus. Εσυ δεν εχεις Antivirus στο PC? o.O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Να το κάνω τι ; Να μου μπλοκάρει τα ραγίσματα και να μου σπάει τα νεύρα ; Μόνο malwarebytes για scan μια φορά στο τόσο αλλά και αυτό τζάμπα το κάνω αφού δεν βρίσκει τίποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα