Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Origins

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κοψε κατι...

τι να σου πω, εγώ τα έβαλα όλα τέρμα και δεν ανιτμετώπισα κάποιο πρόβλημα αλλά είμαι στην αρχή ακόμα.

Αλλά δεν παίζω με dx11 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ δοκίμασα 4x msaa και έπεφτα στα 30άρια, με 2x είμαι 50+ οπότε μένει εκεί

Δοκίμασα για πλάκα physx με επεξεργαστή, αλλά κόλλαγε το σύμπαν όπως είναι φυσικό

Ούτε 4x δεν σηκώνει ; Εγώ 30άρια βλέπω στις πολύ βαριές περιοχές με PhysX High + 8xMSAA.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παμε να δουμε και καποια νουμερα με το bench mode του παιχνιδιου οπως υπεδειξε ο φιλος στο πιο πανω ποστ!!

επισης αν συμπληρωσετε μετα το benchmark κενο και τη λεξη"-nostartupmovies"αυτο κοβει τα intro video του παιχνιδιου αυτο το τελευταιο το πηρα απο αλλο φιλο  @MasterCommander και τον ευχαριστω

καποια στιγμη μολις βρω λιγο χρονο θα τη μπουμπουνιξω λιγο τη καρτα να δουμε εαν θα δωσει τιποτε !!

fx 8320 @ 4.5 kai nvidia 760 stok (1085-boost 1200 /1500 )σε γενικες γραμμες ειταν στο 99% εκτος απο κανα 2 σημεια που επεφτε λιγο

οι ingame μου ρυθμισεις  σε αναλυση (1680Χ1050) sorry για κατι παραπανω αυτη τη στιγμη!!

x3zr.jpg

sxcd.jpg

και εδω με τις ιδιες ρυθμισεις αλλα τα physx σε normal preset
βλεπουμε οτι τα physx εχει επιδραση στα min-average τα max fps παραμενουν τα ιδια !!

fz1x.jpg

edit : επειδη μου ξεφυγε το DOF οπως επισημανε ο @Psycho_Warhead οριστε και με αυτο στο max!!
εχουμε και λεμε λοιπον οριστε  και το τελικο ingame preset δε εμεινε τιποτα αλλο καργαρισαν ολα !!

9wd2.jpg

r78w.jpg

Επεξ/σία από ultraex2003

Ούτε 4x δεν σηκώνει ; Εγώ 30άρια βλέπω στις πολύ βαριές περιοχές με PhysX High + 8xMSAA.

Το σηκώνει, αλλά σε εξωτερικούς χώρους γίνεται κονσόλα το θέμα και δεν ψήνομαι

Σε κλειστούς τρέχει μια χαρά

Προτιμώ την ομαλή κίνηση, άλλωστε ποτέ σε τρελαίνομαι με το ΑΑ είναι το πρώτο που θυσιαζω πάντα

Όλα τα υπόλοιπα πάντως μαξαρισμενα (εκτός physx φυσικά)

Για nvidia optimised παιχνίδι μια χαρά τρέχει στην amd μου. Επίσης δεν έχω το πρόβλημα με τις ρυθμίσεις που χάνονται

Περίεργο πάντως να έχεις τόσο χαμηλά σε εξωτερικούς χώρους..Εγώ συνήθως είμαι 50+ με 8xMSAA.Τόσο πιο καλά τρέχει σε nVidia δηλαδή ;

Νvidia δεν εχεις και εσυ? Ναι τρεχει πιο καλα σε nvdia. Δεν εχω μετρησει fps αλλα δεν εχει καθολου κολληματα και ειμαι και εγω με 8χ MSAA.

Ξέχασες το DoF σε normal..Βάλτο και αυτό Dx11 Enhanced.

με edit μπηκε και αυτο !! και το λεγα οτι κατι μου λειπει κατι μου λειπει  :-)

Περίεργο πάντως να έχεις τόσο χαμηλά σε εξωτερικούς χώρους..Εγώ συνήθως είμαι 50+ με 8xMSAA.Τόσο πιο καλά τρέχει σε nVidia δηλαδή ;

Vsync έβαλες; Γιατί σε θυμάμαι πολλές φορές να το βγάζεις σε άλλα παιχνίδια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ενημερωσω  απο τεστακια που εκανα  στο bench οτι τα physx (high)φαινονται αρκετα σε σχεση με το normal και  ειδικα στα τελευταια  σημεια του bench  ενα χαρακτηριστικο  παραδειγμα  ο καπνος ειναι διαχυτος στο πατωμα και ειδικα στο πανω μερος κινηται μπρος πισω πανω κατω !!

εδω με τερμα οι ρυθμισεις αλλα με  physx στο off η και στο νορμαλ που το ειχα δε ειδα κατι το ιδιαιτερο 

(φαινεται και απο τα ανεβασμενα fps )

j4hc.jpg

vbpj.jpg

για παμε να δουμε με physx στο high και τραβουσα σκριν ανα 1 sec στα τελευταια του bench !!

ogvt.jpg

5f8i.jpg

fubp.jpg

c8i8.jpg

h0jk.jpg

g0ac.jpg

0yfn.jpg

uoow.jpg

h0jk.jpg

τωρα για μεσα στο παιχνιδι δε ξερω να σας πω πολλα πραγματα  γιατι λογω λιγου χρονου σταματησα να το παιζω !!
αν εχει παρατηρησει  καποιος κατι αναλογο  μεσα στο παιχνιδι με ρυθμισεις pyhsx high ας το αναφερει!!

αλλα δε βρισκω το λογο στο να μη υπαρχουν και μεσα στο παιχνιδι !!

Επεξ/σία από ultraex2003

Θα μπορουσε κανεις να μου πει αν ξερει video club που νοικιαζουν pc games?θελω να νοικιασω το Batman arkham origins πριν το αγορασω γτ περυσι την ειχα πατησει με το Assasin's Creed και υπηρχε προβλημα.

Πάντως με το αρκετά παλιούτσικο συστηματάκι μου -της υπογραφής- που είναι και πήχτρα σε AMD

σε 1680χ1050 normal αλλά msaa x8

με 30 fps σταθερά παίζει πολύ ομαλά.

το μόνο θεματάκι που έχω και θέλω να ρωτήσω είναι

ο μοχλός που κινούμαι δουλεύει ακριβώς αντίστροφα απ ότι θα έπρεπε.

in game ότι κι αν πειράξω από τα invert

δυστυχώς δεν αλλάζει.

Καμιά ιδέα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...