euxoulhs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 αα ναι κτλβ..δεν ξερω αν ειναι σε αυτο το σημειο αλλα πηγαινε στην βαση σου μεσω του fast travel..αλλιως αν δεν ειναι αυτο κανε ενα restart στο checkpoint.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 πηγαινε στην βαση σου μεσω του fast travel Πώς το κάνω αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ανοιξε το μαπ και στον χαρτη αριστερα εχει ενα νισακι που σ γραφει οτι ειναι η βαση του μπατμαν επελεξε εκει το fast travel και αν δεν ειναι τελικα εκεινο το σημειο που πρεπει να πας στην βαση ψαξε στο ytube τι γινεται μετα το disarm της βομβας..εχει playthrough λοιπον στο βρηκα κοιτα εδω το βιντεακι και πραξε αναλογα..sto 8.11 βαλτο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ανοιξε το μαπ και στον χαρτη αριστερα εχει ενα νισακι που σ γραφει οτι ειναι η βαση του μπατμαν επελεξε εκει το fast travel και αν δεν ειναι τελικα εκεινο το σημειο που πρεπει να πας στην βαση ψαξε στο ytube τι γινεται μετα το disarm της βομβας..εχει playthrough Ok, thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ελαφρυ μου φανηκε το παιχνιδακι σε γενικες γραμμες !! αυτα ειναι τα fps μου σε αυτες τις ρυθμισεις με v-sync off που κατεγραψε το fraps σε (1680Χ1050) οθονη με fx [email protected] και nvidia gigabyte 760 στοκ η καρτα (1085/1200 boost/1500) με win 8.1 64 pro! επισης να ενημερωσω οτι φιλος με ati 4850 στα 1280Χ1024 το παιζει μια χαρα αποτι μου ειπε !! Και εγώ σε ανάλυση 1280Χ1024 με randeon hd 4850 το παίζω στο τέρμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regeekfc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ σε ανάλυση 1280Χ1024 με randeon hd 4850 το παίζω στο τέρμα. κοψε κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ σε ανάλυση 1280Χ1024 με randeon hd 4850 το παίζω στο τέρμα. Και εγω με 560 ti σε 1280χ1024 τερμα το παιζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 βρηκα αυτο σε ενα σιτε που μοιραζει εκδοσεις θειου "Λοιπόν παιδες οσον αφορα το προβλημα με τα SAVES τον Graphics κάθε φορα που βγαινατε απο το παιχνιδι η λυση ειναι η εξης δεξι κλικ στο φάκελο Batman Arkham Origins που είναι installed στα Program files πηγαινετε ιδιοτητες, security και κανε edit στα Permissions. Κανε τα ολα allow για τους users και θα κρατά πλέον τις ρυθμίσεις" και πολλοι λενε οτι τους δουλευει... τωρα το κατεβαζω οποτε δε μπορω να το δοκιμασω ο ιδιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 οπως εγραψα πιο πριν το θεμα με τα settings για τα γραφικα λυνεται αμα τρεξεις το παιχνιδι με δικαιωματα διαχειριστη ή βαλεις το αρχειο απο τα settings σε read only! edit:οποιος ενδιαφερεται να τρεξει το benchmark του παιχνιδιου μπορει να κανει το παρακατω κολπακι!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ανοιξε το μαπ και στον χαρτη αριστερα εχει ενα νισακι που σ γραφει οτι ειναι η βαση του μπατμαν επελεξε εκει το fast travel και αν δεν ειναι τελικα εκεινο το σημειο που πρεπει να πας στην βαση ψαξε στο ytube τι γινεται μετα το disarm της βομβας..εχει playthrough λοιπον στο βρηκα κοιτα εδω το βιντεακι και πραξε αναλογα..sto 8.11 βαλτο.. Αφού τελειώνω την μάχη που βλέπουμε στο 8:11 εμένα δεν μου έχει το πράσινο σημάδι (το main quest δηλαδή) πάνω στον χάρτη που βλέπουμε στο βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 εχω κολλησει σε ενα πυργο.βρηκα οτι η λυση ειναι αυτη..κλαιωω αντε να βγαλουν κανα patch.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Βάλτε και κανένα spoiler ρε παιδιά... Ακόμα δεν το έχω παίξει και έχω μάθει πως ξεπερνάς το κάθε εμπόδιο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Σε λίγο μερικοί θα μας πουν ότι το παίζουν max και με GeForce 3..Max στο συγκεκριμένο παιχνίδι σημαίνει Dx11 + PhysX High + 8xMSAA, οτιδήποτε κάτω από αυτά δεν είναι max. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sayan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Unreal engine 3 εχει? Αν ναι δεν ειναι βαρια μηχανη αλλα ενταξει μερικοι υπερβαλλουν μαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Σε λίγο μερικοί θα μας πουν ότι το παίζουν max και με GeForce 3..Max στο συγκεκριμένο παιχνίδι σημαίνει Dx11 + PhysX High + 8xMSAA, οτιδήποτε κάτω από αυτά δεν είναι max.Εγώ δοκίμασα 4x msaa και έπεφτα στα 30άρια, με 2x είμαι 50+ οπότε μένει εκεί Δοκίμασα για πλάκα physx με επεξεργαστή, αλλά κόλλαγε το σύμπαν όπως είναι φυσικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα