Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Origins

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αα ναι κτλβ..δεν ξερω αν ειναι σε αυτο το σημειο αλλα πηγαινε στην βαση σου μεσω του fast travel..αλλιως αν δεν ειναι αυτο κανε ενα restart στο checkpoint..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ανοιξε το μαπ και στον χαρτη αριστερα εχει ενα νισακι που σ γραφει οτι ειναι η βαση του μπατμαν επελεξε εκει το fast travel

και αν δεν ειναι τελικα εκεινο το σημειο που πρεπει να πας στην βαση ψαξε στο ytube τι γινεται μετα το disarm της βομβας..εχει playthrough

λοιπον στο βρηκα κοιτα εδω το βιντεακι και πραξε αναλογα..sto 8.11 βαλτο..

• Like 1

ανοιξε το μαπ και στον χαρτη αριστερα εχει ενα νισακι που σ γραφει οτι ειναι η βαση του μπατμαν επελεξε εκει το fast travel

και αν δεν ειναι τελικα εκεινο το σημειο που πρεπει να πας στην βαση ψαξε στο ytube τι γινεται μετα το disarm της βομβας..εχει playthrough

Ok, thanks!

ελαφρυ μου φανηκε το παιχνιδακι σε γενικες γραμμες !!

αυτα ειναι τα fps μου σε αυτες τις ρυθμισεις με v-sync off που κατεγραψε το fraps σε (1680Χ1050) οθονη

με fx [email protected] και nvidia gigabyte 760 στοκ η καρτα (1085/1200 boost/1500) με win 8.1 64 pro!

επισης να ενημερωσω οτι φιλος με ati 4850 στα 1280Χ1024 το παιζει μια χαρα αποτι μου ειπε !!

ht66.jpg

rl9m.jpg

Και εγώ σε ανάλυση 1280Χ1024 με randeon hd 4850 το παίζω στο τέρμα.

• Like 1

βρηκα αυτο σε ενα σιτε που μοιραζει εκδοσεις θειου

"Λοιπόν παιδες οσον αφορα το προβλημα με τα SAVES τον Graphics κάθε φορα που βγαινατε απο το παιχνιδι η λυση ειναι η εξης

δεξι κλικ στο φάκελο Batman Arkham Origins που είναι installed στα Program files

πηγαινετε ιδιοτητες, security και κανε edit στα Permissions. Κανε τα ολα allow για τους users και θα κρατά πλέον τις ρυθμίσεις"

και πολλοι λενε οτι τους δουλευει... τωρα το κατεβαζω οποτε δε μπορω να το δοκιμασω ο ιδιος...

οπως εγραψα πιο πριν το θεμα με τα settings για τα γραφικα λυνεται αμα τρεξεις το παιχνιδι με δικαιωματα διαχειριστη ή βαλεις το αρχειο απο τα settings σε read only!

edit:οποιος ενδιαφερεται να τρεξει το benchmark του παιχνιδιου μπορει να κανει το παρακατω κολπακι!! :)

post-226136-0-00457000-1382908626_thumb.jpg

• Like 2

λοιπον στο βρηκα κοιτα εδω το βιντεακι και πραξε αναλογα..sto 8.11 βαλτο..

Αφού τελειώνω την μάχη που βλέπουμε στο 8:11 εμένα δεν μου έχει το πράσινο σημάδι (το main quest δηλαδή) πάνω στον χάρτη που βλέπουμε στο βίντεο.

Σε λίγο μερικοί θα μας πουν ότι το παίζουν max και με GeForce 3..Max στο συγκεκριμένο παιχνίδι σημαίνει Dx11 + PhysX High + 8xMSAA, οτιδήποτε κάτω από αυτά δεν είναι max.

• Like 5

Σε λίγο μερικοί θα μας πουν ότι το παίζουν max και με GeForce 3..Max στο συγκεκριμένο παιχνίδι σημαίνει Dx11 + PhysX High + 8xMSAA, οτιδήποτε κάτω από αυτά δεν είναι max.

Εγώ δοκίμασα 4x msaa και έπεφτα στα 30άρια, με 2x είμαι 50+ οπότε μένει εκεί

Δοκίμασα για πλάκα physx με επεξεργαστή, αλλά κόλλαγε το σύμπαν όπως είναι φυσικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...