Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Την κλειδωμένη πόρτα και τον αεραγωγό που δεν σκαρφαλώνει (PC Version bug only ) είχα κι εγώ. Υπάρχουν και άλλα bugs. :/
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Εν τω μεταξύ, σήμερα που το έβαλα πάλι για κάποιο λόγο μου είχε κάνει reset τα graphics options..
euxoulhs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ναι και μενα που το εβαλα σμρ μου εκανε reset τα graphics αλλα δεν εδωσα σημασια.. παλι καλα να λεμε που δεν κανει κανενα reset τα saves να ψαχνομαστε μετα
Oroku Saki Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Και εμενα μου ειχε κανει reset τα graphics option και επρεπε παλι να τα ξαναρυθμιζω. Το παιχνιδι εχει bugs και στις 3 εκδοσεις και οχι μονο του pc. Χαμος γινεται σε ολο το ιντερνετ. Αναφρουν οτι κολλαει συνεχεια στο 360 και στο ps3 στο pc ευτυχως δεν εχουμε τοσο πολλα προβληματα.
stavros88 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Στο ps3 που παιζω δυο φορες μου κολλησε στην αρχη και μετα τιποτα.Ευτυχως δεν εχω κανενα προβλημα με τα saves ή με τις αποστολες
konstantinos77 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Παντως αυτα τα παιχνιδια εχει ειπωθει χιλιαδες φορες οτι πρεπει να περιμενουμε να βγουνε patches μεχρι να τα παιξουμε χωρις προβληματα λογω των bugs...Tελικα εχουν δικιο .
mathsrule Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 WIP SweetFX (περισσότερα το βράδυ) ΟΝ OFF Καλύτερα μου αρέσει το original (στο OFF). Του δίνει μια πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα που πιστεύω ότι ταιριάζει στο σύμπαν του Batman.
euxoulhs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδια τουλαχιστον στην pc version ενταξει δεν ειναι και τοσο τρομερα τα bugs..εγω τουλαχιστον δεν εχω συναντησει κανενα εκτος βεβαια το reset graphics options..κατ'άλλα το παιχνιδι δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο! βιαστηκα να μιλησω λοιπον ειμαι εδω οτι εχω βγει απο το τμημα και ακολουθησα το ελικοπτερο αλλα ειμαι στο σημειο που μ γραφει και το ελικοπτερο κοβει βολτες .. edit,ακυρο τελικα δεν ειναι bug.. απλα πρεπει να κατεβετε εντελως κατο στο κτιριο στον δρομο και εχει μια κρυπτη στην οποια την ανοιγετε και μπαινετε στον υπομονο
qsis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Έπαιξα μια ώρα και μου φάνηκε συμπαθητικό Τίποτα καινοτόμο βέβαια, αλλά η κλασική ωραία συνταγή
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Γαμάει με το SweetFX, κρίμα που δεν δουλεύει με τα Win8.1 ακόμα όμως
mathsrule Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Παίδες, νίκησα τον Deathstroke και βρήκα λίγο πιο δίπλα ένα τσιράκι του Ararchy και εξουδετέρωσα μαι βόμβα. Το θέμα όμως είναι ότι τώρα πια δεν μου δείχνει που πρέπει να πάω για να συνεχίσω το main story.
john2gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Γαμάει με το SweetFX, κρίμα που δεν δουλεύει με τα Win8.1 ακόμα όμως Συμφωνώ κι εγώ ότι θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα ώστε να μην χαλάει το dark mood, γι αυτό δεν το έχω βγάλει ακόμα
euxoulhs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Παίδες, νίκησα τον Deathstroke και βρήκα λίγο πιο δίπλα ένα τσιράκι του Ararchy και εξουδετέρωσα μαι βόμβα. Το θέμα όμως είναι ότι τώρα πια δεν μου δείχνει που πρέπει να πάω για να συνεχίσω το main story. δοκιμασε να βγεις απο το καραβι που ησουν και θα σου εμφανισει εναν μλκ ο οποιος μιλα μεσω διαφορων οθονων..
mathsrule Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 δοκιμασε να βγεις απο το καραβι που ησουν και θα σου εμφανισει εναν μλκ ο οποιος μιλα μεσω διαφορων οθονων.. Ναι, τον έχω δει αυτόν και λίγο πιο δίπλα (έξω από το καράβι πάντα) ήταν ένα τσιράκι του και μου είπε να βρω μια βόμβα. Αφού την βρήκα όμως δεν μου δείχνει που πρέπει να πάω για να συνεχίσω το story.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα