gatokoritso Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ειμαι στον αρχηγο deathstroke..τον φτανω περιπου μεχρι την μεση σε hp και χανω εχετε κανενα hint να μου προτεινετε;;;παιζει να τον εχω σπασει στο ξυλο καμια 50αρια φορες απο το μεσημερι χΔ εγω χανω στο σημειο που βγαζει σπαθι.μιλαμε δεν προλαβαινω τα counter με τιποτα απλα πατω τυφλα..χρειαζομαι ξεκουραση για να του κανω τη μουρη κρεας αυριο
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Aυτο το MSAA πολυ ελαφρυ μου φαινεται για ολους στα 8x και μυριζει πατατα .Εφαρμοζεται αραγε ή μπα ? Κανονικό MSAA είναι και είναι βαρύ με Dx11.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Τερμάτισα το κύριο στόρυ. Δεν το βρήκα κουραστικό, παρ' όλο που αρκετά πράγματα έχουν ανακυκλωθεί, αλλά έχει το πρόβλημα που είχε π.χ. το Spider-Man 3. Όταν βάζεις πολλούς χαρακτήρες, δεν έχεις χρόνο να τους δείξεις όλους. Είχε μια πιο καλή συνοχή το AA και το AC. Αλλά από μουσική και σκηνοθεσία μου άρεσε το AO πιο πολύ.
sotiris123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 επειδη βλεπω οτι τα αναφερετε τα προηγουμενα και τα συγκρινετε, θεωρειτε απαραιτητω να τα παιξω η να παω με τη μια στο origins?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Πας με την μία στο Origins αφού είναι prequel. Μετά παίξε Arkham Asylum και Arkham City. Πάντως όσο πιο πρόσφατο το παιχνίδι τόσο πιο "πλούσιο" gameplay και χώρο έχει.
sotiris123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ωραια μολις τελειωσα το sleeping dogs και ξεκιναω αυτο να εχω κατι να κανω μεχρι τη παρασκευη...
cpttony Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδες, ξερει κανεις πως να ξεκολλωσω τον βλακα, τον Deathstroke? Πως παει η μαχη, tips & tricks, κανεις?
AntonisKo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδες, ξερει κανεις πως να ξεκολλωσω τον βλακα, τον Deathstroke? Πως παει η μαχη, tips & tricks, κανεις? 1 σελιδα πριν..
euxoulhs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 επιτελους νικησα τον deathstroke.. λοιπον καθε φορα που κανετε counter,αμεσως να τον βαρατε,εκει θα δειξει οτι βαζετε τα ποδια και τον πετατε,εκεινη την στιγμη πατηστε να τον τραβηξετε γρηγορα (xbox360 controller rt+y) και τραβωντας τον θα δειξει οτι τον χτυπατε και τον ριχνετε κατω,συνεχεια αυτο να κανετε,counter δλδ και μετα μπουνια για να τον ριξετε και να τον τραβηξετε.. αυτο εκανα σμρ και το πηγα σερι και τον εφαγα τον λουλη χΔ
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Πολλά bugs πάντως το παιχνίδι, θέλει patch επειγόντως.Μετά τη μάχη του Deathstroke, δεν άνοιγε η πόρτα στην έξοδο και έψαχνα μια ώρα σαν το μαλάκα τι πρέπει να κάνω και τελικά είχε bug-άρει το παιχνίδι, έκανα restart checkpoint και άνοιξε η πόρτα, ένα δεύτερο bug που βρήκα ήταν ότι δεν έκανε interrogate αυτόν που έπρεπε και ένα τρίτο που βρήκα ήταν σε ένα tower που έπρεπε να hack-άρω για να μπορώ να χρησιμοποιήσω fast travel, έκανα το hack και μετά έπρεπε να φύγω από ένα εξαγωγό και δεν ανέβαινε.. Αυτά έχω βρει μέχρι στιγμής. επιτελους νικησα τον deathstroke.. λοιπον καθε φορα που κανετε counter,αμεσως να τον βαρατε,εκει θα δειξει οτι βαζετε τα ποδια και τον πετατε,εκεινη την στιγμη πατηστε να τον τραβηξετε γρηγορα (xbox360 controller rt+y) και τραβωντας τον θα δειξει οτι τον χτυπατε και τον ριχνετε κατω,συνεχεια αυτο να κανετε,counter δλδ και μετα μπουνια για να τον ριξετε και να τον τραβηξετε.. αυτο εκανα σμρ και το πηγα σερι και τον εφαγα τον λουλη χΔ Ε, αυτό που σου είπα εγώ έκανες ουσιαστικά.
euxoulhs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 για πες απο ποια πορτα γτ εγω δν ξερω που να παω και εχω γυρισει ολο το καραβi
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Εκεί που έχει μια ταμπέλα από πάνω που λέει exit πας.
euxoulhs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 οκ κατσε να γυρισω πισω τωρα και θα δω χΔ ωραια πηγα και μετα ;ανεβαινω προς τα πανω? :/δλδ παω απο κει που γυρισα; και βασικα εχει 2 exit απο το ενα ξαναβρεθηκα στο ιδιο σημειο.. απο αυτην την πορτα να παω;
euxoulhs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 οκ το βρηκα απλα εγω συνεχιζα ευθεια και με εβαζε σε ενα τουνελακι το οποιο οδηγουσε στο ιδιο σημειο αλλα δεν ειδα διπλα την πορτα χΔ τνχ αγορι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα