Dennisbest Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Αυτό που είπε ο johnyman. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 και εγω win 8.1 64 pro εχω και δεν χρειαστηκε καν να κανω αυτο το κολπο.ακομα αμα θες δοκιμασε να τρεξεις την συντομευση ως διαχειριστης ναι ετσι τελικα μου δουλεψε !!! ευχαριστω !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 αντε μπραβο μια χαρα!!καλο gaming τωρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Το crosffire στα π@π@ρι@ τους για άλλη μία φορά και δεν λέω για τα FPS λέω για τα κολλήματα δυό φορές με κόλλησε μόλις το απενεργοποίησα και έπαιξα με την μία κάρτα όλα οκ τα FPS βέβαια πέσανε όμως δεν κόλλαγε (δεν ξέρω για το sli τι παίζει) άντε μετά απο κανα δεκαριά μέρες και άμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 ειμαι στον αρχηγο deathstroke..τον φτανω περιπου μεχρι την μεση σε hp και χανω εχετε κανενα hint να μου προτεινετε;;;παιζει να τον εχω σπασει στο ξυλο καμια 50αρια φορες απο το μεσημερι χΔ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Πάτα 2 φορές γρήγορα το 2 για να τον τραβάς και να τον χτυπάς, έτσι τον νίκησα εγώ, ήταν δυσκολούτσικος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 αα δλδ περα απο το counter που κανω αντι να τον χτυπω με μπουνιες να τον τραβω και να τον χτυπω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 το ξεκινησα και εγω.νιωθω σαν να λείπει κατι..δεν ξερω τι αλλα γενικα δεν ειναι κακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 να χρησιμοποιεις το batclaw για να τον φερνεις κοντα σου και να τον χτυπας.Οταν αρχιζει να χτυπαει αυτος κανεις counter μονο οταν πρεπει 2 ή 3 φορες και γενικα εγω το νικησα παιζοντας πολυ επιθετικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 ok θα το δοκιμασω..παντως το τυπα τον εχω σαπισει στο ξυλο τον μπαγασα.. μαμω το εχω κανει και δεν μπορω :@ και να τον τραβαω και παω να τον βαρεσω σπανια θα κατσει να τον βαρεσω..πφφ ρε παιδες να σας δωσω το save να μου το περασετε και να μου το στειλετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aspidas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Κατάφερα να παίξω το παινχίδι με all full με off dx 11 στο σύστημα της υπογραφής μου, έχω μερικά frame drops αλλά όχι πολύ ενοχλητικά μετά την εγκατάσταση νέων driver της GPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Πως τα καταφερες με τετοιο pc να το παιξεις με ολα full? Αποκλειεται!! Δεν υπαρχει περιπτωση με 6770 και q660. να το παιξεις με ολα φουλ. Εδω εγω ,με 560 ti και το MSSA το εχω σε 4χ αντι για 8χ (ολα τα υπολοιπα στο φουλ) . Μαλλον μας κοροιδευεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Πως τα καταφερες με τετοιο pc να το παιξεις με ολα full? Αποκλειεται!! Δεν υπαρχει περιπτωση με 6770 και q660. να το παιξεις με ολα φουλ. Εδω εγω ,με 560 ti και το MSSA το εχω σε 4χ αντι για 8χ (ολα τα υπολοιπα στο φουλ) . Μαλλον μας κοροιδευεις. Εγώ πάντως με HD 4890 και i5 760 τα έχω όλα στο μέγιστο που μπορώ να τα βάλω και το MSAA στα 8x και τρέχει με minFPS τα 48. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Aυτο το MSAA πολυ ελαφρυ μου φαινεται για ολους στα 8x και μυριζει πατατα .Εφαρμοζεται αραγε ή μπα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Tελικα το εβαλα σε 8Χ το MSSA και παλι καλα παιζει το παιχνιδι. Μαλλον το μπερδεψα με το TXAA το οποιο ειναι μονο για τις καρτες gtx 6&7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα