Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Origins

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και εγω win 8.1 64 pro εχω και δεν χρειαστηκε καν να κανω αυτο το κολπο.ακομα αμα θες δοκιμασε να τρεξεις την συντομευση ως διαχειριστης

ναι ετσι τελικα μου δουλεψε !!! ευχαριστω !!!  :-D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το crosffire στα π@π@ρι@ τους για άλλη μία φορά και δεν λέω για τα FPS λέω για τα κολλήματα δυό φορές με κόλλησε μόλις το απενεργοποίησα και έπαιξα με την μία κάρτα όλα οκ τα FPS βέβαια πέσανε όμως δεν κόλλαγε (δεν ξέρω για το sli τι παίζει) άντε μετά απο κανα δεκαριά μέρες και άμα :mad:

ειμαι στον αρχηγο deathstroke..τον φτανω περιπου μεχρι την μεση σε hp και χανω :(

εχετε κανενα hint να μου προτεινετε;;;παιζει να τον εχω σπασει στο ξυλο καμια 50αρια φορες απο το μεσημερι χΔ

να χρησιμοποιεις το batclaw για να τον φερνεις κοντα σου και να τον χτυπας.Οταν αρχιζει να χτυπαει αυτος κανεις counter μονο οταν πρεπει 2 ή 3 φορες και γενικα εγω το νικησα παιζοντας πολυ επιθετικα :P

ok θα το δοκιμασω..παντως το τυπα τον εχω σαπισει στο ξυλο τον μπαγασα.. :P

μαμω το εχω κανει και δεν μπορω :@

και να τον τραβαω και παω να τον βαρεσω σπανια θα κατσει να τον βαρεσω..πφφ

ρε παιδες να σας δωσω το save να μου το περασετε και να μου το στειλετε; :P

Κατάφερα να παίξω το παινχίδι με all full με off dx 11 στο σύστημα της υπογραφής μου, έχω μερικά frame drops αλλά όχι πολύ ενοχλητικά μετά την εγκατάσταση νέων driver της GPU.

Πως τα καταφερες με τετοιο pc να το παιξεις με ολα full? Αποκλειεται!! Δεν υπαρχει περιπτωση με 6770 και q660. να το παιξεις με ολα φουλ. Εδω εγω ,με 560 ti και το MSSA το εχω σε 4χ αντι για 8χ (ολα τα υπολοιπα στο φουλ) . Μαλλον μας κοροιδευεις.

Πως τα καταφερες με τετοιο pc να το παιξεις με ολα full? Αποκλειεται!! Δεν υπαρχει περιπτωση με 6770 και q660. να το παιξεις με ολα φουλ. Εδω εγω ,με 560 ti και το MSSA το εχω σε 4χ αντι για 8χ (ολα τα υπολοιπα στο φουλ) . Μαλλον μας κοροιδευεις.

Εγώ πάντως με HD 4890 και i5 760 τα έχω όλα στο μέγιστο που μπορώ να τα βάλω και το MSAA στα 8x και τρέχει με minFPS τα 48.

Tελικα το εβαλα σε 8Χ το MSSA και παλι καλα παιζει το παιχνιδι. Μαλλον το μπερδεψα με το TXAA το οποιο ειναι μονο για τις καρτες gtx 6&7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...