Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα benchmark με fraps ολα full και x2 AA με τους 13.11 beta 6!!την καρτα την εχω 1050 core και 1400 memory!

2013-10-26 02:51:56 - BatmanOrigins
Frames: 5080 - Time: 60000ms - Avg: 84.667 - Min: 57 - Max: 114
  • Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ελαφρυ μου φανηκε το παιχνιδακι σε γενικες γραμμες !!

αυτα ειναι τα fps μου σε αυτες τις ρυθμισεις με v-sync off που κατεγραψε το fraps σε (1680Χ1050) οθονη

με fx [email protected] και nvidia gigabyte 760 στοκ η καρτα (1085/1200 boost/1500) με win 8.1 64 pro!

επισης να ενημερωσω οτι φιλος με ati 4850 στα 1280Χ1024 το παιζει μια χαρα αποτι μου ειπε !!

ht66.jpg

rl9m.jpg

Δημοσ.

Το ξεκινησα και εγω σημερα. Το παιχνιδι εχεις το εξης προβλημα. Οτι δεν αποθηκευει τις ρυθμισεις στα γραφικα που εχω κανει και οταν βγαινω και ξαναμπαινω πρεπει παλι να το ρυθμισω. Γιατι συμβαινει αυτο?

Δημοσ.

πανε εδω φιλε μου C:\Users\user\Documents\WB Games\Batman Arkham Origins Και βαλε το αρχειο που εχει μεσα σε read only απο ιδιοτητες!

Δημοσ.

Ενταξει το εκανα και φτιαχτηκε το προβλημα. Λοιπον ξεκινησα το παιχνιδι. Παιζω με ολα φουλ και 4X MSSA χωρις κολληματα. Το gameplay ειναι ιδιο με των δυο προηγουμενων παιχνιδιων αλλα αυτο δεν ειναι κακκο γιατι και τα 2 παιχνιδια ηταν εξαιρετικα.

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρα ειναι το παιχνιδι ωραιο αλλα το gameplay ειναι λιγο επαναλαμβανομενο(δεν ειναι απαραιτητος κακο αυτο).

Δημοσ.

Oχι αλλα κουραζει το ιδιο και το ιδιο .Εγω και μονο που το σκεφτομαι βαριεμαι να ασχοληθω ειδικα τωρα που ερχεται η διαβολοβδομαδα του bf4.To ac παντως που ηταν ιδιο με το πρωτο μπορω να πω οκ δεν με κουρασε σαν gameplay αλλα και τριτο τωρα ...οχι αλλο καρβουνο.

Δημοσ.

απο γραφικα τι λεει θα γουσταρουμε?

εμενα το προιγουμενο με ειχε αφησει με την μπουκια στο στομα οποτε δεν εχω θεμα που ειναι το ιδιο στο story-gameplay

Δημοσ.

Aπο γραφικα ειναι πολυ καλο ,nvidia οptimized το game τωρα καταλαβαινεις ..Ριξε μια ματια σε ενα link παραπανω για τα specs του παιχνιδιου και θα καταλαβεις .

Δημοσ.

Aπο γραφικα ειναι πολυ καλο ,nvidia οptimized το game τωρα καταλαβαινεις ..Ριξε μια ματια σε ενα link παραπανω για τα specs του παιχνιδιου και θα καταλαβεις .

ωραια tnx μεσα στο σκ θα το ξεκινησω    ;)

Δημοσ.

πανε εδω φιλε μου C:\Users\user\Documents\WB Games\Batman Arkham Origins Και βαλε το αρχειο που εχει μεσα σε read only απο ιδιοτητες!

να αναφερω οτι σε win 8.1 64 pro δε μου δουλευει το παραπανω κολπακι συνεχεια πρεπει να ρυθμιζω αναλυσεις κλπ 

αλλα ευτυχως κραταει το σωσμενο story !!

Δημοσ.

και εγω win 8.1 64 pro εχω και δεν χρειαστηκε καν να κανω αυτο το κολπο.ακομα αμα θες δοκιμασε να τρεξεις την συντομευση ως διαχειριστης

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...