DjAde Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 παιδια και σε μενα τα ιδια ειτε on ειτε normal το ιδιο ειναι και εχω nvdia 9600gt εντομεταξυ προσεξε κανεις τις σκιες? οι σκιες των τοπιων δεν παρεμβαλονται απο τον χαρακτηρα για παραδειγμα οι σκιες που κανουν τα καγκελα αν κατσεις μπροστα δν καλυπτονται και τα περισσοτερα στοιχεια μεσα με αφηνει να τα βαλω μεχρη το νορμαλ τα προηγουμενα βατμαν ηταν πιο ομορφα κατα την γνωμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Και τε περιμενεις με μια τοσο παλια καρτα οσο η 9600 gt? Ειναι στο minimum των απαιτησεων του παιχνιδιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Η 9600GT σου δεν τρέχει καν Dx11, οπότε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή η 9600 μόνο αυτό το πρόβλημα παρουσιάζει σε αυτό το παιχνίδι; Μωρέ μπράβο! Θηρίο η καρτούλα! Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδια δν ειπα οτι ειναι θηριο η καρτα αλλα δλδ αυτο με τις σκιες ειναι απαραδεκτο στα αλλα παιχνιδια πως υπαρχουν ακομα και στις κονσολες υπαρχουν τετοιες λεπτομεριες. το dx 11 φταιει δλδ που δεν με αφηνει να βαλω μεγαλυτερα settings? γτ προς το παρων το παιχνιδι το στιβει XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αυτο ακριβως φταιει. Οσα παιχνιδια υποστηριζουν dx11 αν τα τρεξεις σε καρτα που δεν το υποστηριζει δεν θα σε αφηνουν να βαλεις ολα τα settings. Η 9600 gt επειδη ειναι παλια δεν το υποστηριζει και ετσι μπορεις να παιζεις μονο σε dx9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 <p>ρε παιδια δν ειπα οτι ειναι θηριο η καρτα αλλα </p> <p>δλδ αυτο με τις σκιες ειναι απαραδεκτο στα αλλα παιχνιδια πως υπαρχουν </p> <p>ακομα και στις κονσολες υπαρχουν τετοιες λεπτομεριες.</p> <p>το dx 11 φταιει δλδ που δεν με αφηνει να βαλω μεγαλυτερα settings?</p> <p>γτ προς το παρων το παιχνιδι το στιβει XD</p> Φιλε μου πραγματικά θαύμασα ότι μόνο αυτό το πρόβλημα βγάζει αυτή η καλή αλλά παλιά πλέον καρτούλα. Αυτό που σου λέει ο παραπάνω είναι. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μόλις το έβαλα και 'γω.Όπως ακριβώς το περίμενα.Το τρέχω με 8xMSAA/Dx11 Enhanced τα πάντα + PhysX High και παίζει smooth.Vram Usage ~1400MB με όλα αυτά τα καλούδια ενεργοποιημένα.Λίγα κολλήματα/παγώματα παρατήρησα στην αρχή(2-3 φορές) αλλά μετά έστρωσε και όλα καλά.Δεν πρόλαβα να παίξω πολύ, μόνο την εισαγωγή, οπότε ολα κομπλέ so far. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Σε 2 ωρες το βαζω και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bmv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Παίδες όποιος έχει παίξει το game μπορεί να μου πει πως κάνω quickfire batarang γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 επειδη το παιζω μεσω του controller xbox360 ειναι αυτο που σημαδευεις και το πατας 2 φορες γρηγορα.. αλλα στις ρυθμισεις αν δεν τις εχεις πειραξει κανονικα επρεπε να στο εβγαζε :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bmv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορώ να το κάνω στο pc με τίποτα μου έχει σπάσει τα νεύρα δεν ανοίγει η πόρτα αχαχ... Σημαδεύω με δεξί κλικ και με αριστερό το ρίχνει... Όσο γρήγορα και να το πατήσω τα ίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 εβαλες να σου εμφανιζει τα hints?δλδ να σου λεει στην αρχη ποιο κουμπι να πατησεις για να κανεις αυτο που πρεπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sayan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Απο γραφικα τι λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Θέλει patch γιατί έχει πολλά bugs το game. Ένα παρολίγο gamebreaking, αλλά ευτυχώς δεν σώζει εκεί που συμβαίνει, οπότε μπορείς να το παρακάμψεις, αλλά δεν θα φτάσεις 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα