Γαβριήλ Βελμόντης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Αγόρασα χθες τη φυσική έκδοση του παιχνιδιού η οποία αποτελείται από τρεις δίσκους DVD. Πάνω στην εγκατάσταση, παρατήρησα πως το παιχνίδι, μετά και από τον τρίτο δίσκο, φτάνει μέχρι το 56% και από κει και μετά αρχίζει να εγκαθίσταται το υπόλοιπο μέσω Διαδικτύου. Έχει κάποιο πρόβλημα η εγκατάσταση ή οι δίσκοι που έχω στα χέρια μου περιέχουν το μισό παιχνίδι; Είχα παρατηρήσει κάτι παρόμοιο και με το Lords Of Shadow όπου ενώ το παιχνίδι είναι 16GB, μόνο τα 4 αυτών εγκαθίστανται από τον δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Εισαι σιγουρος?? Δηλαδη αν δεν εχεις internet τι κανεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γαβριήλ Βελμόντης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Αν δεν έχεις Ίντερνετ τότε δεν μπορείς να εξαργυρώσεις τον κωδικό του παιχνιδιού, ανεξάρτητα από το αν μπορείς να το εγκαταστήσεις ή όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Το εβαλα και εγω σημερα.Ευτηχως παιζει αψογα το CrossFire και με ολα full(εκτος physx),msaa x2 και 1920χ1080 εχω: minimum 21 maximum 101 average 68 Με τα ιδια αλλα depth of field στο normal εχω: minimum 23 maximum 110 average 72 Οποτε μαλλον θα το αφησω στο πρωτο.Με μια καρτα εχω τα ιδια/2.Σημερα το ξεκιναω,για να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μολις νικησα τον deathstroke.Ενταξει,τρελη παιχνιδαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gongor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 1920x 1080 Guys έτρεξα σήμερα το bench με physx:high και msaa 8x, depth of field ( dx11 enchanced) - Βασικά όλες οι ρυθμίσεις ήταν στο dx11 enchanced Και έχω min 41 max 78 average 52 Έχω gtx 770 , i5 4670k, 16gb ram 1866mhz ! Τι κάνω λάθος- αν κάνω κάτι δηλαδή ! Και ένα ακόμα με physx: off , msaa 8x , όλα τα άλλα στο dx11 enchanced min 58 max 127 average 78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 To τερματισα το παιχνιδι. Ηταν παρα πολυ καλο σαν τα 2 προηγουμενα. Τωρα περιμενω το Injustice για να παιξω ως Joker και να νικησω τον batman στο online γιατι στο origns δυστυχως τον νικας τον joker στο τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 To τερματισα το παιχνιδι. Ηταν παρα πολυ καλο σαν τα 2 προηγουμενα. Τωρα περιμενω το Injustice για να παιξω ως Joker και να νικησω τον batman στο online γιατι στο origns δυστυχως τον νικας τον joker στο τελος Συνχαρητηρια που μας spoilares.Να σαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εντάξει είναι κάτι που το περιμένεις σε Batman παιχνίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ε και παλι,εδω που ειμαι εγω δεν τον εχει αναφερει καν μεχρι στιγμης. BTW εσεις που το τερματισατε,ποσες ωρες ειναι περιπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μολις νικησα τον deathstroke.Ενταξει,τρελη παιχνιδαρα. Κι εσύ spoilerιασες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Γιατί χάνει ο batman από κανέναν ; Μόνο από τον σούπερμαν θα τις φάει στην ταινία που θα βγει το 2015 Ε και παλι,εδω που ειμαι εγω δεν τον εχει αναφερει καν μεχρι στιγμης. BTW εσεις που το τερματισατε,ποσες ωρες ειναι περιπου; Κάνα 10ώρο χαλαρό το main story, αρκετά μικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Κι εσύ spoilerιασες! Ουπς.Τουλαχιστον δεν ειπα ποτε. Γιατί χάνει ο batman από κανέναν ; Μόνο από τον σούπερμαν θα τις φάει στην ταινία που θα βγει το 2015 Κάνα 10ώρο χαλαρό το main story, αρκετά μικρό. Οντως ειναι αρκετα μικρο.Κριμα γιατι ειναι πολυ ωραιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Έβαλα spoiler tags στο επίμαχο σημείο στο post του Oroku Saki. Λίγη προσοχή παίδες, ειδικά όταν μιλάτε για το φινάλε ενός παιχνιδιού χρησιμοποιήστε spoiler tags. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα