Προς το περιεχόμενο

Αγορα smartphone 200€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,

Θελω να αγορασω ενα smartphone για τη κοπελα μου το οποιο να μπορει να σερφαρει ανετα στο internet να βλεπει email - facebook, κανα παιχνιδακι της πλακας κ αν γινετε να εχει κ gps.

Αυτη τη στιγμη εχει ενα htc wildfire το οποιο σερνετε σε οτιδηποτε κανει. Δε προκειτε να βαλει custom rom ουτε εγω θα μπω σε τετοια διαδικασια οποτε θελουμε να κανει τα παραπανω out of the box.

Εχω ψαξει και εχω βρει τα εξης απλα δε μπορω να τα δω και απο κοντα οποτε θελω τη γνωμη σας:

Alcatel ot-997

Huawei ascend g330

Samsung galaxy ace 2

Lg optimus l7

Οποιαδηποτε αλλη προταση ευπροσδεκτη.

Ευχαρηστωωω...

Δημοσ.

Κοιτα μ αρεσουν κ εμενα τα nokia κ ειδικα η σειρα lumia απλα δε ξερω κατα ποσο ευχρηστα ειναι τα windows ειδικα για καποιον που δεν εχει ξαναδουλεψει...;;;;

Δημοσ.

Είναι πολύ εύκολο,γρήγορο και απλό λειτουργικό τα wp και το lumia 800 που σου προτείνει ο φίλος πάνω είναι εξαιρετική συσκευή.

Αν θες όμως κάτι σε android το Ace2 είναι μονόδρομος σε αυτά τα λεφτά,τα άλλα μην τα κοιτάς καν.

Δημοσ.

Τελικα πηραμε το nokia και οντως ειναι πολυ ωραιο κ λειτουργικο.

Το μονο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι δε κανει update στην 7.8. Αν καποιος μπορει να βοηθησει...

Δημοσ.

Δεν πέρνουν όλα τα κινητά αμέσως την αναβάθμιση για τον φόβο μην εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα. Θέμα χρόνου είναι να σου έρθει. Αν βιάζεσαι υπάρχει και το κόλπο με το disconnect.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...