Προς το περιεχόμενο

Elder Scrolls Online με Ελληνικό Guild

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά για όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν αυτό το παιχνίδι με την κυκλοφορία του, εγώ με κάτι φίλους θέλουμε να δημιουργήσουμε καθαρά Ελληνικό guild και έχουμε ψηλές βλέψεις μιας και είμαστε καμένοι από άλλα mmo.

Πολλοί θα πείτε μα Έλληνες μεταξύ τους θα τρόγονται και τλπ. Επειδή το έχουμε πετύχει και σε άλλα Mmo  ξέρουμε πως μπορεί να επιτευχεί και είμαστε διαθέσιμοι να το παλέψουμε. Οι Έλληνες μπορούν να πετύχουν απίστευτα πράγματα άμα πισμώσουν. Πάρτε από τα πόσα ονόματα και αγώνες έχουν περάσει στην ιστορία. Και τώρα είναι ακόμα μια ευκαιρία με όλη αυτήν την αντιελληνικότητα που έχουν περάσει σε όλο τον κόσμο και μεταξύ μας ορισμένοι εξωτερικοί "θεληματίες"... πιστεύω πως ακόμα και μέσα από ένα παιχνίδι μπορούμε να δώσουμε ένα μύνημα σε όλους αυτούς, δείχνοντας τι μπορούμε να πετύχουμε άμα ενωθούμε.

Για όσους θέλουν περισσότερες πληροφορίες ας αποταθούν στην σελίδα της κοινότητας. Δεν χρειαζόμαστε μόνο καμμένους με το gaming, κάθε Ελληνική ψυχή είναι ευπρόσδεκτη που θα ασχοληθεί με το game!

σελίδα: www.hellenicdemigods.guildlaunch.com

Δημοσ.

Καλα αφηστε να ξεκινησει καμια beta πρωτα που οργανωθηκατε απο τωρα , αμα το παιχνιδι βγει μαπα το καρπουζι τι θα κανετε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ παιδιά πιστεύω ότι ο ελληνας παίχτης mmorpg

έχει ωριμαση πλέον

και απλά έχει μείνει η ρετσινιά από το wow

που ήταν το πρώτο του mmo

δεν είναι θέμα ελληνων παιχτών

είναι θέμα ανθρωπων

άλλοι είναι ευγενικοί και υπομονετικοί

και άλλοι άξεστοι και ανυπόμονοι

να δούμε πως θα πάει το game

τι οικονομικό μοντέλο θα ακολουθήσει

και βλέπουμε

Επεξ/σία από aliakas
Δημοσ.

Αν εξεραίσεις τα πολλά ανήλικα που κατακλέιζουν με την έναρξη ένα παιχνίδι (ανήλικα βλέπε κάτω των 10) πιστεύω οι υπόλοιποι Έλληνες gamer  είναι πολοί σωστοί και καθως πρέπει.

Το countdown δεν είναι τυχαίο είναι από πηγές. Τώρα κατά πόσο θα βγουν αληθινές βλέπωντας και κάνοντας...

Δημοσ.

Ο aliakas έχει ένα δίκιο σε αυτό. Και εγώ έχω αποφύγει να παίζω με Έλληνες στα ΜΜΟ που παίζω αλλά αυτό έγινε κυρίως λόγω άσχημων εμπειριών στο WoW. Θα ενδιαφερόμουν και εγώ πάντως αν τελικά αποφασίσω να παίξω το game.

Δημοσ.

Καταπληκτικό αν είναι αληθινό. Αλλά αν δεν ξεκινήσει αύριο η beta ...δύσκολα

Αν εξεραίσεις τα πολλά ανήλικα που κατακλέιζουν με την έναρξη ένα παιχνίδι (ανήλικα βλέπε κάτω των 10) πιστεύω οι υπόλοιποι Έλληνες gamer  είναι πολοί σωστοί και καθως πρέπει.

Το countdown δεν είναι τυχαίο είναι από πηγές. Τώρα κατά πόσο θα βγουν αληθινές βλέπωντας και κάνοντας...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπράβο αλλά καλά είναι στα Ελληνικά να προσέχουμε και την ορθογραφία (υπάρχουν και διορθωτές ;) )

• Like 2
Δημοσ.

Καλή προσπάθεια για το guild και καλή τύχη. 

Αλλά όχι ευχαριστώ.  Θα βρω το guild ελληνικό ή ξενόγλωσσο από άτομα που θα γνωρίσω παίζωντας το παιχνίδι, όταν αυτό βγει. Και όπου έχουμε κοινή ιστορία στα MMO. (UO - Daoc ).

εγώ παιδιά πιστεύω ότι ο ελληνας παίχτης mmorpg

έχει ωριμαση πλέον

και απλά έχει μείνει η ρετσινιά από το wow

που ήταν το πρώτο του mmo

Μην βάζεις σε ένα σάκο όλους τους Έλληνες. 

Παίζω με πολλούς Έλληνες MMO RPGs από το 1995, (Realm - UO - DAOC - EVE - Darkfall) και δεν έχουμε ακουμπήσει το WoW (να ξεράσω) και τους κλώνους του. :)

Δημοσ.

Ερώτηση κρίσεως: Μιας και από ότι έχουμε ακούσει το παιχνίδι θα παίζεται σε έναν υπέρ-server όπου όλοι οι παίχτες θα είναι στον ίδιο server,και ανάλογα τη συμμαχία που θα διαλέξει ο παίχτης θα τον βγάλει σε τελείως διαφορετικά μέρη και μέχρι κάποιο σημείο δεν θα μπορεί να πάει σε άλλα μέρη του χάρτη,σε ποια συμμαχία θα είναι το guild ?

Γιατί το θέμα είναι μιας και θα 'μαστε guild,να παίζουμε και σαν ομάδα,όχι να βρισκόμαστε μόνο όταν είναι να κάνουμε pvp μεταξύ μας.

btw,έχουμε κάνα νέο για ημερομηνία ή μπα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...