Moderators stormrain Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Η διαφορα πιστευω ειναι στο aftersales γι'αυτο και μιλαμε για εγγυηση κλπ. Η συσκευη και παραεισαγωγης να ειναι, σφραγισμενη ειναι, οποτε ειναι σαν ολες τις αλλες... το μετα ειναι το θεμα και αν γινει κατι που παει και ποιοι το ελεγχουν/φτιαχνουν κλπ... Απο τη στιγμη που ισχυει η πανευρωπαικη εγγυηση απλα το στελνεις στην αντιπροσωπεια. Ουτε εγω εχω εμπειρια απο after sales για το καταστημα παρεμπιπτοντως, αλλα φανταζομαι το μονο after sales που θελει καποιος σε τετοια φαση ειναι να δεχονται DOA που δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο. Η θετικη μου γνωμη εχει να κανει με το χρονο παραδοσης και την επικοινωνια παντως
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Απο τη στιγμη που ισχυει η πανευρωπαικη εγγυηση απλα το στελνεις στην αντιπροσωπεια. Ουτε εγω εχω εμπειρια απο after sales για το καταστημα παρεμπιπτοντως, αλλα φανταζομαι το μονο after sales που θελει καποιος σε τετοια φαση ειναι να δεχονται DOA που δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο. Η θετικη μου γνωμη εχει να κανει με το χρονο παραδοσης και την επικοινωνια παντως Το doa πέρα απο κάποιες εξαιρέσεις προϊόντων .. Δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς . Το επιβάλει η νομοθεσία και ειναι 7 ημέρες. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Σαφώς, εννοώ χωρίς να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα κλπ
Millennium Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Με τα ελληνικά καταστήματα ποτέ δεν μπορείς να'σαι σίγουρος.
nfeel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Από θέμα αξιοπιστίας το e shop σαφώς υπολείπεται.Ιδίως όταν δεν έχει άμεσα διαθέσιμο κάτι οι πιθανότητες να τρέχεις αυξάνονται γεωμετρικά.Μια ματιά στο αντίστοιχο θέμα παραπόνων για το eshop θα σε πείσει.. Το birdphone από την άλλη στέκεται αρκετά καλά.Δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας,ούτε κ κάλυψης για την εγγύηση.Προσωπικά θα έριχνα κ μια ματιά στο kinitomania όμως,από εκεί έχω εμπειρία και μπορώ να το προτείνω δίχως επιφύλαξη.Ιδίως αν είναι και φθηνότερο από τα 2 προαναφερθέντα καταστήματα.
SimplyBergman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Χρησιμο θεμα. Κι επειδη κι εγω το σκεφτομαι το σκρουτζ (γιατι οχι?) αναρωτιεμαι, σε σχεση με αγορα απο εξωτερικο (ΕΕ) πως ειναι τα πραγματα?
Galaxia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Με τα ελληνικά καταστήματα ποτέ δεν μπορείς να'σαι σίγουρος. Θα συμφωνήσω μαζί σου, ωστόσο οι νόμοι είναι νόμοι και αν τους γνωρίζουμε (δηλαδή τα δικαιώματά μας) μπορούμε να διεκδικήσουμε οτιδήποτε είναι θεσπισμένο από αυτούς. Απλά γενικά σα λαός δεν διεκδικούμε και αποδεχόμαστε με ηττοπάθεια οτιδήποτε μας επιβάλλουν οι επιχειρήσεις, τις περισσότερες φορές χωρίς να γνωρίζουμε καν ότι υπάρχουν νόμοι που μας προστατεύουν ως καταναλωτές. 1
Vasilisxd Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ πραγματικά απορώ με κάποιους που παίρνουν π.χ Galaxy S3 από Γερμανούς , Πλαίσια κτλπ στα 600+ και στα σκρουτζομαγαζα κοστίζει τουλάχιστον 200 ευρώ κάτω , στα 428€. Άκομα και στις αγγελίες τα πουλάνε πιο ακριβά !!! Όποτε έχω χρειαστεί να στείλω Samsung συσκευή και Nokia από Σκρουτζ , δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ούτε καν την απόδειξη δεν ζητάνε στο σέρβις 2
Galaxia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ πραγματικά απορώ με κάποιους που παίρνουν π.χ Galaxy S3 από Γερμανούς , Πλαίσια κτλπ στα 600+ και στα σκρουτζομαγαζα κοστίζει τουλάχιστον 200 ευρώ κάτω , στα 428€. Άκομα και στις αγγελίες τα πουλάνε πιο ακριβά !!! Όποτε έχω χρειαστεί να στείλω Samsung συσκευή και Nokia από Σκρουτζ , δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ούτε καν την απόδειξη δεν ζητάνε στο σέρβις Αυτό το λες αλήθεια ότι δε ζητάνε την απόδειξη ή προσπαθείς να μας κάνεις καραφλούς; 1
Vasilisxd Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Οταν στέλνεις μόνος σου το κινητό κατευθείαν στα επισκευαστικα κεντρα , (χωρίς δλδ να το πας στο καταστημα που το πηρες) δεν χρειαζετε αποδειξη.
kataramenos32 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Εγω φιλε μου εχω κανει αγορες και απο τα δυο καταστηματα και τα προτεινω ανεπιφυλακτα
Galaxia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Οταν στέλνεις μόνος σου το κινητό κατευθείαν στα επισκευαστικα κεντρα , (χωρίς δλδ να το πας στο καταστημα που το πηρες) δεν χρειαζετε αποδειξη. Ωραία. Και στο επισκευάζουν δωρεάν;
platinum Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Aftersales δεν εχει χρεαστει μεχρι τωρα,σχεδον σε κανενα ιντερνετικο μαγαζι απο το οποιο εχω αγορασει. Και αν χρειαστείς τι γίνεται; Είσαι σίγουρη ότι θα υπάρχει αύριο;
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Και αν χρειαστείς τι γίνεται; Είσαι σίγουρη ότι θα υπάρχει αύριο; To μονο aftersales που θεωρω πως μπορει να χρειαστει ειναι σε περιπτωση DOA που γινεται εντος 7 ημερων.
nikoskon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 <p>Οταν στέλνεις μόνος σου το κινητό κατευθείαν στα επισκευαστικα κεντρα , (χωρίς δλδ να το πας στο καταστημα που το πηρες) δεν χρειαζετε αποδειξη.</p> Τσου. Στην smartek στο Χαϊδάρι που ειναι το επίσημο service της Samsung μου ζήτησαν απόδειξη αγοράς για να δουν αν είμαι εντός της διετούς εγγύησης. Πήγα να παίξω ένα στοίχημα και όταν γύρισα μου το είχαν φτιάξει! 1 hour service. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα