Greekz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας θελω μια μικρη συμβουλη καθως τελειωσε το συμβολαιο που ειχα στην wind θελω να αλλαξω παροχο και σκευτομαι να παω ή στη cyta ή στον οτε Ο οτε με 36 ευρω μου δινει 24mbps ενω η cyta μου δινει με 25 ευρω 8mbps κλειδωμενα και 1 mbps upload Η αποσταση απο το ΑΚ ειναι γυρω στα 1800 μετρα τι λετε να συμφερει καλυτερα?
chrismilo91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 εχο οτε πληρωνω μαζι με τηλεφωνω και νετ 70ευρω το διμινο ειναι για τον καδο απλα....
Greekz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Επειδη εχω μεγαλη αποσταση απο το ΑΚ δεν θα πιασω την 35αρα οποτε τα θεωρω τσαμπα λεφτα
NikosKallithea Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας θελω μια μικρη συμβουλη καθως τελειωσε το συμβολαιο που ειχα στην wind θελω να αλλαξω παροχο και σκευτομαι να παω ή στη cyta ή στον οτε Ο οτε με 36 ευρω μου δινει 24mbps ενω η cyta μου δινει με 25 ευρω 8mbps κλειδωμενα και 1 mbps upload Η αποσταση απο το ΑΚ ειναι γυρω στα 1800 μετρα τι λετε να συμφερει καλυτερα? Άπλα να ξέρεις οτι η cyta πουλάει ip τηλεφωνία με οτι αυτο συνεπάγεται.
salonika91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν ειναι και τοσο προβλημα τα λεφτα και θες το καλυτερο σε pings πας για ote.
Greekz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ναι τα λεφτά δεν είναι τόσο το θέμα μπορώ να βρίσκω κάθε μήνα αυτά τα 10 ευρώ που θέλει παραπάνω ο ΟΤΕ το θέμα μου είναι που θα έχω το γρηγορότερο ίντερνετ
salonika91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Τι χρηση κανεις το internet?Παιζεις παιχνιδια?Και αν ναι τι? Με την wind ησουν ευχαριστημενος?
Greekz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Παιχνίδια και download παίζω κυρίως eve online Με την wind δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος
NikosKallithea Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδή τι εννοείς ip τηλεφωνία ? Δηλαδή, αν δεν συγχρονίζει ο ρουτερ ή αν χαλάσει δεν εχεις τηλέφωνο, αν εχεις διακοπή ρεύματος δεν εχεις τηλέφωνο, και η ποιότητα είναι ip, Αν πας λοιπόν cyta να ψάξεις αν έχει dslam στο κέντρο που λες, μην σε στείλουν σε κανένα άλλο κέντρο και απο 1800μ βρεθείς στα 3000. Αυτό βέβαια που δεν κατάλαβα είναι ποιος θα σου εγγυηθεί αυτό που λες "8mbps κλειδωμένα και 1 mbps upload"
Greekz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα μαζι τους ετσι μου ειπαν δεν ξερω κατα ποσο ισχυει
salonika91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ο σερβερ απ'οτι ειδα ειναι στην Αγγλια.Ο οτε ειναι η καλυτερη λυση γιατι νομιζω εχει απευθειας συνδεση με Αγγλια Τωρα η cyta δεν ξερω αν εχει και αυτη απευθειας με Αγγλια. Θα το ψαξω κ αλλο
Greekz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Τελικα θα παω στον οτε καθως εχουν πολλοι γνωστοι μου που μενουν κοντα μου και εχουν γρηγορο και σταθερο ιντερνετ Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα