Evoliasmenos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 δισκος με windows xp bootable...στο δικο μου πισι ολα οκ...σ'αυτο το λαπτοπ που ειναι ενα της genesis βγαζει boot cd-rom:no emulation booting... τι ειναι αυτο???
guardianx71 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δώσε περισσότερες πληροφορίες . Τί δίσκος με τι εγκατάσταση και από που. Γενικός αυτό το μήνυμα μάλλον σημαίνει ότι ή δεν βλέπει τον δίσκο καθόλου και πάει να κάνει boot από το cd , ή από το bios έχει αφαιρεθεί ο δίσκος από τα boot devices. Τσέκαρε αν τον βλέπει στο bios πρώτα. Αλλά να ξέρεις . Αν τα xp τα εγκατέστησες σε άλλο pc και προσπαθείς να τα βάλεις σε άλλο δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να τρέξουν . Το πιο πιθανό είναι να βγάζει μπλε οθόνη ή να κάνει απευθείας reboot
Evoliasmenos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 ειχα προβλημα με την δημιουργια ενως bootable cd με windows xp home edtion sp3...τελοςπαντων με βοηθησαν τα παιδια απο το forum και εβγαλα μια ακρη...καιω το cd και το δοκιμαζω στον υπολογιστη μου(windows 7 εχω εγω αλλα το εβαλα σε'μενα για να δω αν δουλευει)...μου εβγαλε κανονικα στην εκκινηση ''''press any key'''' κτλ και ολα κομπλε...μολις ομως το βαζω σ'αυτο το λαπτοπ της genesis(αρκετα παλιο) και θετω boot priority cd-rom παει να το διαβασει και μετα απο λιγο βγαζει αυτο το μηνυμα που ανεφερα προηγουμενως...
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 cd rom ειπες? αν το bootable δισκακι ειναι dvd και οπως ειπες ειναι αρκετο παλιο το λαπτοπ μαλλον δεν υποσηριζει dvd, αλλα δες και εδω μια αλλη αποψη http://www.fixya.com/support/t203785-boot_cd_rom_type_cd_rom_non_emulation
guardianx71 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Για στήσε από πάνω του λίγο αυτί , κάνει τον κλασικό θόρυβο που κάνουν τα drives όταν διαβάζουν? Μπορεί να έχει αρχίσει να παραδίδει πνεύμα το drive ή να μην τα πάει καλά με την μάρκα cd που χρησιμοποίησες cd rom ειπες? αν το bootable δισκακι ειναι dvd και οπως ειπες ειναι αρκετο παλιο το λαπτοπ μαλλον δεν υποσηριζει dvd, αλλα δες και εδω μια αλλη αποψη http://www.fixya.com/support/t203785-boot_cd_rom_type_cd_rom_non_emulation Για xp που λέει cd είναι
Evoliasmenos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 παιδια ειναι cd,παει να το διαβασει και μολις βγαλει το μηνυμα για να ξεκινησει την διαδικασια μου πεταει αυτο το μηνυμα και μετα ξανα στην εκκινηση βρισκομαι και παλι το ιδιο συνεχως +απ΄'οτι εψαξα πολλοι λενε οτι φταιει το bios,αλλοι λενε οτι φταιει το sp3 δηλαδη θελω windows με sp2 η sp1...και τριτη αποψη(αυτες οι τρεις περιπτωσεις επικρατουν) ειναι για καποιο emulator el torito το οποιο το χρησιμοποιουνε τα xp (μαλλον οχι το δικο μου )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα