CaptainAmerica Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Παρακαλω ελω να μου πειτε τι να κανω πηρα ενα λαπτοπ απο εναν χρηστη http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/hp/120105-hp-dv6-6002ev-500%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/ Το θεμα ειναι οτι ειχε βαλει θετικη αφου ο κυριος πηρε τα λεφτα που ζητησε 500ε ουτε σεντ παρακατω και πληρωσα 10ε μεταφορικα κατοπιν συνενοησησ γιατι ηθελα η κουριερ να ελενξει το λαπτοπ. του βαζω την ουδετερη για τον λογο που αναφερω ενω επρεπε να ειναι 100% αρνιτηκη δεν μιλισα ποτε οτι θελω να εχει windows 7 h 8 οταν μου ειπε κανω φορματ και στο στελνω,,"στην αγγελεια θα δειτε windows 8 γνισια" ερχεται το λαπτοπ στα χερια μου... με wind 8 crack τον παιρνω τηλ και του λες δεν εχεις αυθεντικα windows??? μου λεει τα χρειαζομαι εγω... οποτε καταλαβεται γραφει win 8 original για να ανεβασει την τιμη να ειναι πιο ομορφη η αγγελεια. δευτερο μου λεει οτι το stiker των 7 δεν το εχει χρησιμοποιησει ενω με αυτο εκανε το upgrade apo 7 se 8 και ενα ακομα που δεν το εγραψα στην αξιολογηση ειναι οτι ο ανθρωπος εβαλε sata 2 hdd αντι για εναν sata 3 που εχει το εργοστασιακο hp λαπτοπ... πως μπορω να αλλαξω την αξιλογηση μου και πραγματικα προσοχη με αυτο το member... Ευχαριστω για τον χρονο σας Μιχαλης
Hal9000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Όπως έχουμε αναφέρει, δεν μπορεί να γίνει αλλαγή ή διαγραφή μιας αξιολόγησης από τη στιγμή που έχει δημοσιευθεί και η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί. Η μόνη εξαίρεση είναι η ολική διαγραφή της αξιολόγησης όταν η συναλλαγή δεν έχει ολοκληρωθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις