Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

στο 2ο συστημα της υπογραφης μου η ενσωματωμενη καρτα γραφικων δεν τη παλευει για αναπαραγωγη 1080p αρχειων/ταινειων παρουσιαζοντας κολληματα.

Θα ηθελα να μου προτεινετε αν δεν σας κανει κοπο μια καρτα γραφικων που να ειναι ανετη με τη δουλεια που θελω (gaming δεν με ενδιαφερει) και το σημαντικοτερο να μην χρειαζετε xtra τροφοδοσια μιας και μου χουν τελειωσει τα καλωδια απο το τροφοδοτικο...

Σας ευχαριστω προκαταβολικα 

υγ. θα προτιμουσα nvidia μιας και η amd μου χει σπασει τα @@@@. Αν δεν γινετε ομως τι να κανουμε...

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ μια από τα ίδια; :)

Σήμερα μάλλον μου κάηκε η κάρτα γραφικών. Ξεκινάω τον υπολογιστή και μου εμφανίζει σε όλη την οθόνη διάφορα χρωματιστά μικρά τετραγωνάκια. Το σύστημα ξεκινά κανονικά απ' ότι κατάλαβα (από τους ήχους έναρξης).

Η κάρτα μου ήταν μια φθηνή Sparkle GeForce9400GT http://www.xgcdb.com/cards/sparkle/geforce-9400-gt-sf-px94gt512u2-hm.html

Χρησιμοποιώ linux, οπότε με ενδιαφέρει μόνο nvidia και επίσης όπως και ο Dragonlordcv2002 τη θέλω μόνο για ταινίες. Επειδή θα πάρω κι έναν προβολέα, θέλω απαραίτητα hdmi και dvi εξόδους. Η 610 μου κάνει κι εμένα έτσι; Να πάρω με παθητική ψύξη ή θα μου μείνει στο χέρι. Η παλιά έκανε αρκετό θόρυβο λόγω του ανεμιστήρα που τα είχε παίξει, και ίσως γι'αυτό τα έφτυσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...