kxs14 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα, διαθέτω την παρακάτω μητρική η οποία έχει ένσωματωμένο έναν amd επεξεργαστη στα 1.6ghz διπύρηνο. Εχει μια επιλογή ότι μπορώ από την πητρική να τον υπερχρονίσω στα 1.8ghz το ποποίο και σκέφτομαι σοβαρά μια και το σύστημα δεν τραβάει και τόσο πολύ.. Το έχει δοκιμάσει κανέις? Αξίζει? Τι μπορώ να κάνω για να αυξήσω την ψύξη , μιας και δυστυχώς έχει μόνο παθητικό συστημα ψύξης από μόνο του. http://www.asus.com/Motherboard/E35M1M/
krunar Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Την ίδια έχω και εγώ και όντως δεν τραβάει τόσο, απλά την έχω για fileserver και δεν κάιγομαι να την πουσάρω. αν το δοκιμάζεις γράψε μας τις εντυπώσεις σου.
p_under Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 @ksx14 αν θες να αρχίσεις τα πειράγματα σε μια fanless μητρική καλό θα ήταν να βάλεις ένα ανεμιστηράκι να την δροσίζει. Επίσης κοίτα εδώ είναι ένα tool για να κάνει overclock μέσα από τα windows.
p_under Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 γτ haris013? τι κακό έχει το overclοck μέσα από τα wins? Έχεις δει τα GUI των τελευταίων tools, ξέρεις ότι μπορούν να σετάρουν τα πάντα? Και εγώ δεν είμαι οπαδός του overclock μέσα από τα Windows, αλλά στις περισσότερες Brazos μητρικές δεν υπάρχουν settings για oc.
haris013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 γτ haris013? τι κακό έχει το overclοck μέσα από τα wins? Έχεις δει τα GUI των τελευταίων tools, ξέρεις ότι μπορούν να σετάρουν τα πάντα? Και εγώ δεν είμαι οπαδός του overclock μέσα από τα Windows, αλλά στις περισσότερες Brazos μητρικές δεν υπάρχουν settings για oc. επειδή δεν έχουν επιλογή για o/c οι περισσότερες αν οχι όλες καλό θα ήταν να μην τις πειράζουμε γιατί έχουν παθητηκή ψύξη και δευτερόν δεν σηκώνουν πολλά πολλά,για μένα δεν αξίζει τον κόπο και αν ο φίλος θέλει να πειραματιστεί γενικά με το o/c δυστιχώς έχει πέσει σε περιέργη πλατφόρμα που θα τον ζορίσει αρκετά αν δεν έχει ξανά ασχοληθεί. τώρα όσο αφορά τα latest tool γενικά δεν τα εμπιστεύομαι ιδιαίτερα(είμαι λίγο old school) παρόλο που μπορείς να σετάρεις τα πάντα,βέβαια σε περιπτώσεις όπως του OP δεν έχει άλλη επιλογή αλλά ξαναλέω η γνώμη μου είναι οτι δεν αξίζει να ασχοληθεί.
kxs14 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Το εκανα τελικα και πηγε μεχρι 1.65ghz ανα πυρηνα απο τα 1.6 που εδινε κανονικα'. Εκανα πατεντα και εστρεψα ανεμιστηρα να ριχνει ολο τον αερα στην ψυκτρα. Στα windows 7 oλα δουλεαν τελεια' σταθερο το συστημα και αρκετα δροσερο. Στα windows 8 ετρωγα συνεχεια restart... οποτε και το δκυλευω με. Winows 7 μονιμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα