lifeowner771 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Για το λεσβιακό προφανώς Χαιρομαι που δεν ημουν ο μονος που το σκεφτηκε
johnmak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Την αρχισα προσφατα.Ειμαι στο 4ο επεισοδιο.Γενικα μου αρεσει αρκετα,μου αρεσει το στυλ,το σεναριο και το πως φαινεται να παιζουν και θα το δω ανετοτατα. Το μονο που με χαλαει ειναι καποιες αρκετα μικρολεπτομερειες.Συγκρινοντας την και με αλλες που λες αστυνομικες. Και ξαναλέω αυτα τα συμπερασματα βεβαια ειναι απο τα 4πρωτα επεισοδια και μονο.Τετοιες λεπτομερειουλες ειναι οτι ενα τμημα ξερω γω απαρτιζεται μονο απο 4ατομα και τι γινεται ποσες ωρες δουλευουν?! Οποιος εχθρος φαει 6 μπουνιες απενεργοποιειται για την υπολοιπη σκηνη σε διαφορες περιπτωσεις,και επισης δεν εχω καταλαβει 1-2 πραματακια οπως πχ γιατι εκανε την ληστεια στο 3ο επεισοδιο(νταξει δν τo θεωρω spoiler)...Αν και αυτο φανταζομαι θα εξηγηθει.
johnmak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Και μολις εβαλα το 5.Και ενιωσα ξανφνικα οτι εβαλα Sons of Anarchy.Αλλα η ταμπελα τελικα δεν ελεγε Charming .Και δεν μπηκε δυστυχως το https://www.youtube.com/watch?v=Qd9ULJf2jqU Παντως σκηνη τελειως ξεσηκωμενη απο SOA και δειχνει οτι κατι αφησε ας πουμε και στην Αμερικανικη τηλεοραση. Gj
johnmak Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Και ενω ως το 5ο επεισοδιο εχουμε με 10 μπουνιες αναισθητο για το υπολοιπο των εξελιξεων τον σεκιουριτα και οποιονδηποτε εκπαιδευμενο στο 8ο εχουμε μια τεκκεν-soul calibur αναβιωση μεταξυ 2 immortals Και με αυτη την καταληξη Αλλα οχι αληθεια μου αρεσει.Ειναι ενδιαφερουσα τρελη σειρα.
coffeex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τα σπάει η σειρά και που να δεις και τα επόμενα.
speedy23 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ασχετο αλλα τo 720p (καναλιου παντα) αυτης της σειρας ειναι το καλυτερο με διαφορα που εχω δει απο σειρες. Παρ'ολο που κανει καποια 'σπασιματακια' που και που.
Dimitris1948 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Είδα τα πρώτα 4 επεισόδια, η σειρά είναι πολύ μέτρια πράμα που με κάνει να αναρωτιέμαι... Αν δεν έπεφτε τόσο γαμήσει θα την βλέπατε?
vsl Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μα σεξ και βία είναι η σειρά. Άρα όποιος την βλέπει, γι' αυτό την βλέπει. Όποιος θέλει δράμα, κωμωδία κτλ στρέφεται αλλού. 1
xavier Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 φοβερο επεισοδειο το 3ο... παντως ντροπη και αισχος που η ινδιανα εφυγε πριν δειξει τι αξιζει στη σειρα... 2
lifeowner771 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Kαθε επεισοδιο που περναει, η σειρα γινεται ακομα πιο γαματη.. Μακραν το καλυτερο fight scene μεταξυ nolla και clay 1
rwmi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 ειμαι 12ο λεπτο του 3ου damn αρρωστη σειραρα
vsl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Από τα καλύτερα επεισόδια το 3ο, αλλά ξενέρωσα απίστευτα που πέθανε η Νόλα, ήταν η αγαπημένη μου. (γενικά την Odette την έχω ερωτευτεί από το Site: The Unborn και το εξώφυλλο της ταινίας) Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2015 από vsl 1
Fan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέσα στις 10 καλύτερες σειρές που έχουν βγει τα δύο τελευταία χρόνια άνετα. Πανικός, ξύλο, αγωνία και παίζουν από τις ωραιότερες γυναίκες. 1
coffeex Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Από τα καλύτερα επεισόδια το 3ο, αλλά ξενέρωσα απίστευτα που πέθανε η Νόλα, ήταν η αγαπημένη μου. (γενικά την Odette την έχω ερωτευτεί από το Site: The Unborn και το εξώφυλλο της ταινίας) Συμφωνώ 100% Περιμένω το επόμενο επεισόδιο πως και πως. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Απίστευτη σειρά. Απλα Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα