Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σκευτομαι να το ξεκινησω αλλα αυτος ο γλοιωδης ο δικος μας που παιζει δεν μου καθεται καλα .. εχει αυτοτελη επεισοδια ? η ενα στορυ που συνεχιζεται ?

Δημοσ.

Μπορείς να πεις ότι συμβαίνουν και τα δύο, έχουμε μια κεντρική ιστορία αλλά συμβαίνουν και άλλα ανεξάρτητα γεγονότα.

Δημοσ.

σκευτομαι να το ξεκινησω αλλα αυτος ο γλοιωδης ο δικος μας που παιζει δεν μου καθεται καλα ..

Εντάξει μιλάμε για 30 δευτερόλεπτα συνολικά σε 6 επεισόδια.Μην τρελαίνεσαι.
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

seriously το κάθε βρωμόξυλο που ρίχνει είναι πιο απολαυστικό από τα προηγούμενα...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

τι τραβάει κι αυτός ο Βασιλόπουλος...

άτσα παίζει και η Odette από το House MD (Cloverfield etc)

Δημοσ.

ποια ειναι αυτη? η ινδιανα? ευπροσδεκτη προσθηκη...

χορταστικο ξυλο για μια ακομα φορα...

το φαγατε το παλικαρι μας

Δημοσ.

Σεξ , βία διάλειμμα για κανένα διάλογο, σεξ, βία , διάλειμμα για διαφημίσεις, σεξ, βία, διάλειμμα για φαγητό, σεξ, βία...............

• Like 1
Δημοσ.

Σεξ , βία διάλειμμα για κανένα διάλογο, σεξ, βία , διάλειμμα για διαφημίσεις, σεξ, βία, διάλειμμα για φαγητό, σεξ, βία...............

οντως τα εχει ολα η σειρα...τι αλλο να ζητησει κανεις?

• Like 1
Δημοσ.

Το τελευταίο επεισόδιο πάντως δεν μου άρεσε και πολυ. Ίσως το χειρότερο απο όλα τα προηγούμενα

Δημοσ.

Το τελευταίο επεισόδιο πάντως δεν μου άρεσε και πολυ. Ίσως το χειρότερο απο όλα τα προηγούμενα

Συμφωνώ.. πολύ ξύλο για το τίποτα.

Η ινδιάνα φαίνεται  :devil: 

Δημοσ.

Πανε χαμενοι μερικοι ηθοποιοι με το σεναριο,που στηριζεται κυριως σε βια και σεξ,που ειναι πολυ καλοι οπως ο κεντρικος ηρωας και ο μαυρος ο παππους. Αξιζαν να παιζουν σε ποιο ποιοτικη σειρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...