xavier Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 πολυ "αταλαντη" η γκομενα ομως...η κορη του παστορα πολυ καλυτερη
@X@ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 σκευτομαι να το ξεκινησω αλλα αυτος ο γλοιωδης ο δικος μας που παιζει δεν μου καθεται καλα .. εχει αυτοτελη επεισοδια ? η ενα στορυ που συνεχιζεται ?
coffeex Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μπορείς να πεις ότι συμβαίνουν και τα δύο, έχουμε μια κεντρική ιστορία αλλά συμβαίνουν και άλλα ανεξάρτητα γεγονότα.
skiabox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 σκευτομαι να το ξεκινησω αλλα αυτος ο γλοιωδης ο δικος μας που παιζει δεν μου καθεται καλα ..Εντάξει μιλάμε για 30 δευτερόλεπτα συνολικά σε 6 επεισόδια.Μην τρελαίνεσαι. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 seriously το κάθε βρωμόξυλο που ρίχνει είναι πιο απολαυστικό από τα προηγούμενα... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 τι τραβάει κι αυτός ο Βασιλόπουλος... άτσα παίζει και η Odette από το House MD (Cloverfield etc)
xavier Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 ποια ειναι αυτη? η ινδιανα? ευπροσδεκτη προσθηκη...χορταστικο ξυλο για μια ακομα φορα... το φαγατε το παλικαρι μας
skiabox Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Σεξ , βία διάλειμμα για κανένα διάλογο, σεξ, βία , διάλειμμα για διαφημίσεις, σεξ, βία, διάλειμμα για φαγητό, σεξ, βία............... 1
xavier Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Σεξ , βία διάλειμμα για κανένα διάλογο, σεξ, βία , διάλειμμα για διαφημίσεις, σεξ, βία, διάλειμμα για φαγητό, σεξ, βία............... οντως τα εχει ολα η σειρα...τι αλλο να ζητησει κανεις? 1
D_N_A Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Το τελευταίο επεισόδιο πάντως δεν μου άρεσε και πολυ. Ίσως το χειρότερο απο όλα τα προηγούμενα
coffeex Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Το τελευταίο επεισόδιο πάντως δεν μου άρεσε και πολυ. Ίσως το χειρότερο απο όλα τα προηγούμενα Συμφωνώ.. πολύ ξύλο για το τίποτα. Η ινδιάνα φαίνεται
benign Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Πανε χαμενοι μερικοι ηθοποιοι με το σεναριο,που στηριζεται κυριως σε βια και σεξ,που ειναι πολυ καλοι οπως ο κεντρικος ηρωας και ο μαυρος ο παππους. Αξιζαν να παιζουν σε ποιο ποιοτικη σειρα.
benign Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Καλο και το επομενο επεισοδιο. Καλο σκηνικο μαχης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα