speedy23 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ενα εξαιρετικο τελος σε μια εξαιρετικη σεζον. Εχω κουρασει και γω. 1
Inler Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Banshee-The 100-Vikings-Flash κρατανε υψηλο επιπεδο....
viper2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μάζεψα τα επεισόδια, τα είδα και στα αρνητικά δεν μου άρεσε που φαγαν ολα τα μελανό θηρία για να αφήσουν τις αλληθωρες. Στα θετικά, το casting του ναζί ηταν απίστευτο. Βασικά ειναι τόσο συμπαθητικός που ο σκηνοθέτης ζουμαρει συνέχεια στην σβάστικα για να σου θυμίσει τι ειναι. Με λίγα λόγια, καλη η σεζόν αλλα το τελευταίο επεισόδιο ηταν κάπως ετςι και ετςι. 1
Fan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ναι κάπως με χάλασε και μένα το τελευταίο επεισόδιο. Πολύ καλή σεζόν όντως.
lifeowner771 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μάζεψα τα επεισόδια, τα είδα και στα αρνητικά δεν μου άρεσε που φαγαν ολα τα μελανό θηρία για να αφήσουν τις αλληθωρες. Στα θετικά, το casting του ναζί ηταν απίστευτο. Βασικά ειναι τόσο συμπαθητικός που ο σκηνοθέτης ζουμαρει συνέχεια στην σβάστικα για να σου θυμίσει τι ειναι. Με λίγα λόγια, καλη η σεζόν αλλα το τελευταίο επεισόδιο ηταν κάπως ετςι και ετςι. Ναι όντως ο ναζί ηταν απο τους πιο συμπαθητικούς χαρακτηρες. 1
Norone92 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Αξίζει να πω ότι με τις 2 πρώτες σεζόν που τις είδα μαζεμένες είχα κολλήσει άσχημα. Περίμενα να βγει ολόκληρη η 3η για να τη δω και την τελείωσα χθες. Απλά τα έσπασε... Τρομερή όλη η σεζόν, ειδικά όμως το τελευταίο επεισόδιο όπως και αυτό που πήγαν Νέα Ορλεάνη για να κυνηγήσουν τον Chayton ήταν top. Συμφωνώ, ο ναζί πολύ συμπαθητικός χαρακτήρας και έχει ενδιαφέρον να δούμε στο μέλλον όλο το backstory του και τον τρόπο που άλλαξε τρόπο σκέψης. Το ότι ακόμα κλαίω για τη Siobhan είναι φυσιολογικό; Πολύ πιο καλοδουλεμένη παραγωγή από πολλές πιο αναγνωρισμένες σειρές, με 0 κακές ερμηνείες. Και ενώ βλέπεις όλα αυτά τα "υπερβολικά" σκηνικά δράσης και χαμού, δε σπάζεσαι καθόλου γιατί είναι τέλεια γυρισμένα χωρίς να χάνεται η γαμάτη υπόθεση.
viper2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Αξίζει να πω ότι με τις 2 πρώτες σεζόν που τις είδα μαζεμένες είχα κολλήσει άσχημα. Περίμενα να βγει ολόκληρη η 3η για να τη δω και την τελείωσα χθες. Απλά τα έσπασε... Τρομερή όλη η σεζόν, ειδικά όμως το τελευταίο επεισόδιο όπως και αυτό που πήγαν Νέα Ορλεάνη για να κυνηγήσουν τον Chayton ήταν top. Συμφωνώ, ο ναζί πολύ συμπαθητικός χαρακτήρας και έχει ενδιαφέρον να δούμε στο μέλλον όλο το backstory του και τον τρόπο που άλλαξε τρόπο σκέψης. Το ότι ακόμα κλαίω για τη Siobhan είναι φυσιολογικό; Πολύ πιο καλοδουλεμένη παραγωγή από πολλές πιο αναγνωρισμένες σειρές, με 0 κακές ερμηνείες. Και ενώ βλέπεις όλα αυτά τα "υπερβολικά" σκηνικά δράσης και χαμού, δε σπάζεσαι καθόλου γιατί είναι τέλεια γυρισμένα χωρίς να χάνεται η γαμάτη υπόθεση. Δεν το ειχα σκεφτει αλλα ειναι αληθεια οτι ολοι οι ηθοποιοί ηταν ενας και ενας. Ακομα και ο δικος μας εδωσε ρεστα...
lifeowner771 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Aκομα δεν μπορω να καταλαβω ομως, πως μια σειρα που και οι 4 σεζον ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ, εχει δραση και φοβερες ερμηνειες για το ειδος της, δεν εχει τοσο.."mainstream appeal", οσο καποιες αλλες..Ισως ειναι καλο αυτο ομως..
viper2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Aκομα δεν μπορω να καταλαβω ομως, πως μια σειρα που και οι 4 σεζον ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ, εχει δραση και φοβερες ερμηνειες για το ειδος της, δεν εχει τοσο.."mainstream appeal", οσο καποιες αλλες..Ισως ειναι καλο αυτο ομως.. εγω τρεις κατεβασα 2
lifeowner771 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 εγω τρεις κατεβασα Oooυυπς.. Καλα ουσιαστικα δεν ειπα κατι λαθος..Και η 4η καταπληκτικη θα ειναι
skiabox Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Λέτε στην 4η σεζόν να μην παίζει ο πρωταγωνιστής ως σερίφης; (Αφού παραιτήθηκε όπως είδαμε.)
viper2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Λέτε στην 4η σεζόν να μην παίζει ο πρωταγωνιστής ως σερίφης; (Αφού παραιτήθηκε όπως είδαμε.) Δεν νομίζω να προλάβει μιας και θα τους την πέσουν οι νεοναζι...
coffeex Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δεν νομίζω να προλάβει μιας και θα τους την πέσουν οι νεοναζι... Και όχι μόνο αυτο Είδες το χαμόγελο του Proctor μόλις του είπε o Hood ότι δεν είναι πια σερίφης; Πάλι χαμός θα γίνει και στην επόμενη season.
viper2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Και όχι μόνο αυτο Είδες το χαμόγελο του Proctor μόλις του είπε o Hood ότι δεν είναι πια σερίφης; Πάλι χαμός θα γίνει και στην επόμενη season. μου φαινεται οτι, απλως, απόλαυσε την ειρωνεία του πράγματος. Could be wrong though
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα